Sziasztok!
Valaki már szerelt vagy szereltetett automatikusan sötétedő belső visszapillantó tükröt a gyári helyére?
A kétméteres embernek egy nagy autót kell vennie...egy MX XL-t
Apám nagy darab 2 méteres ember, és vászontetőnél hozzáér a feje a tetőhöz, akárhogy állítottuk az ülést. Keménytetőnél éppen hogy elfér, de úgy sem kényelmesen. Mindez úgy, hogy a vezetőülésemből aljából ki van vágva 3-4 centi szivacs (budget kagylóülés ).
A háttámlából is lehetne vágni, ha hosszú a lábad, vagy ha a törzsed hosszú, akkor a síneket kivenni, és fixre rögzíteni a vezetőülést.
en valahova a pirossal jelolt reszre gondolnam mert ott csak vedettebb helyen van es nyaron nem zavarna a hutesben az aljat. azt nem tudom, hogy ott mennyire van kozel a bolcsohoz vagy mennyi olaj van ott normal esetben.
Az tetszik benne, hogy nem fagydugo helyere megy, nem kell semmit modositani a vizkorben, akarhol hanem csak igy kivulrol rarakhato. Hatasfokat nem tudom, de ha valaki nem mondja azt, h irtozatos baromsag akkor rendelek egyet es felrakom. Aztan ott a kovetkezo kerdes, hogy ha tenyleg melegit akkor hany fokos olajat erdemes megcelozni indulas elotti allapotnak, hogy ne legyen tul nagy kulonbseg a motor teteje es alja kozotti homersekletben.
Dani
az ötlet érdekes, mondjuk én hirtelen nem tudnám hova ragasztani
nem találok értelmes topicot neki ezért ide:
https://www.amazon.c___Heater/dp/B000I8TQD6
Valaki gondolkozott már ilyen beszerelésén? Teknore kivulrol ra lehetne ragasztani aztan valamit tenne.
Az aramellatast pedig napelemmel es plusz akksival oldanam meg, tudom, hogy osszessegeben nem eri meg, inkabb maga a megvalositas erdekel
Dani
Passzolok, hogy mi történt, reggel mikor kimentem ilyen volt. Amúgy, olyan szinten le volt törve, hogy én elképzelni sem tudom mi történt. Szerintem vagy éjszaka valami részeg törte le, vagy az utcában rohangáló Spar-os teher auató volt... És persze az utca ezen szakaszán pont nincsen semmi kamera :/. Amúgy egy élmény pesten végig vezetni bal tükör nélkül....
Passzolok, hogy mi történt, reggel mikor kimentem ilyen volt. És persze az utca ezen szakaszán pont nincsen semmi kamera :/. Amúgy egy élmény pesten végig vezetni bal tükör nélkül....
Mi történt? Parkolás közben hit&run?
Szia, én magamnak fújtam múltkor tükörházat, semmi extra, matt szürke már alapozott, ha gondolod kikevertetheted a színt flakonban (színkód vagy bevitt alkatrész alapján), majd több rétegben lefújod + lakk, ennyi találsz rá tube videót, össz árban pár ezer ft volt.
Szia, én magamnak fújtam múltkor tükörházat, semmi extra, matt szürke már alapozott, ha gondolod kikevertetheted a színt flakonban (színkód vagy bevitt alkatrész alapján), majd több rétegben lefújod + lakk, ennyi találsz rá tube videót.
Azert ehhez milyen szintu baromnak kell lenni?? (
Szia!
hajmafolia.hu egy nagy kedves barátom tesója, nekem már két autót is lefóliázott! Üdv
Sziasztok! Egy pár külső tükör házat (kb két tenyérnyi felület) szeretnék fekete fóliával bevonatni. A bal oldalit egy kisebb baleset miatt cserélni kellett. Úgy gondolom olcsóbb befóliáztatni a cserélt darabot (és a másik oldalit is), mint színre festetni az utángyártott matt szürkét. A kérdésem, hogy tudtok-e olyan mestert, aki Pest környékén ilyen kis munkát ép eszű áron bevállal? Hálás kösz! Kr.