Silent
Velünk: 3679 napja
...amúgy én nem vagyok annyira megelégedve...
Ha jól értem, akkor te csak a ledet fúrtad be a meglévő műszeregységbe?
...amúgy én nem vagyok annyira megelégedve...
Sziasztok!
a héten akarom beszerelni az enyémet (csak lámpa) ha kell küldök képet, no meg kipróbálom, hogy működik-e!
amúgy én nem vagyok annyira megelégedve (ügyfélszolg. nálam is rendben volt), a vízhőfok mérős dologról meg annyit, hogy 6,8 ohm-os ellenállás nem volt a csomagban...
ugyanitt a led-es szetthez járó fehér hátlap ingyé vihető!
Nem tudom. Mivel saját lábán jött le a trélerről és gurult le a garázsba, reménykedem...
Beszélgettünk klubtárssal...NEM nyíltak még az oldalzsákok se...!!
Nem tudom. Mivel saját lábán jött le a trélerről és gurult le a garázsba, reménykedem...
Kaptam kérdéseket a Nyíri féle Skidnation olajvisszajelző lámpa rendelése kapcsán. Főleg azt, hogy lehetne-e közös rendelés, de az enyém már majdnem megjött.
Akit érdekel, az innen tudja megrendelni, szállítással együtt 21€, NA/NB/NBFL-hez kiválasztható a műszeregységhez megfelelő fekete vagy fehér szín, a lineáris vízhőfok kit mindben benne van: https://skidnation.c___ing-light-voltmeter/
E-mailen küldenek nagyon korrekt leírást a beszereléshez. Az ügyfélszolgálatról csak szuperlatívuszokban tudok írni, nagyon korrekt.
Kaptam kérdéseket a Nyíri féle olajvisszajelző lámpa rendelése kapcsán, főleg azt, hogy lehetne-e közös rendelés, de az enyém már majdnem megjött.
Akit érdekel, az innen tudja megrendelni, szállítással együtt 21€, NA/NB/NBFL-hez kiválasztható a megfelelő szín, a lineáris vízhőfok kit mindben benne van: https://skidnation.com/product/mx5-miata-oil-pressure-warning-light-voltmeter/
E-mailen küldenek nagyon korrekt leírást a beszereléshez. Az ügyfélszolgálatról csak szuperlatívuszokban tudok írni, nagyon korrekt.
Kaptam kérdéseket a Nyíri féle Skidnation olajvisszajelző lámpa rendelése kapcsán, főleg azt, hogy lehetne-e közös rendelés, de az enyém már majdnem megjött.
Akit érdekel, az innen tudja megrendelni, szállítással együtt 21€, NA/NB/NBFL-hez kiválasztható a megfelelő szín, a lineáris vízhőfok kit mindben benne van: https://skidnation.com/product/mx5-miata-oil-pressure-warning-light-voltmeter/
Az a lényeg megúsztátok és jól vagytok!
Jó tudni milyen jól bírja az azutó, a tető és a bukókeret :-)
Akkor ez totál lesz, mi?
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Én tartom, hogy az összes cabriohoz kötelezővé kéne tenni a bukókeretet.
Ennek ellenére, ha felteszel egyet még téged basztat a yard...
Lényeg a lényegben, hogy jól vagytok.
Autóból lesz másik, akármilyen szar érzés is most.
Nemtom hogy vászonnal mi lett volna az eredmény, mert az üvegszálas tető rendesen megadta magát és főleg a fejtámla mögötti bukócső tette a dolgát.
Köztünk legyen szólva szerintem ha szélesebb lett volna a bukócső, akkor még jobb lenne! (Az ülés fejtámlája is megrottyant)
Mentőt mindenképpen küldenek ilyenkor, de semmi komoly. Egy kicsit a fejemet ütöttem be, de ennyi...
大使館
Sziasztok!
Van valakinek valamilyen kontaktja Steel-hez? http://www.miata.hu/klub/tagok/steel/
Volt egy fórom beszélgetésünk, csak sajnos nem láttam hogy reagált, és írnék neki máshol is.
Előre is köszi.
A kocsit elnézve, most a zárt keménytető számottevő segítség volt, vászonnal rosszabbul alakulhatott volna. Mindig rossz látni ilyet, de a lényeg, mint amit már előttem a többiek is leírtak, hogy komoly sérülés nem lett. Ma én is mentem kicsit, de nagyon csalóka volt ez a napsütés, legalábbis Eger környékén, az aszfalt hideg volt és helyenként csúszós is, így vissza kellett venni a tempót az első kanyarok után.
Vinczeg
Örülök, hogy Ti jól vagytok! , mert autót lehet venni másikat, de benne ülőket nem!
A túrázás fárasztó, de 60 felett jobb, mint a nő.
Mentőt mindenképpen küldenek ilyenkor, de semmi komoly. Egy kicsit a fejemet ütöttem be, de ennyi...
S_Marcell kolléga lehet hozzá tudna szólni egy két mondatot. Szerintem dobj neki egy privátot