Miatánk, ki vagy a mennyekben...
Fórum   »    Csak dumálok, csak beszélek...    »    Beszélgessünk    |   << vissza

Beszélgessünk

2018-05-04 21:55:06
Silent

Silent

Posztok: 272
Velünk: 3680 napja

Válasz erre: @BBBB #130269 
Teljesen megértelek, a mostani hétfői vonuláson is volt olyan kocsi akinek muszáj volt a beláthatatlan kanyarban előzni, közben két másikat veszélyeztetve. Ez már csak azért is érthetetlen, mert ugyanoda mentünk mindannyian és nem lehetett a sietéssel nyerni semmit...
A keménymag vonulásaira jó megoldás lehet az új fórum ahol lesz zárt egyesületi fórum is. Hup.hu-n például csináltak a 8+ éve tagoknak egy külön zárt fórumot.
Persze a másik fele az, hogy néhány hülye miatt klikkesedni és bezárkózni nem biztos hogy érdemes. Legalább 3-4 olyan embert ismertem meg hétfőn aki kvázi friss Mx5 tulaj, de kulturáltan közlekedett és élmény volt vele elbeszélgetni. Ha nem mentem volna el, mert félek a hülyéktől, most szegényebb lennék pár új ismerőssel. És persze nagyon jó volt megismerni a nicknevek mögött álló arcokat és megtapasztalni, hogy tényleg jó fejek. smile A kocsi féltése és a hülyéktől való félelelm közt érdemes megtalálni egy arany középutat.

Válasz erre: @Zefa #130283 

Ez a hígulás olyan szerencsétlen szó. A többség csak hozzátett szerintem a klubhoz. Inkább az van, hogy akad pár ember aki nagyon kiveri a biztosítékot.
Nameg korábban a kocsik ára magasabb értéket képviselt ami jobban magában hordozta az autó megbecsülését. Manapság tényleg egyhavi IT vagy manager fizetésből meg lehet venni egy gyenge állapotú NA-t vagy NB-t.

Az egyesület nem profitorientált, nem is tud az lenni. Ilyesmit csak lelkesedésből lehet csinálni, anyagilag sajnos nincs kompenzálva a karmester. Rengeteg idő és fáradtság.
A családiasabb légkörről amit említettél, közben eszembe jutott, hogy szoktak azért minitúrák szerveződni 3-5 fős kivitelben. Ha lesz új fórum, akkor az fog tudni csoportos üzenetküldést ami ezt tovább könnyíti majd. wink

Válasz erre: @bagoly #130294 
Szívemből szóltál. Túl sok esetben nem vállaljuk fel azt a konfliktust hogy szóljunk az elefántnak, hogy túlvan a porcelántbolt küszöbén és már nem menő az amit csinál. Bár az elefántot általában nem hatja meg a dolog.

2018-05-04 18:34:57
simkor

simkor

Posztok: 629
Velünk: 3651 napja

Válasz erre: @Marcello #130300 

Jobbulast es kitartast! Kollégámat idézve a sport annak való aki nem elég intelligens a TV nézéshez 

2018-05-04 16:41:42
bagoly

bagoly

Posztok: 906
Velünk: 3298 napja

Jobbulást! Churchill szerint a hosszú élet titka a jó szivar, jó konyak és semmi sport. Ha jól tudom elmúlt 90 éves, amikor nyilatkozott erről. Tudom, hogy nem vigasz, de 12 éve megleptem magam egy új mocival, az 50 éves szülinapomra. Másnap eltörtem a bal lábamat. A sebváltóst. Mindkét felnőtt fiam és a feleségem tisztában volt vele, hogy a bejáratás nem várhat. Néha közösen imádkoztak.

Ne hagyd ki a szezont, esetleg gyakorold az óvatos fékezést!

aláírás

A túrázás fárasztó, de 60 felett jobb, mint a nő.

2018-05-04 16:32:09
bagoly

bagoly

Posztok: 906
Velünk: 3298 napja

Válasz erre: @Liszt #130301 
Mint tudod, nagyon sok dologban nem értünk egyet.... (Én másképp szervezem a túráimat). DE MEGBESZÉLJÜK!!! NORMÁLISAN!!!

Szóval ez hiányzik, és örülök, hogy ezekben az alapdolgokban konszenzusra jutottunk. Remélem, sokan gondolják így.

aláírás

A túrázás fárasztó, de 60 felett jobb, mint a nő.

2018-05-04 16:25:32
montoya

montoya

Posztok: 125
Velünk: 2522 napja

Válasz erre: @pappgabi #130312 

Szép darab, gratula!

Kintről jött?

2018-05-04 15:10:04
pappgabi

pappgabi

Posztok: 157
Velünk: 3261 napja

2018-05-04 14:40:23
pappgabi

pappgabi

Memories 3

2018-05-04 14:38:06
pappgabi

pappgabi

Új NBFL smile )))

2018-05-04 13:26:28
GPali

GPali

Posztok: 745
Velünk: 2866 napja

Szeretett fizikatanáromat idézném: "A sportolás egészségtelen."

