Miatánk, ki vagy a mennyekben...
 << vissza a tagokhoz

bagoly


NC - 2019

Telefon:
e-Mail:
MSN:
Skype:
A személyes adatokat csak klubtagok láthatják. Ha klubtag szeretnél lenni, regisztrálj jobb felül, majd jelezd itt a szándékod.
A kocsi:

Lord Mistéth Ferenc, LoMis Feri, kinek melyik név tetszik. Családtag 2012 októbere óta. Totál gyári, kemény tetős, 1800-as NC, túrázásra vettem. 5 éven keresztül becsülettel szolgált. Soha cserben nem hagyott. Elvitt a norvég fjordoktól a marokkói sivatagig, Bretagne-tól a Keleti Kárpátokig. Most én hagytam cserben. Erősebbet, gyorsabbat szerettem volna.

Az új autó: PAEonia Officinalis ssp. Banatica, Bánáti Bazsarózsa, vagy csak egyszerűen: Rózsika. 2018 januárjában lett családtag. NDRF, 2.0 i G160 Revolution Top. Elmondhatja magáról, hogy a legismertebb autók közül való. Rövid, de viharos előélete során több cikk főszereplője volt, és sok klubtársunkkal megismerkedett.

A még újabb autó ANNIkó névre hallgat. A 30 éves jubileumi kiadás, a versenynarancs. Mostanra már annyira meghülyültem, hogy megvettem azt a kocsit, amit nyáron lemondtam. Erre mondják ifjú körökben: no komment. A logómat nem változtatom, Kisvakond fia olyan csodásra csinálta meg az előzőt, hogy nincs szívem lecserélni.


<< vissza a tagokhoz