Miatánk, ki vagy a mennyekben...
 << vissza a tagokhoz

gyulaheg


NBFL - 2004

Telefon:
e-Mail:
MSN:
Skype:
A személyes adatokat csak klubtagok láthatják. Ha klubtag szeretnél lenni, regisztrálj jobb felül, majd jelezd itt a szándékod.
A kocsi:

4.

2004 1.6 ezüst NBFL. Bár azt hittem fiam születésével lezárult az MX-5 korszak az életemben, rájöttem, hogy muszáj legyen apának játékautója! A sárkányt hosszas keresgélés után hozta be az országba magának egy tapasztalt MX-5 tulaj, pénzt és energiát nem kímélve szépen rendbetette az autót, majd a meleg nyári estéken néha elővette és 2 év alatt 9e km-t rakott bele. Ismerve a hazai használt kínálatot mikor megláttam, nem tudtam ott hagyni... 


3.

2006 1.8 fekete NC Challenge. Ausztriából frissen lett behozva, első magyar tulajdonosa voltam, összességében pedig a második. Az autó kitűnő állapotnak örvendett, egyedül a kormányt és a váltógombot bőröztettem újra. Sajnos pár hónap után elváltak útjaink kisfiam érkezése folytán, kellett a nagyobb kocsi. 


2.

1999 1.6 piros NB, klubtagtól vásároltam. Egy évvel korábban teljes új fényezést kapott, ami igen jól sikerült! Amikor hozzám került új vezérlést, szíjakat, motor, váltó és diffi olajat, új gyertyákat és gyújtáskábeleket , valamint zsír új Dunlop Sport gumikat kapott. Egyedül egy rakoncátlankodó gyújtótrafó árnyékolta be néha boldog napjainkat, de 2014 decemberében ezt is orvosoltam egy új egység beszerelésével. Az autó különleges ismertetőjele, hogy piros színe ellenére bézs vinyl tető volt rajta, amit az előző tulaja választott rá, dicséretére váljék, nekem nagyon tetszett! Novembertől márciusig zárt garázsban pihent. Közös életünk bő 2 év után ért véget a fentebbi NC érkezése folytán.


1.

1996 1.6 bordó NA bézs bőr belsővel. 2010 tavaszán érkezett Németországból, első magyar tulajdonosa voltam. Pár helyen már felütötte rajta fejét a rozsda, de ezt leszámítva remek állapotban volt, nem is volt vele semmi bajom együttélésünk során.

4.
4.


3.
3.


2.
2.


1.
1.<< vissza a tagokhoz