Miatánk, ki vagy a mennyekben...
 << vissza a tagokhoz

gyulaheg


NBFL - 2002

Telefon:
e-Mail:
MSN:
Skype:
A személyes adatokat csak klubtagok láthatják. Ha klubtag szeretnél lenni, regisztrálj jobb felül, majd jelezd itt a szándékod.
A kocsi:

5.

2002 1.6 kék NBFL. Hat év kihagyás után a friss tavaszi levegő hozta az érzést, hogy újra MX-5-re vágyom. Némi keresgélés, nézelődés után megláttuk és megszerettük egymást; 2014-ben érkezett az országba, 3 éve volt előző gazdájánál, aki gondosan vigyázott rá, sok apróságot megcsináltatott, új tetőt is varratott rá, végig garázsban tartotta és harmadik autóként hétvégi túrázásra használta. Kellett vele azért foglalkozni, de most rendben van, tető alatt lakik nálunk is és csak száraz időben vesszük elő főképp kisfiammal élvezkedni...


4.

2004 1.6 ezüst NBFL. Az autót hosszas keresgélés után hozta be az országba magának egy többszörös MX-5 tulaj, pénzt és energiát nem kímélve szépen rendbetette, majd néha elővette és 2 év alatt 9e km-t rakott bele. Ismerve a használt kínálatot mikor megláttam, nem tudtam ott hagyni. Nem egész egy évig volt nálam, céges autó érkezése miatt sajnos mennie kellett.


3.

2006 1.8 fekete NC Challenge. Ausztriából frissen lett behozva, első magyar tulajdonosa voltam, összességében pedig a második. Az autó kitűnő állapotnak örvendett, egyedül a kormányt és a váltógombot bőröztettem újra. Sajnos pár hónap után elváltak útjaink kisfiam érkezése folytán, kellett a nagyobb kocsi. 


2.

1999 1.6 piros NB, klubtagtól vásároltam. Egy évvel korábban teljes új fényezést kapott, ami igen jól sikerült! Amikor hozzám került új vezérlést, szíjakat, motor, váltó és diffi olajat, új gyertyákat és gyújtáskábeleket , valamint zsír új Dunlop Sport gumikat kapott. Egyedül egy rakoncátlankodó gyújtótrafó árnyékolta be néha boldog napjainkat, de 2014 decemberében ezt is orvosoltam egy új egység beszerelésével. Az autó különleges ismertetőjele, hogy piros színe ellenére bézs vinyl tető volt rajta, amit az előző tulaja választott rá, dicséretére váljék, nekem nagyon tetszett! Novembertől márciusig zárt garázsban pihent. Közös életünk bő 2 év után ért véget a fentebbi NC érkezése folytán.


1.

1996 1.6 bordó NA bézs bőr belsővel. 2010 tavaszán érkezett Németországból, első magyar tulajdonosa voltam. Pár helyen már felütötte rajta fejét a rozsda, de ezt leszámítva remek állapotban volt, nem is volt vele semmi bajom együttélésünk során.

5.
5.


4.
4.


3.
3.


2.
2.


1.
1.<< vissza a tagokhoz