Steel
Velünk: 4087 napja
48L és nincs visszajelző lámpa
(Utóbbit teszteltem, biztos voltam benne, hogy van ezért simán kifogytam a hungárián :D)
(Utóbbit teszteltem, biztos voltam benne, hogy van ezért simán kifogytam a hungárián :D)
Pedig akkora elvileg, csak nagyot csal a szintjelző. Üreset ír, mikor még bőven van benne. Egyszer világító benzinlámpával/tankolásjlezővel (ami jócsán az E-jel alatt gyullad ki) mentem még 50 km-t, és 44,5 liter ment bele. (NBFL)
Pedig akkora elvileg, csak nagyot csal a szintjelző. Üreset ír, mikor még bőven van benne. Egyszer világító benzinlámpával/tankolájlezővel (ami jócsán az E-jel alatt gyullad ki) mentem még 50 km-t, és 44,5 liter ment bele.
Pedig akkora elvileg, csak nagyot csal a szintjelző. Üreset ír, mikor még bőven van benne. Egyszer világító benzinlámpával/tankolásjlezővel (ami jócsán az E-jel alatt gyullad ki) mentem még 50 km-t, és 44,5 liter ment bele.
Motorikusan is teljesen a toppon van
Kell egy Mazda MX-5? Segítek! ;) - www.hasznaltmx5.hu
Ültem abban a fekete NB-ben, és nem hittem el a 6-os váltó precizitását, legalább olyan jó volt mint az 5-ös, pedig mindenki azt mondja, hogy a 6-os kevésbé precíz. (Nekem is 6-os váltóm van, 99-ből, Ákos NB-je 2000-res).
Touge Runnerz
MX-5 vásárlási tanácsadó a vezess.hu-n:
(ezen a fotóm nem gyári állapotú motor van, pusztán a VVT szolenoid helyzete miatt raktam ide)
Igen, legszembetünőbb, hogy a VVT látszik kívülről: a szelepfedél (menetirány szerinti) jobb oldalán van egy nagy szolenoid. Non-VVT 1.8 esetén a szelepfedél sima, és szimmetrikus.
(ezen a fotóm nem gyári állapotú motor van, pusztán a VVT szolenoid helyzete miatt raktam ide)
Touge Runnerz
Dehogynincs EV kit (ugye arra gondolsz)... Fokeppen miatahoz van. Keress csak ra, mar vagy 9-10 eve arulnak, tobbfele ceg is, tobbfele igenynek, van 3s 0-100-as verzio is
Dehogynincs EV kit (ugye arra gondolsz)... Fokeppen miatahoz van. Keress csak ra, mar vagy 9-10 eve arulnak, tobbfele ceg is, tobbfele igenynek, van 3s 0-100-as verzio is