Gyula
Velünk: 3271 napja
Látam olyan pletykát,hogy a totoya befejezi a hacsit és az utód nem subaru alapú lesz hanem mx.
Long Live Miata ! B.Ú.É.K.! 
Látam olyan pletykát,hogy a totoya befejezi a hacsit és az utód nem subaru alapú lesz hanem mx.
Long Live Miata ! B.Ú.É.K.! 
Örömteli, hogy ez a szívünk szottya választottja kis gyösz még mindig sikeres eladási számokat produkál a gyártónak. Főleg úgy, hogy erősen csereérett már az ND generáció is.
https://totalcar.hu/___-nottek-az-eladasok/
Tippre egyébként eladásokat tekintve Európában erős érvágás lehetett, hogy már csak 1.5 van a - szerintem idióta - szabályozások miatt. Kíváncsi leszek az itteni számokra is.
Touge Runnerz
Kicsit_megkésve:

Kicsit megkésve:
Uhh.. Azért a Le Mans NA-ért bárki fél kezét odaadnám :D
Fun is not a straight line
Sziasztok !
Szeptember 12.-én Augsburgban jártam és véletlenül belebotlottam egy MAZDA múzeumba. ....Neem, kamuzok,tulajdonképpen
ezért mentem. Meg hát közel van,csak 700 km.Tudtam mire számíthatok,de...........nem lehet elmesélni,látni kell! Itt van a
mazda szinte teljes múltja.
Minden autóbuzinak igen erősen ajánlott,mazdásoknak meg szinte kötelező.Régen valami gyárépület lehetett,t
ermészetesen kicsit zsúfolt,pedig a teljes kollekció nem is fér be egyszerre. Kulturált kávézó és shop is tartozik hozzá.A parkolás nem egyszerű eset,de megoldható. Esetleg lehetne szervezni rá egy csoportos látogatást. 

Ez mondjuk logikus... Lenne, ha nem egy miataklub.hu-ról lenne szó
Én nem is értem, most akkor az az oldal egyáltalán működik-e. Mit kezd vele, ha belép a profilomba? Folytatja a build threadet? Megkérdezi, hogy ti milyen olajat ajánlotok az 1.6-ba?
(Nyilván nem válaszoltam neki, és nem is nyitottam linket)
Ez mondjuk logikus... Lenne, ha nem egy miataklub.hu-ról lenne szó
Én nem is értem, most akkor az az oldal egyáltalán működik-e. Mit kezd vele, ha belép a profilomba? Folytatja a build threadet? Megkérdezi, hogy ti milyen olajat ajánlotok az 1.6-ba?
A mi oldalunkat nem érinti; a miataklub-on regisztrált emailcímetekre kaptátok a levelet, ha jól sejtem...
Adathalász, a logined kell neki. Ha a levélben lévő "Belépek" linkre kattintasz, gondolom kapsz egy olyan oldalt ami úgy néz ki mint a miataklub belépési oldala, de nem az, hanem egy csali oldal, ahol megadod a jelszavad-usered, amit felhasználnak majd az igazi oldalra való belépéshez..
Fun is not a straight line
Érdekes. Mondjuk nem erről az oldalről van szó; a miataklub-on regisztrált emailcímetekre kaptátok a levelet, ha jól sejtem...
.. a miataklub-on regisztrált emailcímetekre kaptátok a levelet, ha jól sejtem...
Adathalász, a logined kell neki. Ha a levélben lévő "Belépek" linkre kattintasz, kapsz egy olyan oldalt ami úgy néz ki mint a miataklub belépési oldala, de nem az, hanem egy csali oldal, ahol megadod a jelszavad-usered, amit felhasználnak majd az igazi oldalra való belépéshez..
A mi oldalunkat nem érinti; a miataklub-on regisztrált emailcímetekre kaptátok a levelet, ha jól sejtem...
Adathalász, a logined kell neki. Ha a levélben lévő "Belépek" linkre kattintasz, kapsz egy olyan oldalt ami úgy néz ki mint a miataklub belépési oldala, de nem az, hanem egy csali oldal, ahol megadod a jelszavad-usered, amit felhasználnak majd az igazi oldalra való belépéshez..
Más is kapott ilyen emailt?

Touge Runnerz
Más is kapott ilyen emailt?

BÚÉK!
Black Sushi
Örülök, hogy újra elérhető az oldal, köszi! :-)
Pali árulja az 1.6 turbót. 
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
nem nem...én direkt írtam így...
jó,mindegy, beszéljünk turbóról meg egyéb szép" témákról
Hát a Magyarban az az hogy múlt héten még napelem, a héten meg már nem...de nem politizálok
de megnyugtató összefoglalót kaptam első válaszra klubtársunktól !