mester
Velünk: 5411 napja
Ez tök normális, az első NC-k már több mint 11 évesek, NA-k már sajnos lassan kikopnak és az NB-k mellett az NC-k veszik át a többség szerepét!
Tíz év múlva meg majd jönnek az ND-k! :-)
Szerintem egy szép NA már most is nagyobb kuriózum mint egy új ND!
Black Sushi
Bő két évvel ezelőtt, amikor csatlakoztam (én is NC-vel) akkor a találkozók nagy részén alig volt NC. Most meg ha visszagondolsz akár csak a Hungaroringes találkozóra, rengeteg került be a csapatba.
Már mindennel megbékültem, ami az autót illeti. Így marad.
A túrázás fárasztó, de 60 felett jobb, mint a nő.
A billegest könnyű gyógyítani viszonylag olcsón, a gyengeségre is tudok gyógyírt az mondjuk drágább
A billegest könnyű gyógyítani viszonylag olcsón, a gyengeségre is tudok gyógyírt az mondjuk drágább
Az NB-nek külön topicjuk van és az nem feltünő. Azok nagy része most darabokban van :D Ha így nézzük már nem olyan rossz az NC, hogy csak akksi meg felni a téma :D
Az NB-nek külön topicjuk van és az nem feltünő. Azok nagy része most darabokban van :D Ha így nézzük már nem olyan rossz az NC, hogy csak akksit meg felni a téma :D
Ez nem igaz! Az enyém csak gyenge, és billeg!
A túrázás fárasztó, de 60 felett jobb, mint a nő.
NC-s hatalomátvétel történt a fórumon? :O
大使館
OFF autóba (Avensis) rendeltem tőlük autószőnyeget. Szövetszőnyeg volt, elvileg masszív műanyag koptatóval. A gyári 18k helyett csak 12.000-be került, így jó vételnek tűnt. 3000 km/4hónap után átkopott a műanyag koptató. Most 17.000km futással/24 hónappal később a szövet a kilyukadás határán van alatta. A gyári szőnyeg 10év/200.000km-t bír kb. Már megrendeltem márkaszervízben a gyárit, ár-érték arányban inkább megéri. Gondolom Mazda esetében is így van.
http://ilmotorsport.___bdaf20020d0f0c89977d
Ilyet esetleg valaki látott már máshol. olcsóbban?
Az Mx-5 Parts-nál 10% kedvezmény van ezen a hétvégén, ha valakit érdekel. Én most rendeltem szélfogót
Az Mx-5 Parts-nál 10% kedvezmény van ezen a hétvégén, ha valakit érdekel. Én most rendeltem szélfogót