Miatánk, ki vagy a mennyekben...
 << vissza a tagokhoz

Brit_Mia


NBFL - 2003

Telefon:
e-Mail:
MSN:
Skype:
A személyes adatokat csak klubtagok láthatják. Ha klubtag szeretnél lenni, regisztrálj jobb felül, majd jelezd itt a szándékod.
A kocsi:

1.8 S-VT alias Sportive tortenet.

2016 nyaran kerult hozzam Mia. Igazabol egy regi alom valt ezzel valora. Meg a Szigetorszagban eltem onnan jottunk haza. Tobb kevesebb kalandon mentunk keresztul. De elso sorban vigyaztunk egymasra. 2 ev es 100e+ km utan gazdasagi megfontolasbol vegleg leallt. Alkatreszei ma mar egy-egy miatatars motorhazteteje alatt kopnak tovabb.

De a tortenetnek nincs vege! Mondhatni teljes pompajaban reinkarnalodott, mivel a szerelem (orulet) nem hagyott alabb. Utodja Dr. Mia. O mar "jogi diplomat" szerzett. 

Igazabol ezen kivul minden azonos mint Mian: Piros, 1.8 S-VT, jobbkormany es ami nem az volt (belsoter) az atkerult Miabol. Ja neki mar van egy szinben egyezo kemenytetoje. 

Azota kapot TEIN street advance flex Z alitthato gatlokat. Cobalt dob-veg jott Miatol, ugyhogy szepen alakul O is. Januarban mar magyar utlevelet is megigenyelte, amit meg is kapott. Igy 2019 januartol O mar magyar allamp... szemelygepjarmunek szamit.

Folytatjuk! ;)

Tesóim.
Tesóim.


Uton (foto: Marci747)
Uton (foto: Marci747)


Szervíz
Szervíz


Kastély látogatás / Güssing
Kastély látogatás / Güssing


Mecsek, Ranga László út
Mecsek, Ranga László út


Kora oszi idojaras elonyei
Kora oszi idojaras elonyei


Az elso vacsora :)
Az elso vacsora :)<< vissza a tagokhoz