Válasz erre: @simkor #130249
Pfúú nekem egy katalizátorom sincs, akkor most rossz ember vagyok?? :P viszont a szemetet szelektíve gyűjtöm és még az utcán is felveszem azt ami zavar és szemét és nem undi, sőt ikeás kék zacskós mennyiséget is szoktunk gyűjteni az erdőben, “csak úgy”.
amúgy az NC katalizátor nélkül is átment a vizsgán! Nem gondolnám hogy valaki attól “racsing” üzemmód, hogy beleépít X száz K minőségi cuccot!! Amúgy egy 20 éves dízel astra is átmegy!! (Sajnos)
Én már párszor felhoztam, hogy hígul az mx vásárlók köre, de hát ez van!! Nem is mennék bele! FB-om nekem sincs, de ezek szerint nem maradtam le semmiről!
a folyamat vége nyilván az sajnos, hogy a klub elveszti azon jellegét amilyen volt és amilyennek sokan szerették! Minden tiszteletem azoké, akik szívvel lélekkel, idővel és pénzzel managelik, csak sajnos valóban nehéz meggátolni, a “hígítást”! Viszont nyilván egy idő után nehéz majd azonosulni vele, - én bevallom már félek elmenni nagy létszámú rendezvényre, és nem azok miatt akiket ismerek, és itt ismertem meg, mert velük vakon is elmegyek bármikor gurulni, hanem azok miatt akiket nem! (Lásd akár a tavalyi frontális baleset vagy bármi) pedig tökéletesen szuper dolgok ezek!! Csak ugye senkit nem rekeszthetsz ki!!
csak az lehet klubtag akinek két mx-e van, vagy még legalább van még egy mazdája