Gyéé
Velünk: 6695 napja
Szüleim hívtak hogy mx5 karambol van Csobánka-Vörösvár vonalon. Mentő meg minden. Drukkolás együttérzés jókívánságok.
Szüleim hívtak hogy mx5 karambol van Csobánka-Vörösvár vonalon. Mentő meg minden. Drukkolás együttérzés jókívánságok.
Nyíri példáján felbuzdulva nézegetem, hogy meglépem az olajvisszajelző cseréjét, főleg hogy a vízhőfok kijelzés is lineárissá tehető ezzel együtt: https://skidnation.c___ing-light-voltmeter/
Van valami előnye annak, ha a töltésvisszajelzést látja az ember? Mikor jöhet jól?
MX5 rally-cross itthon?!?
Tud róla bárki többet? Versenynaptár stb. ? 5:20-tól.
gram, Chaos, van esetleg még vmi friss infótok a videón túl?
Tud róla bárki többet? Versenynaptár stb. ?
5:00-tól MX5 rallye cross...?
Elképzelhető, hogy tudnék szerezni 10th anniversary felniket (nem üt, egy polír kell neki) 60-65k környékén.
Mennyire éri meg a dolog?
Lövésem sincs, hogy milyen áron mozog.
https://www.youtube.com/watch?v=syPHyBLGdOA itt egész sok infó elhangzik. Én is ott voltam aznap nagyon disznók azok a kocsik :D
5:00-tól MX5 rallye cross...?
NB-be a hűtő elé tennék rácsot amíg nem puszil be valami kósza követ a hűtő. IL-en milyen néven érdemes keresgélni? Vagy inkább hívjam Kopit?
Örülj, hogy nem ment beléd. Már tértem ki motorral (az elfér) a járdára egy hasonló barom elől. Neki is ment az előttem álló furgonnak. Tuti bélyeg lettem volna két kocsi között. Jó beidegződés: ha állsz, akkor is nézz a tükörbe.
A túrázás fárasztó, de 60 felett jobb, mint a nő.
Ok, du hívlak!
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Segond, én is nyakig lettem teendőkkel. De akkor visszakapcsolom a telefont. Ha hívsz akkor délután lenne optimálisabb.
Azt hittem közben elköteleztétek magatokat WP irányban és nem akartam pezsegni.
Kicsit elszaldtak a dolgok, pont holnap terveztem, hogy hívlak...
Bocsi!
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Amúgy érdekes esetem volt hazafelé. Van egy hosszú egyenes szakasz, a végén 90 fokos kanyar, aztán egy 100 méter hosszú egyenes szakasz, a végén zebrával. Kanyarban ugye nem nagyon szorulok rá fékre, így normálisan 50-el haladtam az egyenesben, majd utána a, kanyarban is. A kanyar utáni 100 méteres egyenesben szépen lassan fékeztem, mert gyalogos közeledett a zebrához. Valami szilikonszöszi jött mögöttem, valami új C Merciben. Neki fékezni kellett a kanyarban, ahol lemaradt, amit vélhetően a kanyar utáni alvázt áttaposó padlógázzal kompenzált. Én csak annyit vettem észre a zebránál állva, miközben egy nénike morzsi típusú zsebkutyával átbaktatott előttem , hogy éktelen fékcsikorgás hallatszik és a szöszi megérkezik mellém a szembe sávba. Az ilyenek hol élnek?
Úgyse érnél vele semmit, sosincs bekapcsolva. Évente kb 40 perc kimenő hívásom van összesen és ennél bekapcsolva sincs többet.
Kivéve két hete, akkor Ordune miatt nonstopp bekapcsolva hagytam egy hétre. Ha így is nagyon hiányzik, akkor spamdavidnak qkac dzsmail.re dobj levelet és megírom. De előre szólok, hogy hangpostám sincs és a hívott féltől jövő SMS értesítéseket se kapom hála az égnek.
Nekem meg az, hogy nem tudom a telefonszámodat.
A túrázás fárasztó, de 60 felett jobb, mint a nő.