Miatánk, ki vagy a mennyekben...
 << vissza a tagokhoz

Tocska


NB - 2000

Telefon:
e-Mail:
MSN:
Skype:
A személyes adatokat csak klubtagok láthatják. Ha klubtag szeretnél lenni, regisztrálj jobb felül, majd jelezd itt a szándékod.
A kocsi:

2000 1,6 NB Miracle

Január végén vásároltam relatív bagóért. Állapota meg is felelt az árának lyukas volt füstölt nem működött ez az. 

Projekt lakatolással kezdődött alján sok munka volt. Bölcső merevítőjét újra kellett gyártani, majd kapott egy alvázvédelmet. 

Füstölő motor megoldása csere lett. Új motoron szíjak egyéb kötelező dolgok cserélve is lettek úgy került bele. Továbbá kapott egy új exedy kuplungot. Difi és váltó olaj is egyből cserélve lett.

Kasztnin megjelntek hólyagosodások szokott helyeken. Mindegyik vissza csiszolva újra festve amennyire tudtam össze polírozva. Csetlő botló apróságok kijavítva. 

Gyári felni peremét tükörre políroztam illetve középrészt újra festettem mezei keréktárcsa ezüsttel. Mivel költségeim kezdték feszegetni pénztárcám határait gumi egyenlőre ling long lett ( kellemesen csalódtam benne) 

Ezután kpm vizsga és forgalomba helyezés. :)

Munka van még bőven vannak karcok egy ABS jeladót kell cserélni illetve a vezető oldali ajtó horpadását is el kellene tüntetni. 

Felhasználás sokrétű Nyáron szaladgálós túrázós pályanapozós szlalom versenyes autóként funkciónál. Télen pedig várja a garázs, még esőbe is csak nagyon ritkán jár. 

2017: 

A tél folyamán kapott Sportive gátlókat H&R rugókkal. Illetve kipróbáljuk a Red sun service westlake csoda gumijait. De hogy az esztétikára is adjunk sikerült beszerezni egy style bar-t is. 

Tatarozásba fel lett újítva a hátsó fékek illetve igényelt egy kis plusz gittet a hátsó küszöb. Téli álmot már a karosszériásnál fogja tölteni, nem lehet tovább odázni a lakatolást.
<< vissza a tagokhoz