gzugzu
Velünk: 4776 napja
Ez jo hir. Koszi. De mert nem talalok errol infot a neten vajon?
'96-tól minden Euro2-es.
köszönöm. a környezetvédelmi besorolásról pont nem találok benne semmit egyelőre, de lehet, hogy nem kerestem jól, még nekifutok egyszer.
kedves miatások,
ez az első bejegyzésem itt.
erősen japánautófertőzött páciens vagyok, és ezen belül is gyanúsan magas nálam a mazda penetráció, volt már 323f, 5-ös, 2-es. a mostani 3-asomat szeretném egy fél éven belül lecserélni valami izgalmas autóra. mondjuk egy mx5-ösre.
elöljáróban nem tudja valaki megmondani, hol lehet utánanézni az mx5-generációk környezetvédelmi besorolásának? tudom, hülyén hangzik, de brüsszelben dolgozom és ide manapság már csak legalább euro2-es motorral engednek be.
köszi
Ez jó hír, csak az asszony meg ne tudja.
Szerintem mindkettő jó dolog.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Fogok menni NB-vel elektromos szakihoz rádiócserére meg antenna kapcsoló bekötésére, meg központi zár távirányító telepítésre. Ennek kapcsán gondolkoztam rajta, hogy esetleg vigyek-e magammal lábtérvilágítást és/vagy csomagtér világítást? Mennyire van ezeknek értelme?
Én is gondoltam rá. Mikor szétszedtem és megnéztem, túl sok meló lett volna és a gyári műszer szar is :D
igen, én a lednek keresek helyet, úgy hogy az eredeti műszer a helyén maradjon
működés terén egy szavam sincs, csak a kivitelezés nem az én szájam ízének való, netes képen nyálcsorgatóbb volt...
de láttam, hogy a fekete hátteres verzió Liszt kocsijában lényegesen jobban mutat
Dani
működés terén egy szavam sincs, csak a kivitelezés nem az én szájam ízének való, netes képen nyálcsorgatóbb volt...
de láttam, hogy a fekete hátteres verzió Liszt kocsijában lényegesen jobban mutat
Drukkolok!
Mondjuk annak, hogy nem nyíltak a légzsákok nem tudom, hogy örülni kell-e, vagy inkább megrémülni...
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992