Válasz erre: @Silent #130252
A klub jellegét nem veszti el szerencsére, mert a klub a “kemény mag” alapján is életben marad!!
Szerencsére!
A morál nyilván, tág témakör, - és ez valóban ott kezdődik hogy egy napsütéses klub délután, 100+ mx5, élvezed a kamyarokat gyerekkel az anyósülésen gyerekülésben, - és a tök mindegy milyen mx-5 amúgy NB volt, megmutatja hogy meg tud előzni a Mátrában, amikor nem volt rám ragasztva a verseny csík, - de neki be kellett férnie eléd úgy h a cumisüveg kiesett a gyerekből!
Na ő talált meg frontálisan egy szembejövőt fél órával később!!
Nyilván nem lehet általánosítani, és az emberek 95% full jófej itt és tudja miről szól ez a dolog, (és ez zömmel inteligencia kérdése is) és nyilván mindenki magárt felel a közlkedésben, de sajnos megszaporodtak az önjelölt Gilles Villenuve-ök, itt is!!
Én ezért csak ismert résztvevővvel, szeretek gurulni, holott elmennék szívesen megnézni minden autót, meghallgatnék minden történetet, de nem szívesen lennék egy “túlértékeltem a képességeim és az autóm határait” tag áldozata!
és lássuk be, azzal h a márka/típus már kb egy havi fizetéseel elérhetővé válik, valóban hígul a tömeg! Megveszi fél évre taccsra vàgja és kész! Nekem 10+ éva van meg, - se eladni nem bírnám, se összetörni - egyszer majd valamelyik fiam megkapja, 10 év múlva!
Én szeretek csak úgy ülni benne, hogy nyitva van a teteje és csillagos az ég, és élvezem mind a sok száz lóerőt, mert egy mező közepén áll, mert épp bekapcsoltam a 4x4 fokozatot, és csend van, és minden millimérét ismerem az autónak, mert éppen valamit átbütyköltem rajta ott, és csak úgy van!
és olyanokkal szeretek autóznj, akik így gondolják és nem úgy h kielőznek a buszsávban és majd beférnek röviden a mátrában, mert nekik jobb az autójuk!
most őszintén, poszt alapján tudok mondani, olvasás alapján, megítélve, tényleg 30-40 embert akivel bármikor bárhol autóznék! Mert az írásából, kiderül hogy milyen ember...a többi meg, valóban lutri...