Silent
Velünk: 3724 napja
Nem tudtam hova írjam, úgyhogy bedobom ide.
Facebook csoportban picikét mintha bezuhanna néha a színvonal. Csak pár példa az elmúlt hétről:
- A srác aki amiatt kardoskodik, hogy első rendszám nélkül jár, mert úgy a buszsáv ingyen van és a trafipaxtól se kell félnie.
- A másik aki belerongyolt sárgánál a másik hátsó felébe. Majd ezek után leb*zizza azt aki szabályosan megállt.
- A flexes aki büszke rá, hogy sikeresen kidobta a katalizátort. Ó yeah, #mindmeghalunk.
Számomra a Mx5 klub mindig is a kimagasló színvonalat jelentette. Egy kiemelkedő hely a hazai középszerűségben. Az elmúlt 3 évben azt láttam, hogy itt átlagon felüli, kulturált, segítőkész tagok vannak. Facebookra meg bejutnak néha olyanok, olyan stílussal meg elvekkel, hogy az bicskanyitogató.
Erős híve vagyok a demokráciának, de az ilyen morálisan megkérdőjelezhető és/vagy jogszabályokkal szembemenő dolgokat nem lehetne visszametszeni? Vagy csak nyomkodjuk a "jelentem az adminisztrátornak" gombot ilyenkor és lehet utánuk hetente takarítani? Lehet szélsőséges vagyok, de sem a rendszám nélkül járás, sem a másik hátsó felébe tövig becsattanás nem fogja öregbíteni sem a típus, sem a klub hírnevét. Az se, hogy hosszan ecsetelik az igazukat ezek a szellemileg magasan kvalifikált egyedek. A katalizátoros upgrade még határeset, bár engem speciel zavar, de a másik kettő nálam simán kiérdemelne egy csak odaútra szóló jegyet BANánisztánba.
Uff