Sziasztok!
Szeged környékéről van klubtárs? Érdekelne 1 autó csak nekem nagyon messze van. Az ára elég alacsony, gyanús hogy vannak vele bajok.
https://www.hasznalt___i_4ws_klima-11880939
Ami érdekelne: Kasztni állapota. Látom, hogy a sárvédőív rohad, de ha mögötte megvan a lemez nem gond. Milyen a küszöb, a nyúlványok elől ahol a középső és az első rész össze van eresztve, a futómű bekötési pontok hátul. Fényezés általános állapota. Klíma működik-e? Hibalámpák kigyulladnak és el is alszanak (nem egyszerre :D ) ABS, Check Engine, SRS, 4WS. A motor eregeti-e az olajat, zajok, füst? Hűtősapkán, olajbeöntőn szennyeződés. Járó motornál mennyire nyomja a levegőt az olajbetöltőn? A beltér általános állapota? Bizbaszok működnek-e? (ventilátor fokozatok és a be fúvás helye, külső-belső keringetés, elektromos tükrök, fényszóró magasság állító, napfénytető, ablakok,központi zár, kulcsok nyitják-e a hátulját, meg ami még nemjutott eszembe )
Köszönöm ha van jelentkező egy kis autó nézésre. Szerintem jó vezetni ezeket az Mx-5höz képest batárokat is, nem fogja megbánni aki kipróbálja nekem. :D