montoya
Velünk: 2617 napja
Viszont NC-ben szeria a klima, ami sokaknal szerintem sokat nyom a lattban.
Aki szerint cabrioba nem kell klima, az hazudik.
Viszont NC-ben szeria a klima, ami sokaknal szerintem sokat nyom a lattban.
Aki szerint cabrioba nem kell klima, az hazudik.
Ott a pont...az nc belseje szerintem gyengebb. Sajnos nekem se jott ossze egy nbfl de nem banom, tobbet nyomott a latban a kasztni allapota, nomeg a szinosszeallitas
Ha NBFL ről beszélünk abban sincs ESP de ködlámpának is csak a helye. Belső tényleg szebb, de az meg izlés dolga.
Ha NBFL ről beszélünk abban sincs ESP de ködlámpának is csak a helye. Belső tényleg szebb, de az meg izlés dolga.
Annyival pontosítanám, hogy a FL-t kicsit többre értékelik, magasabb az ára. SRS, ESP, ködlámpa, centerbox miatt kicsit talán indokolt, de szvsz ha 1.8-as 6-os váltos sperrel szerelt, akkor inkább egy 1.8 NB mint egy 1.6 FL. Klímás nem nagyon van egyikből sem. Abban teljesen igazad van, hogy egy jobb NB/FL annyi mint egy leélt NC. Sokan ugranak is inkább az NC felé.
Ilyenkor valik el az ocsu a buzatol, nevezetesen, hogy ki az, aki autot akar venni, es ki az, aki csak a remenykedik, hogy eljon a csoda.
Amikor az enyemet vettem, 1.7-ert kerult fel, 3 napig az egyetlen ember voltam, aki felhivta. Egy 56.000-et futott, klimas NBFL-t.
Persze, mert 1,2-ért sok még épphogy tűrhető akad. Amikor meg felkerül egy hibamentes tényleg megkímélt, akkor megy a pislogás az ára miatt.
Ha úgy alakul, akkor keresni foglak! Igyekszem mx-szel menni!
Touge Runnerz
Szia, igen azt mondták, hogy ez az autó ismert ebben a fórumban,
http://www.miata.hu/klub/tagok/miata1800/
Mivel nem vagyok klubtag így nem tudok neki írni de már próbáltam intézkedni másik fórum témában, hogy valaki írjon rá, hogy fel tudjam vele venni a kapcsolatot.
Akkor ez a padló lemez szétnyílás húzós dolog vagy annyira nem? Mert ahogy látható a küszöb az kb tényleg ép, a kerékjárati ívek szépek, és a nyúlványok is lakatoltak.
Sziasztok!
klubbos autó volt, keresd meg a tulajt ha hagyja a fórum
a padlón ott gyárilag is van rés a két lemez közt, rozsda csak tovább nyitotta a rést
Szét van nyílva a fenéklemez? Az már elég gáz. Persze járhatsz vele így is, aztán majd csak lesz valami. Vizsgája van?
Sziasztok, ma voltam egy "frissen lakatoltat" megnézni, a sárvédők küszöbök valóban nem voltak rossz állapotban de az alján voltak rozsa foltok, bevideóztam az autó alá, rá tudnátok nézni, mint hozzáértők hogy ez mennyire vészes mennyire zsebbenyúlós? Nekem látszólag csak felületi rozsdának tűnik, de pont annyira értek hozzá, hogy semennyire. Egyébként 1,3m 1.8 sperr, sport futómű, magnaflow kipuffogó, beltér kb korrekt. A tető szélén van pár repedés arról is rakta fel fotót. Motor szépen járt, nem tudom mennyire jó vétel ennyiért.
Sziasztok, ma voltam egy "frissen lakatoltat" megnézni, a sárvédők küszöbök valóban nem voltak rossz állapotban de az alján voltak rozsa foltok, bevideóztam az autó alá, rá tudnátok nézni, mint hozzáértők hogy ez mennyire vészes mennyire zsebbenyúlós? Nekem látszólag csak felületi rozsdának tűnik, de pont annyira értek hozzá, hogy semennyire. Egyébként 1,3m 1.8 sperr, sport futómű, magnaflow kipuffogó, beltér kb korrekt. Motor szépen járt, nem tudom mennyire jó vétel ennyiért.
https://drive.google.com/drive/folders/1BFc1Jy9OaB35sXGV_X1GDqOAf52t74Qt?usp=sharing
Sziasztok, ma voltam egy "frissen lakatoltat" megnézni, a sárvédők küszöbök valóban nem voltak rossz állapotban de az alján voltak rozsa foltok, bevideóztam az autó alá, rá tudnátok nézni, mint hozzáértők hogy ez mennyire vészes mennyire zsebbenyúlós? Nekem látszólag csak felületi rozsdának tűnik, de pont annyira értek hozzá, hogy semennyire. Egyébként 1,3m 1.8 sperr, sport futómű, magnaflow kipuffogó, beltér kb korrekt. Motor szépen járt, nem tudom mennyire jó vétel ennyiért.
https://drive.google.com/drive/folders/1BFc1Jy9OaB35sXGV_X1GDqOAf52t74Qt?usp=sharing
https://youtu.be/UUFBjeaBUrI
"A lehetetlen nem tény, hanem vélemény." - Muhammad Ali
Fugg az auto szarmazasatol es a hasznalattol.
Az enyem 2004-es, olasz import, az elso magyar tulaj garazsban tartotta, nalam is garazsban van, telen nincs hasznalva. Nyilvan ne rohad.
Apamnak egy 2002-es, itthon forgalomba helyezett MX5-je van, masodik tulaj. Altalaban szabad eg alatt all, de telen az is keveset megy, az se rohad.
A problema az, hogy az itthoni autopark zome Osztrak/Nemet piacrol behozott, altalaban a kinalat alsobbik felebol szarmazo auto, ami aztan latott mindent (havat, sot).
Ez persze nyilvan osszefugg azzal, hogy mindenki 1.2M-ert akar hibatlan MX5-ot venni. Kint 5000 eur egy tenyleg szep/jo, nyilvan nem lesz ennyiert.
A jövőheti hétvégét (Ha az égi és a ninivei hatalmak is úgy akarják, akkor) Egerszalókon fogom tölteni. Egy délutáni kávét lehet, hogy be tudok sűríteni a programomba
Touge Runnerz