Rafi
Velünk: 1706 napja
tied is narancs? :P
ND ST 30th Annyversary Edition 1616/3000
tied is narancs? :P
Ennyi.
Mégis működik!
Most akkor kezdjek saját topicot a kocsimnak? Sokszor elgondolkozok rajta, de mindig arra jutok, hogy az enyém nem feltöltött, nem izgalmas, nincs benne az ég világon semmi különleges így hát minek untassak vele másokat... Csak annyi a jó benne, hogy használom és szeretem. Arról tudnék írni, hogy pl múlt vasárnap szlalomozni voltam, majd hétfő-csütörtök megjártuk a srácokkal a transzfogaras-transzalpina utakat és unalmas módon mindegyik autó kibírta a túrát.
Ami miatt jó lett volna ha annó 4+ éve elkezdem írni a sztoriját akkor minden szépen vezetve lenne itt. De lehet veszek egy jó nagy levegőt és nekiállok. Ha más miatt nem, hát magam miatt. Meg, hogy Te és még kb 20 ember olvasgathasson néha :D <3
Touge Runnerz
Csak,hogy hat nap kínos csend után legyen a fórumon miatás tartalom,(TVR és MR2 nem ér),egy szerény facelift fotó:
Igen-igen.
Bár mivel jubileumi kiadás picit visszafog, hogy hozzányuljak.
Ui.: Én amerikából küldettem haza cuccot
2019 Mazda MX-5 RF 30th AE 1667/3000
Zunsport Compatible With Mazda MX5 MK4 ND - Full Lower Grill - Black Finish rács
Aurora Auto Design V2 állítható ülés ültető szett
Ezen én is sokat gondolkodom, mert egy BBR super 220 + BBR kipufogó középső rész + BBR supersport kipufogón agyalok, hogy kéne rá egy ilyen upgrade a G184-be és hogy mi az olcsóbb, kigurulni angliába és ott berakatni 2-4 nap alatt és utána papíroztatni itthon, vagy hazaküldetni postán az alkatrészeket és itthon berakatni, papírozni.
Jeleneleg hogy lehet ezt megoldani?
Mármint visszakanyarodva a nem gyári motor csere illetve a turbó, kompresszor beszerelésre.
Kell valami engedélyt kérni és utána mehet plusz új műszaki?
2019 Mazda MX-5 RF 30th AE 1667/3000
Zunsport Compatible With Mazda MX5 MK4 ND - Full Lower Grill - Black Finish rács
Aurora Auto Design V2 állítható ülés ültető szett
Csak,hogy hat nap kínos csend után legyen a fórumon miatás tartalom,(TVR és MR2 nem ér),egy szerény facelift fotó:
A Lexus LS-ben is volt V8, ha mindenképpen LS, de maradnál japán vonalon. :D
Hát…. attól félek valami LS a helyes válasz. Nadehát kinek kell usás redneck szar!
Azért az tényleg durva hogy mennyire az LS motorok lettek a V8 swap optimumai. Tudnak valamit.
Hát igen, a feltöltés szar, nagyköbcentis szívó motort kell venni, az kimegy a világból!
Hát igen, a feltöltés szar, nagyköbcentis szívó motort kell venni, az kimegy a világból!
Jézusom, tényleg. Hogy adhattam ennyire magaslabdát?!
Azért a kompresszorosítás annyira nem lett menő ha kevesebb mint fél év alatt kinyírták vele a motort.