mester
Velünk: 5574 napja
Hát a Magyarban az az hogy múlt héten még napelem, a héten meg már nem...de nem politizálok de megnyugtató összefoglalót kaptam első válaszra klubtársunktól !
Hát a Magyarban az az hogy múlt héten még napelem, a héten meg már nem...de nem politizálok de megnyugtató összefoglalót kaptam első válaszra klubtársunktól !
Mi az a Magyarban?
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Szerintem a mi életünkben biztosan, bár ez attól is függ, hogy ki hány éves.
A kétüteműekkel hasonló volt a helyzet, mindig felmerült a teljes kitiltás és egyéb félelmek, de aztán szépen hagyták eltűnni őket az utakról, mert csak napi drillben, nagy számban szennyeznek nagyon, az az 1-2 hobbista hétvégén nem akkora probléma.
Az biztosan szembe fog jönni, hogy bizonyos zónákba nem hajthatsz be vele EURO-kategóriától függően, ezt talán kimozogja az OT-rendszám.
Politikailag az öregautózás szívatása kényes ügy, mert a hobbisták/autóbuzik valószínűleg senkit sem érdekelnek, de a többszázezer olyan család, ahol a mobilitás egyetlen eszköze egy minimum 20-30-40 éves autó az már komoly szavazói potenciál. Nekik nem fognak keresztbetenni, ahogy a segédmotoros kerékpároknak sem, abból is van párszázezer.
Szerintetek meddig lehet még öreg autózni Magyarban OT nélkül?
Köszönöm
.
óóóóh, sokat segítenél vele, azt írták kb. fél órára kellene nekik az autó
ha vállalod, akkor kérlek a csabihal@gmail.com-ra küldj egy mailt, és megadom a céget/ elérhetőséget
köszönöm!
Szervusztok!
Keresek olyan NB/FL tulajt, akinek Páty nem esik messze, és egy ponyvákkal foglalkozó cég méretet tud venni a softop-os kocsiról
ELőre is köszönöm!
Itt vagyok Pátyon
.
Szervusztok!
Keresek olyan NB/FL tulajt, akinek Páty nem esik messze, és egy ponyvákkal foglalkozó cég méretet tud venni a softop-os kocsiról
ELőre is köszönöm!
Sziasztok!
Tud valaki szerelőt aki beszerelne nekem egy red sun-os bukócsövet (nem letalpalós) mostanában? (NB)
Szia !
Köszi a segitséget , megpróbálok valamire jutni vele .
A hang pedig az lehetséges mondjuk mert az eladó állítása szerint kb 1 éves kuplung lehet benne kb , és azóta az autó nem ment sokat .
A rozsda pedig annyi hogy a küszöb az már átesett javításon ahogy néztem de azon kivul a padlólemez és a többi része az viszonylag egészségesnek tünik ... ismerem az öreg autó rozsda kombinációt csak ugye megesik hogy több autó - több fajta gyenge pontja van .
Mert régóta tetszik az mx-5 csak mostanra lett egy ilyen lehetőség , és egyből mosolyt csalt az arcomra a rövid próbaút után .. de mégis kell reálisan is gondolkodnom hogy mégis cserébe adnék érte 1 tökéletes állapotú autót .
Szia!
Első kőrben:
*** Autót vennél? Sok a kérdés? Itt a helyed! ***
ad2:
Kínos hang motorféknél - megoldással
ad3:
Amikor kívülről látszik a rozsda, akkor általában már a: padló lemez széle - belső küszöb - külső küszöb; hátúl: doblemez - ív - sill end plate (ennek nem tudom a magyar nevét) eléggé oda vannak. Csak megbontás után lehet felmérni a károkat. Sokunkal előfordult, hogy egy közepes állapotú autó árát elköltöttük a lakatolás - fényezés kombóra és ezek után se vagyunk elégedettek a munkával. Szakember hiány van.
Sok sikert!
Üdv,
Toma