Steel
Velünk: 4022 napja
Jól látod
"A lehetetlen nem tény, hanem vélemény." - Muhammad Ali
Továbbra is keresem az Egri és környéki miata tulajokkal a találkozás lehetőségét.
Nagyon tetszik az autóm (2003 nbfl 1.6), szeretném még szebbé, jobbá alakítani.
Jah, másik hobbim a repülés. Ha valakit érdekel a kisgépes repülés, kipróbálná hogy milyen odafentről szétnézni, nem csak más autó tengely magasságából nézelődni, szívesen elviszem egy városnéző körre.
Ezen a képen engem kaptak le egy másik gépről:
Akkut töltsd meg, úgy felmegy valószínűleg. Egyébként se jó neki ha lemerülve marad.
Szia!
Én Miskolcon lakok de aránylag sűrűn járok Egerbe, ahogy majd szépül az idő tervezek túrázni is arrafelé, írjunk össze majd esetleg.
Szia! Én Miskolcon lakok de aránylag sűrűn járok Egerbe, ahogy majd szépül az idő tervezek túrázni is arrafelé, írjunk össze majd esetleg. ????
Szia! Én Miskolcon lakok de aránylag sűrűn járok Egerbe, ahogy majd szépül az idő tervezek túrázni is arrafelé, írjunk össze majd esetleg.
srácok,
a kocsin lehúzva maradtak az ablakok. amikor hazahúztuk, még volt gyújtás, mostanra már nincs.
volna valami tippetek, hogyan lehetne az ablakokat valahogy felcibálni? vagy csak szimplán ragasszam le őket egy fóliával? a hazautaztatáshoz célszerű lenne, ha mondjuk nem esne be az eső stb.
köszi
Továbbra is keresem az Egri és környéki miata tulajokkal a találkozás lehetőségét.
Nagyon tetszik az autóm (2003 nbfl 1.6), szeretném még szebbé, jobbá alakítani.
Jah, másik hobbim a repülés. Ha valakit érdekel a kisgépes repülés, kipróbálná hogy milyen odafentről szétnézni, nem csak más autó tengely magasságából nézelődni, szívesen elviszem egy városnéző körre.
Ezen a képen engem kaptak le egy másik gépről:
"A lehetetlen nem tény, hanem vélemény." - Muhammad Ali
Ugy legyen
Kereket nem talalta el, csak a lokharito-sarvedot. Remenykedem...
Gazdasági TK
őőő izé...kitöltöttünk ilyen színes papírt, amire rárajzoltuk, hogy ki honnan jött, gondolom, ez az...
a kereszteződés, ahol elcsaptak, öt sávos. mint az üllői út, csak egyirányú. az én utcámban nem működött a lámpa. az autók araszoltak. óvatoskodtam előre, négy sávban álltak az autók, beengedtek, az ötödikbe bedugtam az orrom, és még akkor sem láttam, hogy mi tarolt el jobbról, amikor már elémgyűrődött a motorháztető.
a kereket nem találta el az a szájb@qrt vadiúj ötös bmw egy harmincéves sofőrrel...a futómű talán megúszta, simán hazavontattuk a kocsit egy kollegával, csak lehajtogattuk előtte a lökhárítót a kerékívről.
valaki foglalkozik itt nemzetközi trélerezéssel?
asszem itt az ideje megcsináltatni a kocsin azt a húszforintos méretű rozsdát a küszöb végén
Basszus!
Betétlapot kaptál?
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
a bmw-s nagyon sietett
ki mit tippel, mennyi lesz ezt rendberakni? a lökhárítót ütötték el, kereket nem talált, simán hazavontattuk...
a bmw-s nagyon sietett
ki mit tippel, mennyi lesz ezt rendberakni? a lökhárítót ütötték el, kereket nem talált, simán hazavontattuk...
Carina erős függőséget okoz, nehéz tőle megválni.
Jó drágán mérték a klímádat, ennyiből majdnem kijött volna az IL-ről a gyári szett. Engem asszony kinyírt volna ha ennyit költök rá. :D