egabesz
Velünk: 2934 napja
Én eddig bármelyik alvázszámot írtam be kidobta.. (jónéhányat kipróbáltunk pedig) nem tudom mi lehet
helyesen írtad be az alvázszámot? :O
Én eddig bármelyik alvázszámot írtam be kidobta.. (jónéhányat kipróbáltunk pedig) nem tudom mi lehet
helyesen írtad be az alvázszámot? :O
Vindecoderz nekem nem hozott ki kb semmi infót. :O
Pl. www.vindecoderz.com beírod az alvázszámot és elvileg kiadja a gyári színkódot, felszereltséget, gyártás dátumát stb
Vagy
http://gtcarlot.com/colors/Mazda/All/MX-5+Miata/
Nekem /NB/ a jobb oldali ajtó zár felőli oszlopán van egy adattábla matrica, azon szerepel minden adat!
Nr3.: ND 1,5 Blue Reflex 2017
Nr2.: 2.0 NC FL 2010
Nr1.: NB 1,6 Klíma 1998
Sziasztok!
Az autóm pontos színét hol tudom megnézni? (színkód, stb. . .)
Sziasztok!
Az autóm pontos színét hol tudom megnézni? (színkod, stb. . .)
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a javaslatokat! Végül egy egyszer használatos (amit a ruhatisztítókban adnak) vállfát hajtogattam szét és azzal sikerült megszűntetni a dugulást.
Kapcsold be a rádiót, várd meg még kijön az antenna teljesen! Egy erőteljes mozdulattal a tövénél törd le! Na az pont jó lesz! Viccet félretéve! Én egy sima kötöző fém drótnak a végét betekerem szigetelőszalagal, és azt tuszkolom bele. 1 méter és ne legyen éles a vége.
Kapcsold be a rádiót, várd meg még kijön az antenna teljesen! Egy erőteljes mozdulatta a tövénél törd le! Na az pont jó lesz! Viccet félretéve! Én egy sima kötözö fém drótnak a végét betekerem szigetelőszalagal, és azt tuszkolom bele. 1 méter és ne legyen éles a vége.
Kapcsold be a rádiót, várd meg még kijön az antenna teljesen! Egy erőteljes mozdulatta a tövénél törd le! Na az pont jó lesz! Viccet félretéve! Én egy sima kötöző fém drótnak a végét betekerem szigetelőszalagal, és azt tuszkolom bele. 1 méter és ne legyen éles a vége.
Hmm... erdekes kerdes. szerintem hatareset, de lehet mukodik. az 1m-es hossz eppen eleg lehet, viszont ez nem egy tul vastag cso, nem tudom belefer-e.
Sziasztok,
új MX5 tulaj vagyok és én is szeretném kitisztítani a csatornákat, szerintetek ezzel menne?
http://www.bercsekonyha.hu/uvegmoso-kefe-ballonhoz-1032.html
Vastag villanyvezeték, ami viszonylagerev is megteszi. Érdemes rendszeresen beletuszkolni, pláne ha szabad ég alatt vagy fa alatt áll az autó
Egy erős drótot vagy fix antennát nyomd végig a csőben.
Sziasztok!
Mint a mellekelt kep mutatja, az egyik lefolyoban all a viz. Melyik boltban mit erdemes venni amivel kilehet tisztitani a lefolyotot?
Elore is koszi a valaszokat!
Krk weel festről mit tudtok?
Általában az NB-k ára elég drasztikusan esett az elmúlt 5-6 évben köszönhetően a rengeteg kintről behozott autónak. Ennek a jó oldala, hogy ennél lejjebb sokkal már nem tud menni szerintem.
NA-t nem hoznak sokat, mert rosszabb euró besorolású, illetve azok már egy ideje nem csak tartják, de talán nő is az áruk. Személyes véleményem, hogy az NB sosem lesz olyan klasszikus kult autó, mint az NA és emiatt talán az értéktartása is rosszabb.
Általában az NB-k ára elég drasztikusan esett köszönhetően a rengeteg kintről behozott autónak. Ennek a jó oldala, hogy ennél lejjebb sokkal már nem tud menni szerintem.
NA-t nem hoznak sokat, mert rosszabb euró besorolású, illetve azok már egy ideje nem csak tartják, de talán nő is az áruk. Személyes véleményem, hogy az NB sosem lesz olyan klasszikus kult autó, mint az NA és emiatt talán az értéktartása is rosszabb.