bbubby00
Velünk: 2756 napja
Mennyire tartják az árukat az NB 1.8as verdák? Tudtok megközelítő adatokat mondani hogy alakultak az elmúlt 5-6évben az áruk?
Kell egy Mazda MX-5? Segítek! ;) - www.hasznaltmx5.hu
Mennyire tartják az árukat az NB 1.8as verdák? Tudtok megközelítő adatokat mondani hogy alakultak az elmúlt 5-6évben az áruk?
Kell egy Mazda MX-5? Segítek! ;) - www.hasznaltmx5.hu
Én sem hozom ki esőben Ferit, de tegnap 10 cm levegő volt már csak a garázs előtti 600 l-es víznyelőben. Szerencsére a búvárszivattyú jól bírta. Volt néhány perc, amikor a borsónyi jég átváltott kockás mogyorónyira. Na, akkor besz...tam.
A túrázás fárasztó, de 60 felett jobb, mint a nő.
Nálam esőben a kocsi nem jön ki a garázsból Így is képes elrohadni :P
ebbe belefutott valaki kedves győri miatársak?
köszönöm!
kotegergely(kukac)gmail(pont)com
Munchen mellol ismerek egy embert, aki nekem is hozta, ha erdekel, atkuldom mailben a szamat
Sziasztok!
Sajnos a traileres ugrott, aki hozta volna az autót kintről
Valaki nem ismer megbízható embert, aki ezzel foglalkozik?
Sziasztok!
Sajnos a traileres ugrott, aki hozta volna.
Valaki nem ismer megbízható embert, aki ezzel foglalkozik?
Úgy értettem, hogy ez a stílusú átépítés nekem szvsz nem tetszik, de ha már ez az irány, akkor illik bele a V8 persze és továbbra is nagyon igényesen meg van csinálva.
Egy kis olvasni való. Hétvégéig elérhető, utána stornó.
Hasonló utat fogunk bejárni, megbeszéltünk mindent.
A papirokat vissza UPS vagy TNT futárszolgálattal küldöm, hogy véletlen se forduljon elő ilyen.
Köszönöm a segítséget azoknak, akik segítettek.
Honosítást meg tudod oldani otthon. Ami macera, hogy utana ki kell kuldened neki postan vagy valahogy a rendszamokat illetve a forgalmit. Azzal o kint elmegy az okmanyirodaba, kijelenti az autot, es visszakuldi neked az ervenytelenitett forgalmit. Te azzal illetve a honositasnal kiallitott Hatarozattal ami regadorol szol, illetve a Jarmu Muszaki Adtlappal mesz az okmanyirodaba kiallitatni a magyar forgalmit es rendszamot.
Vegigjarhato igy is, de macera. Nem beszelve arrol, hogyha az ide-oda postazasnal elveszik a forgalmi az mindenkinek szivas.
RWD: MX5 NB2 BP-Z3 CS <> FWD: ITR DC2
Kár a V8-ért, de a kivitelezés csillagos ötös:
Kivonni csak kint fogja tudni a tulajdonosa a megfelelő papírok birtokában. De sztem a magyar hatóságokat nem érdekli, hogy kint ki van-e vonva.
Kivonni csak kint fogja tudni a tulajdonosa. De sztem a magyar hatóságokat nem érdekli, hogy kint ki van-e vonva.
Egy magyar srárcról van szó, találkoztunk már személyesen is és megbízunk egymásban.
Ha ő belemenne abba, hogy úgy adja át az autót, hogy még nincs kivonva a forgalomból, akkor.:
A; én el tudnám indítani a honosítást?
B; a magyar hatóságok ki tudják vonni onnnan, németországból az autót vagy azt csak ő tudja kint megcsinálni?