Miatánk, ki vagy a mennyekben...
 << vissza a tagokhoz

rossifumi


NB - 1998

Telefon:
e-Mail:
MSN:
Skype:
A személyes adatokat csak klubtagok láthatják. Ha klubtag szeretnél lenni, regisztrálj jobb felül, majd jelezd itt a szándékod.
A kocsi:

Tíz éves korában került hozzám idén 2008 áprilisában és azóta mindenhová a leghosszabb úton próbálok eljutni vele. Nem volt éppen top állapotban, de a Mesternél egy hét alatt rendbekapták a hozzáértők. Főleg a külsejét kell tupíroznom, mert az előző gazdi csak a legótvarabb megoldásokat volt hajlandó alkalmazni... Van benne klíma is, meg 160 000 km, az óra szerint. Kapott új Pirelliket, kuplungszerkezetet, hűtőt, szelepfedéltömítést, szimeringet, csomó futóműalkatrészt és ezek után a Mester utamra engedett vele. Nyáron elutazik Délre, lesznek fotók is!

Most 2010 júniusát írjuk, jó rég volt már 2008. Azóta 40 000 km-t tettem az autóba, gyakorlatilag nagyobb baj nélkül. Volt egy motor gyűrűzés, szelepszárszimmeringestül, gépmunkástul, meg ami még ilyenkor szokásos. Kipufogó egy részének cseréje (+gyári bilincs), új féktárcsák és betétek is kerültek. A jubileumi találkozón már Koni STR.T gátlók lesznek az autóban, de egyelőre még gyári rugókkal, mert ki szeretném próbálni, hogy így milyen. Az IL Motorsporttól rendeltem egy Jackson Racing légszűrőt, már ez is az autóban figyel. A továbbiakban, ha nagyon szükségét érzem, akkor megy majd az ültetés. Az elmúlt két évben voltunk sokfelé külföldön és belföldön, megmutattam neki az Euro és a Hungaro ringeket, mindkét pályán elemében volt, de inkább az Euro való neki.

2010 szeptemberében kék Koni ültetőrugók kerültek a STR.T gátlókra, így 35 mm-el lejebbről nézhetek fel az előttem haladók rendszámtáblájára. Kerültek 8 mm vastag MSD gyertyakábelek a nagy víz másik oldaláról, ezek is hasznosnak bizonyultak.

vizimiata
vizimiata


Nézi a vizet
Nézi a vizet


Később meg is mártózott!
Később meg is mártózott!


megy a vízhez
megy a vízhez


bss
bss<< vissza a tagokhoz