Matt
Velünk: 6349 napja
Azért a kompresszorosítás annyira nem lett menő ha kevesebb mint fél év alatt kinyírták vele a motort.
Azért a kompresszorosítás annyira nem lett menő ha kevesebb mint fél év alatt kinyírták vele a motort.
Ez Nagyon! Valószínűleg az építés is, ahhoz nem értek, de a forgalmi mindenképpen irigylésre méltó.
Touge Runnerz
Nagy követője vagyok a Tívíár projektnek, úgyhogy csak egy rövid, de sokat mondó idézettel reagálnék
"Ez így együtt már elég kemény…de azért mégis leírom hogy 7,35M-be lesz a jószág jelen állás szerint."
Én sajnos (még) nem kezdtem topicot a kocsimnak mert úgy gondolom unalmas lenne a nagyérdemű számára. :D
Touge Runnerz
Ezen annyira tetszik a saját autóm, hogy muszáj vagyok megosztani veletek :D
Egyben reklámoznám is Rigó Attila kartárs úr ducktailjét is
Tein, BC, D2
-15%
https://www.driftshop.com/my-car/mazda-mx5.html
nekem julius elejen erkezett, nem kapott itthon semmi extra koltseget es asszem 3-4 nap alatt itt volt Franciaorszagbol
Dani
Ezen annyira tetszik a saját autóm, hogy muszáj vagyok megosztani veletek :D
Egyben reklámoznám is Rigó Attila kartárs úr ducktailjét is
Touge Runnerz
IL a legutóbbi rendeléshez az alábbi "képeslapot" küldte:
nem tudom, hogy mások is ilyet kaptak-e, de én megörültem, hogy magyar rendeléshez, magyar nevű versenyzőt/autóját küldték
amúgy itt van pár infó a srácról, és az első kupás kocsijáról:
Melyik szervizben és miért kellett hozzányúlni előtte? :S
ND ST 30th Annyversary Edition 1616/3000
Hoppá!
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
"Laguna Seca-n találkozunk :D"
Azt nagyon nagyon élném!
Persze azért a vasárnapi Hungaroring sem volt egy elviselhetetlen találkozási pont :D
Touge Runnerz
"Laguna Seca-n találkozunk :D"
Azt nagyon nagyon élném!
Persze azért a vasárnap Hungaroring sem volt egy elviselhetetlen találkozási pont :D