eper
Velünk: 4855 napja
Sziasztok! Létezik az,hogy az NBFL modellekben nincs CAN bus?
Sziasztok! Létezik az,hogy az NBFL modellekben nincs CAN bus?
Sziasztok!
Nem MX-5 téma, de azért megírom.
Most hétfői (júni 25) ingyenes egész napos MOTOROS vezetéstechnikai tréningre van még 3 hely.
Itt lehet jelentkezni:
https://hungaroring.hu/vezessbiztonsagosan/
Üdv,
Iván
I sent mail!
Sorry, no Facebook. Don't ask, please...
Please, e-mail me on nickesh[at]o2.pl
Sorry, no Facebook. Don't ask ;)
Please, e-mail me on nickesh[at]o2.pl
@Nickesh
May 26 is OK, but like june7, is my workday until 4pm,
but meet somewhere and you drive your cars After I take you there, where ever you want
If you use a Facebook, find me and talk there!
https://www.facebook.com/100000997730801
Köszi !
Reménytelenül amatőr vagyok.
Szia, üdv a klubban!
A helyedben csupa piros nagybetűkkel beírnám a naptáramban a május 26-i napot. Aznap lesz az éves nagytalálkozó a Hungaroringen. (Hogy hol?! igen, a HUNGARORINGEN!)
Óriási buli, ha teheted akkor legyél ott! Brutál nagy élmény, ráadásul a program nívójához képest fillérekért.
(Jelentkezéssel kapcsolatban minden infót megtalálsz a SAVE THE DATE - 2018 Nagy Találkozó Hungaroring 05.26-27. nevű topicban.)
Touge Runnerz
Szia, üdv a klubban!
A helyedben csupa piros nagybetűkkel beírnám a naptáramban a május 26-i napot. Aznap lesz az éves nagytalálkozó a Hungaroringen. (Hogy hol?! igen, a HUNGARORINGEN!)
Óriási élmény, ha teheted akkor legyél ott! ;) Brutál nagy élmény, ráadásul a program nívójához képest "fillérekért".
(Jelentkezéssel kapcsolatban minden infót megtalálsz a SAVE THE DATE - 2018 Nagy Találkozó Hungaroring 05.26-27. nevű topicban.)
Szia, üdv a klubban!
Óriási buli, ha teheted akkor legyél ott! ;) Brutál nagy élmény, ráadásul a program nívójához képest "fillérekért".
Szia Gyula!
Eloszor is grataula! es remelem hatalmas elmenyben lesz reszed, hogy ez igy is maradjon legy szives foagadj el egy tanacsot es soha, de SOHA ne ossz meg QR-es kuponkodot - ill. semmilyen jegyet koddal, sem itt (az oldal szerintem barmely OWASP teszten elbukna), sem semmilyen forumon, bar nagyon kicsi es szuper kozosseg ez ☺️
Udv!
Sziasztok,
A tavalyi év végén én is mx-5 tulaj lettem. Úgy gondoltam, mostmár regisztrálok és írok is valamit, hogy megköszönjem a rengeteg infót amit itt találtam.
Szóval köszi, hogy vagytok, és remélem összefutunk majd valahol fehérvár környékén.
Szia Gyula!
Maradjunk inkább a magas labdánál. Nem hiszem, hogy Gabi meg akar szabadulni Tőled. Gratulálunk!
A túrázás fárasztó, de 60 felett jobb, mint a nő.
Helló Evribodri !!! Nagyon kikívánkozik : Családom feldobta a magas labdát! (vagy a gyors halált)
Szülinapi meglepi.
Helló Evribodri !!! Nagyon kikívánkozik : Családom feldobta a magas labdát! (vagy a gyors halált)
Szülinapi meglepi.
Forumtars epp ilyet vett ugyanebben a szinben nemreg Lengyelben, majd beirja sztem amint papiros lesz. Kulonben van egy piros is nekik elado, Lengyelo-ban eleg nagy az MSM populacio olyan 40-50 MSM biztos van, ha nem tobb.
Gyári NBFL mazdaspeed esetleg valakinek? 10,9k€
http://apexnews.blog.hu/2018/05/04/villany_mx-5_de_miert_mx
:O
edit: kozben latom mar facebookra kikerult jo par napja
Dani