koteAG
Velünk: 3116 napja
Nem nem. Magányosan köröztem.
Mazda MX-5 1.6i NBFL - Open Air -
Lobogjon a zászló!!!! Üdv druszám, remélem nem hagytad magad!
A túrázás fárasztó, de 60 felett jobb, mint a nő.
Forma1club.hu-s pályanapon szombaton egyedüli Mazdásként képviseltem a klubot.
https://www.facebook___2518/?type=3&theater
Mazda MX-5 1.6i NBFL - Open Air -
Nálunk behalt a Facebook, kénytelen leszek itt beszélgetni..
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Valóban ott van Köszönöm
Vállmagasságban van tartó amibe be lehet tűzni, hogy ne lengedezzen.
Most kicsit hülyén érzem magam :D De haza megyek és megnézem, köszi a választ!
Nekem sima NB-m van de van benne biztonsági öv tartó, ott ahol bekarikáztad. Ha nem használod az oda be lehet dugni a csatot és nincs gond. Neked nincs ilyen?
Nekem sima NB-m van de van benne biztonsági öv tartó, ott ahol bekarikáztad. Ha nem használod az oda be lehet dugni a csatot és nincs gond.
Köszönöm a rengeteg választ mindenkinek
Ha már ennyire segítőkészek vagytok, lenne még egy kérdésem : Nálatok is fenn áll az a probléma, hogy az anyós oldali biztonsági öv (ha nincs használatban), akkor csapkolódik az utastér oldala és az ülés között és közben zörög?? Vagy valami a biztonsági öv visszahúzóval nem okés, és azért tud ennyire mozogni? (A képen jelölt részen az ülés és az "oldalfal" között zörög. A kép csak illusztráció )
Köszönöm a rengeteg választ mindenkinek :)
Köszönöm a rengeteg választ mindenkinek :)
Ha már ennyire segítőkész a brigád: Nálatok is fenn áll az a probléma, hogy az anyós oldali biztonsági öv (ha nincs használatban), akkor csapkolódik az utastér oldala és az ülés között és közben zörög?? Vagy valami a biztonsági öv visszahúzóval nem okés, és azért tud ennyire mozogni? (A képen jelölt részen az ülés és az "oldalfal" között zörög. A kép csak illusztráció )
nyáron pestről bölcskére kellett sietnem. Traffipaxok kivételével tapostam neki amit bírt. (épphogy elcsípte a 200 alját)
Az út után bocsánatot kértem szerencsétlen autótól és elfogadta a bocsánatkérésem. Zokszó nélkül végigcsinálja.
Touge Runnerz
Teljesen normális, én 130-150-nel szoktam és nem panaszkodott másik benzines autómat is tartósan használom 4000-en, japán motorokat magasabb fordulatszámra tervezték. Benzin és olajfogyasztás nő csak, de lazán bírja, az MX-5öket különösen nem alacsony fordulatszámra tervezték. Dieseleknél gyakran 5000-től már piros, itt 7000-től, nem lehet összehasonlítani.
Teljesen normális, én 130-150-nel szoktam és nem panaszkodott :) másik benzines autómat is tartósan használom 4000-en, japán motorokat magasabb fordulatszámra tervezték. Benzin és olajfogyasztás nő csak, de lazán bírja, az MX-5öket különösen nem alacsony fordulatszámra tervezték. Dieseleknél gyakran 5000-től már piros, itt 7000-ig, nem lehet összehasonlítani.
Nem vagyok szerelő, de tudtommal, ha be van melegedve a motor és van benne elég olaj és normális a hűtés akkor ameddig benzin van benne gond nélkül tiltáson utazhatsz vele akár Németországig. Nem lesz baja. Nyomaték nyírja ki a motort, nem a fordulat.
Én általában 110-120 között szoktam autópályázni - főleg nyitott tetővel - nyaralás közben, mert felette hosszabb távon zavar a szél- és motorzaj.
@Steel: Na jó, de a vtecnél 5000 felett kezdődik az élet
大使館
Nem vagyok szerelő, de tudtommal, ha be van melegedve a motor és van benne elég olaj és normális a hűtés akkor ameddig benzin van benne gond nélkül tiltáson utazhatsz vele akár Németországig. Nem lesz baja. Nyomaték nyírja ki a motort, nem a fordulat.
Én általában 110-120 között szoktam autópályázni - főleg nyitott tetővel - nyaralás közben, mert felette hosszabb távon zavar a szél- és motorzaj :)
Én általában 110-120 között szoktam autópályázni - főleg nyitott tetővel - nyaralás közben, mert felette hosszabb távon zavar a szél- és motorzaj :)
Steel: Na jó, de a vtecnél 5000 felett kezdődik az élet :)
@Steel: Na jó, de a vtecnél 5000 felett kezdődik az élet :)
Én általában 110-120 között szoktam autópályázni - főleg nyitott tetővel - nyaralás közben, mert felette hosszabb távon zavar a szél- és motorzaj.
@Steel: Na jó, de a vtecnél 5000 felett kezdődik az élet :)
Nem vagyok szerelő, de tudtommal, ha be van melegedve a motor és van benne elég olaj és normális a hűtés akkor ameddig benzin van benne gond nélkül tiltáson utazhatsz vele akár Németországig. Nem lesz baja. Ami gyilkolja a motort az a hidegen húzatás és gyilkolás. Nyomaték nyírja ki a motort, nem a fordulat.
Sziasztok!
Lenne egy -kicsit fura- kérdésem, ki mennyivel szokott utazgatni az autópályán? Jelenleg én 110 környékén utazok, mert pl 130-nál a motor már 4000 környékén pörög. Csak én gondolom úgy, hogy ez hosszú távú utazásnak már magas? (tény és való, hogy ez előtt egy dízelt hajtottam, és lehet csak ezért fura számomra ez a fordulatszám tartomány.) Erről a hosszútávú sebességről kinek mi a véleménye? Azért merült fel bennem a kérdés, mert én elsőszámú autónak használom a mazdát és így havi szinten 500km környékét beleteszek az autóba autópályán.
Egyébként nem a kis MX a legrosszabb ebből a szempontból, a Honda Prelude VTec már 120-nál 4000-ret forog ötödik fokozatban...