basti
Velünk: 3312 napja
Dehogynincs EV kit (ugye arra gondolsz)... Fokeppen miatahoz van. Keress csak ra, mar vagy 9-10 eve arulnak, tobbfele ceg is, tobbfele igenynek, van 3s 0-100-as verzio is
Dehogynincs EV kit (ugye arra gondolsz)... Fokeppen miatahoz van. Keress csak ra, mar vagy 9-10 eve arulnak, tobbfele ceg is, tobbfele igenynek, van 3s 0-100-as verzio is
Sajnos Miatához még nincs...pedig....
Én ott már nem találtam de a dunakeszi Auchanba kb még volt vagy 10-15db piros mikor ott voltam
94 NA 1.8 130Le
Touge Runnerz
Óbudai Auchanban lehet kapni HotWheels NA-t ha vkit erdekel
Hagytam meg pár db-ot
Óbudai Auchanban lehet kapni HotWheels NA-t ha vkit erdekel
Éljen-éljen!
A build threadeket pedig nagyon szeretjük, szóval hajrá!
Igaz nem klubos rendezvény, márkafüggetlen, de holnap Kecskeméten lesz egy nagyobb tali, pár Miata jelen lesz, ha gondolod csatlakozz!
Touge Runnerz
Gratula az új társhoz!
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Sziasztok!
Örömmel jelenthetem, hogy közel két hete én is MX-5 tulaj lettem.
Sokáig keresgéltem és végül sikerült megtalálnom azt az autót, amit nekem szánt a sors. Pontosabban nem is én találtam meg, hanem az "autó talált meg engem" (A fórumos beírásom alapján keresett meg egy klubtag).
Egy 2002-es 1.6-os Magic kivitel a "drágaságom" és eddig kb. 1500km-t mentünk vele végig fülig érő mosollyal. Már most sok szép élményt szerzett és ez még csak a kezdet. Külön öröm, hogy feleségem is legalább annyira szereti, mint én.
Természetesen nem hibátlan, van rajta némi lakatolni való is, de rozsda szempontjából nem tűnik tragikusnak. Előélete viszont klubbos és eredetileg magyar autónként elég jól ismert, ez nekem fontos szempont volt.
Ha időm engedi, szeretnék indítani egy build thread-et, ahol beszámolok arról, hogy hogyan alakul az autó szépítése, és az állagának megóvása. De egyelőre ebben a jó időben ha tehetem autózok.
Valamikor igyekszem elmenni az első klubbos eseményre is és megismerkedni veletek és klubtaggá válni.
Addig is mindenkinek jó autózást ebben a szép időben!
Üdv,
Zoli
Sziasztok!
Lassan ötödik éve vagyok egy 1992-es Miata NA tulajdonosa, de csak most jutottam odáig, hogy regisztráljak hozzátok a klubba. Rögtön segítségre is lenne szükségem tőletek, figyelem, csak elvetemültek olvassanak tovább!
Tavaly hirtelen felindulásból vettem egy 1.8VVT motort, szinte minden kiegészítőjével, szenzorokkal, komplett szívóoldallal, kipufogóoldallal, ECU-val, immo-val, gyújtáskapcsolóval, az egynyolc motortéri kábelkötegével, relé-biztosítéktáblával. Ezt szeretném belerakni az NA-ba. Rengeteg fórumon olvastam, hogy ez a motor összehozható az NA gyári kábelkötegével és egy MegaSquirt ECU-val, de az írható motorvezérlőre lélekben még nem vagyok kész. Lehetőségem van most egy bontásból származó (a motor évjáratával megegyező) 1.6NBFL bontatlan kábelkötegét megszereznem. A kérdésem, hogy az 1.6NBFL beltéri kábelkötege mennyire kompatibilis, mennyire plug and play az 1.8VVT motortérri kábelkötegével, motorvezérlőjével(VVT, más trafók, stb).
Tudtok ebbe segíteni? Esetleg irányítani valakihez, ajánlani valakit?
Szia,
Gratulálok az új autódhoz!
Ha esetleg elárulod az előző tulaj nevét, vagy az autóról mondasz többet (szín, rendszám, egyedi megkülönböztetésre alkalmas akármilyen infót) akkor lehet, hogy könnyebben tudunk segíteni.
Saját tapasztalat: én is úgy indultaam neki ennek az egésznek, hogy meghagyom/visszalakítom gyárira. Nem sikerült... :D
További jó kanyargást kívánok
Touge Runnerz
Sziasztok!
Új vagyok a fórumon, nemrég vettem egy 90-es évjáratú piros NA 1.6-ost, egy kedves klubtagtól.
Remélem nekem is okoz majd a kis miata annyi örömöt mint nektek, és minél többet használom az autót, egyre jobban úgy látom, hogy erre minden esély megvan
Elég szépen egyben lévő példányt sikerült találnom, amivel a célom a minél gyáriasabb állapot megőrzése/visszaállítása. Szeretnék az előéletéről is minél többet megtudni, ebben remélem majd tudtok nekem segíteni, az autó elég régóta az országban van.
Szeretném majd dokumetnálni is az autóval történteket, erre nyitok majd egy topikot.
További szép napon nektek,
Üdv: dbpeti
Helló OSZIBÁCSI ! Boldog Névnapot Kívánok !............
Szeretnék venni egy ilyet:
Ha ráakadsz egy boltban, oszd meg kérlek, hogy hol lehet ilyet szerezni! Tescoban nem találtam.
(A neten 3x-os áron árusított nepperáruk nem érdekelnek)
Szeretnék venni egy ilyet:
Ha ráakadsz egy boltban, oszd meg kérlek, hogy hol lehet ilyet szerezni! Tescoban nem találtam.
Sziasztok!
Közérdekű közlemény jellegel . Budapesten van egy népszerű Instagramos Miatás fotós ha valakit érdekel.
Gondolom szívesen találkozna magyar miatásokkal is
(frvnkmartin) https://www.instagram.com/frvnkmartin/