Jobbulást és kitartást! 

aláírás

Touge Runnerz

2018-05-04 13:24:24
Silent

Silent

Posztok: 272
Velünk: 3680 napja

Uhh... Jobbulást. Ha gondolod segítünk a kocsi sétáltatásában amíg nem tudsz járni...

2018-05-04 13:13:50
Liszt

Liszt

Posztok: 1019
Velünk: 3632 napja
bagoly, 2018-05-04 11:21:59

Válasz erre: @Steel #130278 
Bocs, félreértettél. A feltétlen szabadság híve vagyok, de az én szabadságom határa és korlátja a Te szabadságod határáig tart. És persze fordítva is igaz. Itt pusztán arról van szó, hogy kivel vállalsz közösséget, kivel nem. Ha mindig és mindenben az "okosabb enged" elv szerint élünk, akkor a hülyék mindenhonnan kitúrják a normális embert. Néha a puszta jelenlét is elég.

"de az én szabadságom határa és korlátja a Te szabadságod határáig tart" kulonosen ezzel ertek egyet, de a tobbi reszevel is.
Nagyon nem mindegy, hogy az evben/szezonban azokat a napokat amit autozasra, mint hobbira es kikapcsolodasra, tudsz szanni azt milyen tarsasaggal teszed. En nagyon orulok ennek a forumnak mert innen alakult ki egy jo csapat akikkel mar tobb turan voltunk es egeszen addig itt voltak szervezve is amig nem lett hatulutoje a dolognak. Annak is orulok, hogy tortentek mar lepesek a gondok kezelesere, remelhetoleg ujra olyan hely lesz ahova batran ki lehet rakni barmit es nem kell aggodni vajon ki fog megjelenni vagy eppen kitol lehet vasarolni.

aláírás

Dani 

2018-05-04 12:35:22
Marcello

Marcello

Posztok: 659
Velünk: 3925 napja

Nem tudom hol sírjam el a bánatomat, de úgy néz ki, hogy a szezon egy jó része nekem egy kellemes focis baleset miatt kiesik, így lőttek az OSZAK-os terveknek, a találkozóknak. Talán június végén már gipsz nélkül nyomhatom a gázt, addig pedig eggyel kevesebb kompis autó fog gurulni az utakon. Legalább Gyéé-hez hasonlóan kevés kilométer fog idén az autóba kerülni smile  

2018-05-04 11:47:37
BBBB

BBBB

Posztok: 473
Velünk: 4227 napja

Igen, ez igaz!! Az áruk elérhető, én azt értem ezalatt, hogy tényleg egy (“jó”) havi fizu, 600-700K egy alap mx legyen az bármilyen, ezt azért vakon összeteszi bárki! És persze leírták hogy mutasson az ember ilyen munkahelyet, de azért van ilyen, nem is kevés, sok tanulással, és tudással adják, ami egyes arányban van az alap inteligenciával! És azzal, hogy milyen neveltetést hozol, és hasonlók! Visszatérve orvosként, ügyvéként, pilótaként, gyógyszerészként, programozóként, vagy simán - zavartalanul kereshetsz havonta egy mx-et! Szóval nem lehetetlen truewhy!  Nem is velük van a probléma!!!!

De ez a szvsz, szóval nyugodtan kövezzen meg bárki, de az nem tartozik bele ebbe a kategóriába, aki vezet egy mx-et - leparkolsz mellé, és köszönsz, és az a válasz, h mit akarsz bmeg!! Ő valószínüleg örökölte a pénzt és nem megkereste!!! 

Történet:

Igen, ez igaz!! Az áruk elérhető, én azt értem ezalatt, hogy tényleg egy (“jó”) havi fizu, 600-700K egy alap mx legyen az bármilyen, ezt azért vakon összeteszi bárki! És persze leírták hogy mutasson az ember ilyen munkahelyet, de azért van ilyen, nem is kevés, sok tanulással, és tudással adják, ami egyes arányban van az alap inteligenciával! És azzal, hogy milyen neveltetést hozol, és hasonlók! Visszatérve orvosként, ügyvéként, pilótaként, gyógyszerészként, programozóként, vagy simán - zavartalanul kereshetsz havonta egy mx-et! Szóval nem lehetetlen truewhy! 

De ez a szvsz, szóval nyugodtan kövezzen meg bárki, de az nem tartozik bele ebbe a kategóriába, aki vezet egy mx-et - leparkolsz mellé, és köszönsz, és az a válasz, h mit akarsz bmeg!! Ő valószínüleg örökölte a pénzt és nem megkereste!!! 

2018-05-04 11:34:19
BBBB

BBBB

Posztok: 473
Velünk: 4227 napja

Válasz erre: @BCapelluti #130286 

hígulni azoktól hígul, akik nem veszik észre és nem  tudják értelmezni, hogy mi van a sorok között elásva, mint jelentés a hígulás alatt! Mivel észrevetted, nem Te voltál az smile

2018-05-04 11:31:47
GPali

GPali

Posztok: 745
Velünk: 2866 napja

Egyesületről van szó, így a profitorientáltság alapból kizárt. Egy egyesület a tagok részére nem juttathat lóvét.

aláírás

Touge Runnerz