Sztif
Velünk: 2621 napja
Hmm ez nem tűnik lehetettlennek :D Veszek is gyors egy repjegyet :D Laguna Seca-n találkozunk :D
94 NA 1.8 130Le
Touge Runnerz
Hmm ez nem tűnik lehetettlennek :D Veszek is gyors egy repjegyet :D Laguna Seca-n találkozunk :D
94 NA 1.8 130Le
Touge Runnerz
Hmm ez nem tűnik lehetettlennek :D Veszek is gyors egy repjegyet :D Laguna Leca-n találkozunk :D
Elég elvenni egy amcsi csajt, semmi extra :D
Ne légy kishitű!
Hiphop, gyorsított eljárással avanzsáltasd magad ámerikái állampolgárrá, felelj meg az előírt egyéb feltételeknek és simán sikerülhet!
Én nagyon szurkolok! :D
Touge Runnerz
Az biztos nem én leszek a szerencsés viszont ezzel a fehér színnel ez a belső nagyon jó kombináció
94 NA 1.8 130Le
Touge Runnerz
Férfiak ezrei jelölik a feleségeiket szerte a világban :D
Szerk: a szabályzat szerint a felhívás csak az USA-ban érvényes. A Totalcar nem volt valami figyelmes. (És időközben utólag be is toldották ezt a mondatot a cikkbe.)
Szerk: a szabályzat szerint a felhívás csak az USA-ban érvényes. A Totalcar nem volt valami figyelmes.
Sziasztok,
Van köztetek aki Baden-Württembergben él és lenne kedve gurulni?
Üdv
mikulas
Ez erősen használat függő azért :D Nekem inkább csak 500km a hatótáv :/
94 NA 1.8 130Le
Touge Runnerz
96-as NA-mban az E alatti mutatóállásnál sem tudok 40 litert beletankolni, pedig akkor már annyira drámainak néz ki a helyzet, hogy nem merek egy kövér gázt sem adni. Elvileg az 1.8-asnak 48 literes a tankja, azaz az E betű alatti tartománnyal még egy százast lehetne menni. Egyszer kipróbálom.
Valahol azt olvastam, hogy 50 literes a tankja. Azért az szép, hogy ezzel elmegy 6-700km-t, az RX8 meg 60 literrel 400-at!
Valahol azt olvastam, hogy 50 literes a tankja.
ND V8 motorral:
2019 Mazda MX-5 RF 30th AE 1667/3000
Zunsport Compatible With Mazda MX5 MK4 ND - Full Lower Grill - Black Finish rács
Aurora Auto Design V2 állítható ülés ültető szett
Azért ha kipróbálod, meddig megy le, vigyél szerintem egy 5 literest, mert Csabi képe szerint az övé nem megy le eddig, ez lehet, változó.
Érdekes lenne egyszer tényleg kifogyasztani csuttig, és kimérni, hogy akkor mennyit lehet beletölteni, mert elvileg még így is volt benne nekem 8 liter.
Eddig még sosem engedtem le...
Ilyen kevés megy bele?! Akkor tegnap kevesebb mint 40 literrel mentem 560km-t.