Liszt
Velünk: 3632 napja
minimum 100W-os hangszorok+ erosito, ajtoba szigeteles. De komolyan, onnan mar csak a zenet hallod
Dani
minimum 100W-os hangszorok+ erosito, ajtoba szigeteles. De komolyan, onnan mar csak a zenet hallod
Dani
Köszi a villám választ! Amúgy autópályázással kapcsolatban, létezik bármiféle tipp, trükk amivel esetlegesen a szél/motorzajt lehet csökkenteni? (Tudom, hogy puhatető ergo mindig hangosabb lesz, csak annyi mindenren vannak trükkök hátha erre is :D )
Ne viccelj, nem lesz semmi baja!
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Sziasztok!
Lenne egy -kicsit fura- kérdésem, ki mennyivel szokott utazgatni az autópályán? Jelenleg én 110 környékén utazok, mert pl 130-nál a motor már 4000 környékén pörög. Csak én gondolom úgy, hogy ez hosszú távú utazásnak már magas? (tény és való, hogy ez előtt egy dízelt hajtottam, és lehet csak ezért fura számomra ez a fordulatszám tartomány.) Erről a hosszútávú sebességről kinek mi a véleménye? Azért merült fel bennem a kérdés, mert én elsőszámú autónak használom a mazdát és így havi szinten 500km környékét beleteszek az autóba autópályán.
Sziasztok!
Lenne egy -kicsit fura- kérdésem, ki mennyivel szokott utazgatni az autópályán? Jelenleg én 110 környékén utazok, mert pl 130-nál a motor már 4000 környékén pörög. Csak én gondolom úgy, hogy ez hosszú távú utazásnak már magas? (tény és való, hogy ez elett egy dízet hajtottam, és lehet csak ezért fura számomra ez a fordulatszám tartomány.) Erről a hosszútávú sebességről kinek mi a véleménye?
Sziasztok!
Lenne egy -kicsit fura- kérdésem, ki mennyivel szokott utazgatni az autópályán? Jelenleg én 110 környékén utazok, mert pl 130-nál a motor már 4000 környékén pörög. Csak én gondolom úgy, hogy ez hosszú távú utazásnak már magas? (tény és való, hogy ez előtt egy dízelt hajtottam, és lehet csak ezért fura számomra ez a fordulatszám tartomány.) Erről a hosszútávú sebességről kinek mi a véleménye?
Sziasztok!
Erre jön valaki?
http://www.drivingca___p-2017-szeptember-30
Esetleg véletlenül valaki nem rendelkezik részletesebb programmal, vagy hogy az "ügyességi feladatok a pályán" az mit takarhat?
en lemerettem egy 1.8 vvt-t, 141hp, 160nm lett. cobalt, femkat, direktszuro.
Na majd ha egyszer összefutunk orvosolhatod ezt a problémát.
Nagyjából ugyanerre a következtetésre jutottam én is azzal a különbséggel, hogy az NC gyári futóműve ültetéssel szerintem közútra elégséges, az ND sport futóműve sem rossz, de azt még nem próbáltam ültetve.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Nagyjából ugyanerre a következtetésre jutottam én is azzal a különbséggel, hogy az NC gyári futóműve ültetéssel szerintem elégséges, az ND sport futóműve sem rossz, de azt még nem próbáltam ültetve. :)
Köszönöm. Akkor ebbe sem sikerült gyárilag olajhőmérséklet mérőt tenni. Bezzeg a Passatomban van, abba meg minek?
Itt rajottek: https://forum.miata.net/vb/showthread.php?t=634373
"This is the answer i got from the web-support.
Thank Google for this. ;-)
This second display is intended for operation in particularly hot countries and only activates when the cooling water temperature exceeds 100 degrees. If this indicator is not active, our technical department means that the water temp has not exceeded the temperature of 100 degrees.
Dont know why they didn't let it start at 90 degrees, then no buddy would ask or would be confused. "
Dani
Akkor ez a másik állás mit mér?
A vízhőfok mérő van 90-től 130ig skálázva. Kicsit kretén módszer, hogy 1 mm-et emelkedik a "mutató" az üzemi hőfokra, de ez van.
Nem tudtam másként értelmezni, benyomására váltott a skálázás. Gombnyomás előtt vízhőmérséklet (üzemi 100 c fokon megállt), gombnyomásra újabb piktogram és ott 90-től indult a hőmérséklet asszem 130-ig.
benyomva váltani az olaj és a vízhőmérséklet között
Ezt vesézzük már ki, NDRF-et vezettél? Mert a sima ND-be a pálcika nullázza a napi számlálót ha azon áll, sima kmnél meg nem csinál semmit.
Gyötörtem egy ND-t...
Sziasztok!
Biztos többen magatoknak tudhatjátok már az élményt, nekem most adatott meg, hogy kipróbáljam az ND-t tartósan. Még 2009-ben (jó ég, de rég volt) hoztam egy NA-t, amit 2016-ig használtam. Ezután az NB-zést kihagyva egy 2.0 keménytetős NC-be ültem át. Milyen az ND ezek után számomra? Én egy 1.5-öst kaptam használatra elég magas felszereltségi szinttel:
Hihetetlenen jó volt vele a hétvége (most viszem vissza), erre az autóra erősebb motorral és átépített futóművel érdemes várni!! Megemésztettem már a formáját is, elkezdett tetszeni, pedig haragudtam az erős formaváltásért korábban. Gondolkodtam rajta, hogy legközelebb (ha úgy hozza az élet), akkor Boxterbe ülök át (tudom, más liga). Most azt hiszem nem, kell majd egy ND!!!