Gyéé
Velünk: 6724 napja
Yessss, az mx5 varázslat eltrafált! Akár évtizedekig is kitarthat, csak szólok :-)
Yessss, az mx5 varázslat eltrafált! Akár évtizedekig is kitarthat, csak szólok :-)
Sziasztok,
Ma ültem először MX 5-be, meg is vettem. Teljesen elvarázsolt. Számotokra nem újdonság, első látásra szerelem lett.
Több mint 20 éve autózom, de hasonló élményt utoljára a E21 bömös adott nekem. Ez a gokart érzés, a "vas" élménye annyira beszippantott, hogy nem nézelődtem, elhoztam az első autót amibe beültem. Az elmúlt 20 év hétköznapi, sablon autóiban meguntam a vezetést. Nem tudom mikor voltam csak úgy "autózni" utoljára, de most értem haza az autóval már azt tervezem, hogy hová menjek holnap. És akár lesz valami álindok, akár nem, menni fogok!
Egy másféltonnás 250 lovas autó után óriási élmény ez a 110 ló! :D
"A lehetetlen nem tény, hanem vélemény." - Muhammad Ali
Juhuu, aposztrof volt nálam is! Köszii!
Így van!
Nekem anno ugyanez volt, azért mert a címbe aposztrófot tettem, amit nem lehet.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Mi volt a user action? Topic létrehozás? Mi volt a cím? Mi volt a nyitókomment tartalma? Stb. Ha megírod az infókat, akkor az adminok nagyobb eséllyel fogják tudni megmondani mi a gond.
Sziasztok!
Akarok nyitni egy build topikot, de ezt dobja ki, ha közzé akarom tenni. Mitől lehet szerintetek?
Sziasztrok!
Ahhoz a pár emberhez szólna most a kérdésem, akinek valamilyen limitált kiadású MX-5-öse van, vagy tudja a választ az alábbi kérdésemre.
Azt szeretném megtudni, hogy egy 2005-ös NC Launch Edition honosításánál az természetes, hogy nem kerül bele a forgalmiba, hogy Launch Edition?
Akinek ilyenje van, annak ez bele van írva a forgalmiba?
A válaszokat előre is köszönöm!
Sziasztok!
Valakinél nem hentereg véletlenül egy 4 vezetékes lambda szonda? Kat előtti.
Üdv
kiadta
Ma egy ismerősöm a következő hajmeresztő megállapítást tette: az MX5 NB egy Dodge Viper koppintás!
Most nem tudom, hogy nevessek-e vagy hízelgőnek tartsam? :D
Hali!
Az autó leállítása után, közvetlen pár mp-ig (10-15) érezhető egy édeskés, égettes szag.Lényegtelen, hogy rövid, hosszú vagy esetleg csapatós, átlag használat, az égettes szag megjelenik.
Én arra gondoltam, hogy a fagyálló valahol szivároghat és az ég rá valamire.Valakinek valami ötlet?
Hali!
Az autó leállítása után, közvetlen pár mp-ig (10-15) érezhető egy édeskés, égettes szag.Lényegtelen, hogy rövid, hosszú vagy esetleg csapatós, átlag használat, az égettes szag megjelenik.
Én arra gondoltam, hogy a hűtőfolyadék valahol szivároghat és az ég rá valamire.Valakinek valami ötlet?