Steel
Velünk: 4030 napja
A jofogas.hu-n van eladó MX5 óra 40.000 ft áron .
nincs közöm hozzá, csak láttam és hátha valakinek kell.
A jofogas.hu-n van eladó MX5 óra 40.000 ft áron . Ugyazaz az eredeti Mazda óra mint ami nekem is van.
Srácok, ilyen lett.
csak fotóim vannak egyelőre, egy darabig még nem találkozunk személyesen is.
segítsetek lécci:
a képek alapján a jobb oldalon nem túl nagyok az illesztési hézagok a motorháztetőnél meg a sárvédőnél?
kösz
Koszi. Nem gombokert keszul, de Winkler mar szaz eve megirta, hogy az mx5 fenntartasa nem olcso.
Plane ha osszetorik
Örülök, hogy hogy újra járóképes vagy! Egy egész szív a Tiéd!
A túrázás fárasztó, de 60 felett jobb, mint a nő.
nemsokára kész
németül beszélők előnyben, bár manapság a gugli csodákra képes...
https://www.auto-mot___/30-jahre-mazda-mx5/
Még 6 nap és 2óra a bemutatóig.
Más. Hűtőfolyadék csere előtt állok és már be is szereztem 2x5l FL-22 premixet.
Haynes manualt, mazda útmutatót, 1-2 hozzászólást néztem, de nem egyértelmű mi is lenne a legjobb módszer.
A teljes NC hűtőkörben kb. 7,5l van, de a hűtőből kb. 4,5-4,7l-t lehet leereszteni csak, a többi a blokkban marad.
Ha rátöltöm a premixet, átmosás nélkül, akkor a blokkban lévő rész marad a régi. (Lehet hogy ezért kell az első csere után már 5 év után újra cserélni?)
Ha átmosom desztvízzel, akkor meg egyszeri FL22 rátöltéssel felhígul a hűtőfolyadék kb. -16°C-osra.
Aki már cserélte, örülnék, ha leírni a korrekt módszert! Köszi!
Haynes manualt, mazda útmutatót, 1-2 hozzászólást néztem, de nem egyértelmű mi is lenne a legjobb módszer.
A teljes NC hűtőkörben kb. 7,5l van, de a hűtőből kb. 4,5-4,7l-t lehet leereszteni csak, a többi a blokkban marad.
Ha rátöltöm a premixet, átmosás nélkül, akkor a blokkban lévő rész marad a régi. (Lehet hogy ezért kell az első csere után már 5 év után újra cserélni?)
Ha átmosom desztvízzel, akkor meg egyszeri FL22 rátöltéssel felhígul a hűtőfolyadék kb. -16°C-osra.
Aki már cserélte, örülnék, ha leírná a korrekt módszert! Köszi!
A teljes NC hűtőkörben kb. 7,5l van, de a hűtőből kb. 4,5-5l-t lehet leereszteni csak, a többi a blokkban marad.
Aki már cserélte, örülnék, ha leírná a korrekt módszert! Köszi!
Leírni is fura, de hamarosan itt a 30th Anni változat.
Remélem, egy jó összeállítást találnak ;-) ! (A 20. ik szerintem nem volt elég alkalmi.)
http://japanesenosta___ry-miata-next-month/
Elhajlottak az elso nyulvanyok
A szerelom szerint mentheto. Csak azt nem tudjuk meg, mennyiert
Szia,
Küldj egy listát ,hogy mire van szükséged tudok segíteni messze vagyok ,de van jó futár kontaktom :P
attila.rigoo kukac gmail pont com
Sziasztok!
Hétfőn sikerült beszerezni egy MX-5 nb-t!! A fő célom az volt, hogy a kasztni a legkevésbé legyen korhadt, így az rendben van, de minden más siralmas állapotban . A motort, futóművet a szakimra bíznám, de a beltér, kasztni helyrepofozása az én dolgom lesz. (Úgy töltenék fel képet, de csak tagként lehet) Elsőként egy jó bontós megtalálásában kérném a segítségeteket. Baranya megyei vagyok, úgyhogy a budapestiek sajnos kizárva. (kivétel ha van extra megbízható, aki még postáz is.) Főként apróságok kellenek (elektromos ablakemelő, kapcsolók, egy-két műanyag elem)
Az anyagi korlátok végesek, és ami van, azt inkább a megbízhatóságára költeném, ezért gondolkodom mindenképpen bontóban.
Örülök, hogy itt lehetek!
Üdv
Topie
Szia!
Ezzel neveztem. Ami kihívás volt, hogy a 2 kép kb. 1,5 év eltéréssel készült valóban eső után, nem egyszerre szárazon/meglocsolva.