Nyiri
Velünk: 3133 napja
Én jelentkeztem 2 hónapja. Azóta semmi.
Én jelentkeztem 2 hónapja. Azóta semmi.
Valaki vigyen már el egy 1.8NB-t !
Annyira jó lenne látni
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=giFMOUa3X4k
rettentő kíváncsi lennék rá tudja-e hozni a gyári teljesítmény adatot
Sziasztok!
Valakit érdekelne ehhez hasonló cucc?
https://shop.petroli___near-edge-collection
Szinte akármilyen képből (2d) lehet kontúrt rajzolni amit megeszik egy lézervágó gép. Onnan pedig csak fantázia és pénztárca kérdése, hogy milyen anyagból van gyártva.
Sziasztok, ilyennel hajt valaki NC_t: Pirelli Pzero Nero GT 88W? (205/45/R17)
MI róla a vélemény? jó választás lehet? vagy 35e/db ár környékén javasolnátok mást?
Köszi,
Balázs
Inkább csak egy kozmetikai szépítés lesz.
Most került rá rendszám így szombaton tudtam vele menni először legálisan. Bele is raktam 100km-et itt Budán és környékén. Hát....hihetetlen jóóóóó. Baromi jól húz, az a hang magasabb fordulatokon... .. mindenki csak nézz, mosolyog, integet pedig az enyém nem egy tipp-topp patika autó.....alig akartam kiszállni belőle..
Volt RX 8-asom de az nem fogott meg ennyire.
De csak lightosban. :D
Inkább csak egy kozmetikai szépítés lesz. :)
Most került rá rendszám így szombaton tudtam vele menni először legálisan. Bele is raktam 100km-et itt Budán és környékén. Hát....hihetetlen jóóóóó. Baromi jól húz, a hang magasabb fordulatokon... mindenki csak nézz, mosolyog, integet pedig az enyém nem egy tipp-topp patika autó.....alig akartam kiszállni belőle.. :)
Inkább csak egy kozmetikai szépítés lesz. :)
Most került rá rendszám így szombaton tudtam vele menni először legálisan. Bele is raktam 100km-et itt Budán és környékén. Hát....hihetetlen jóóóóó. Baromi jól húz, az a hang magasabb fordulatokon... :) .. mindenki csak nézz, mosolyog, integet pedig az enyém nem egy tipp-topp patika autó.....alig akartam kiszállni belőle.. :)
Szia!
Esetleg egy restoration thread?
Sziasztok.
3 hete lettem egy esztétikailag lelakott 92-es 1.6. speres Miata NA tulajdonosa. Szerencsére már be is szereztem hozzá egy jó állapotú 80%ban egész ( a többi részét Lalikirály elhappolta előlem :D ) donort így remélem tavaszra nekem is sikerül egy szép Miata birtokosának lenni.
Bár jelenleg annyira élvezem a vezetését az autónak, hogy nem is érdekel a lelakotsága. ))))
Csak üdvözölni szerettem volna mindenkit , hát Üdv mindenkinek !
Hát pont ez az.Ezért necces.Volt már h esőt mutatott mégis jó volt de fordítva is elsülhet.
wetter.at
Hegyekben mindig kiszamithatatlan az ido!
Black Sushi
Sziasztok!
Van valaki Schladming,Salzburg, Villach környékéről?
Pont most hétvégén mennénk arrafelé két Mx5-el de rossz időt mutat az előrejelzés.Kellene egy helyi segítség aki megcáfolja vagy megerősíti az időjárást.A lefoglalt szállásokat péntek estig tudom lemondani.
Előre is köszi.
Mistvan
Sziasztok!
van valaki Körmend és környékéről? Egy kis segítségre lenne szükségem
(pal.geiszelhardt@gmail.com)
Touge Runnerz
Ja, meg akksival :D
De ez egy valós élő hirdetés a hahu-n, azért ez az önmarketing LVL 9000 :D
Igen, ha kihuzod a bizti-dobozból, akkor volt-nincs problem ...
ez azt jelenti, hogy Mazda nagyon strapabíró izzóval szerelte a 323F-et!
nbfl-nél már láttam ilyen izzóból kiégettet, ott sem befolyásolta a használatot, hiszen azt hitték ha nem világít, akkor semmi probléma...
Bocs, ha off, de a szokásos hahu + mobile túrás közben az ember néha ilyenre is rábukkan (felsírtam :D):
A gépjármű egy 2001-es 1,6-os 323 F volt, 216E-rel hirdetik, 590 pénzért.