Silent
Velünk: 3680 napja
Teljesen megértelek, a mostani hétfői vonuláson is volt olyan kocsi akinek muszáj volt a beláthatatlan kanyarban előzni, közben két másikat veszélyeztetve. Ez már csak azért is érthetetlen, mert ugyanoda mentünk mindannyian és nem lehetett a sietéssel nyerni semmit...
A keménymag vonulásaira jó megoldás lehet az új fórum ahol lesz zárt egyesületi fórum is. Hup.hu-n például csináltak a 8+ éve tagoknak egy külön zárt fórumot.
Persze a másik fele az, hogy néhány hülye miatt klikkesedni és bezárkózni nem biztos hogy érdemes. Legalább 3-4 olyan embert ismertem meg hétfőn aki kvázi friss Mx5 tulaj, de kulturáltan közlekedett és élmény volt vele elbeszélgetni. Ha nem mentem volna el, mert félek a hülyéktől, most szegényebb lennék pár új ismerőssel. És persze nagyon jó volt megismerni a nicknevek mögött álló arcokat és megtapasztalni, hogy tényleg jó fejek. A kocsi féltése és a hülyéktől való félelelm közt érdemes megtalálni egy arany középutat.
Ez a hígulás olyan szerencsétlen szó. A többség csak hozzátett szerintem a klubhoz. Inkább az van, hogy akad pár ember aki nagyon kiveri a biztosítékot.
Nameg korábban a kocsik ára magasabb értéket képviselt ami jobban magában hordozta az autó megbecsülését. Manapság tényleg egyhavi IT vagy manager fizetésből meg lehet venni egy gyenge állapotú NA-t vagy NB-t.
Az egyesület nem profitorientált, nem is tud az lenni. Ilyesmit csak lelkesedésből lehet csinálni, anyagilag sajnos nincs kompenzálva a karmester. Rengeteg idő és fáradtság.
A családiasabb légkörről amit említettél, közben eszembe jutott, hogy szoktak azért minitúrák szerveződni 3-5 fős kivitelben. Ha lesz új fórum, akkor az fog tudni csoportos üzenetküldést ami ezt tovább könnyíti majd.
Szívemből szóltál. Túl sok esetben nem vállaljuk fel azt a konfliktust hogy szóljunk az elefántnak, hogy túlvan a porcelántbolt küszöbén és már nem menő az amit csinál. Bár az elefántot általában nem hatja meg a dolog.