Pampalini
Velünk: 4599 napja
Természetesen felszerelhető!
Black Sushi
Természetesen felszerelhető!
Black Sushi
Ja persze! :-) Iagzából a hétvégi esemély volt dűhító, amit korábban is írtam, hogy egy MX-5 tulaj mondta, hogy télen használhatatlan az autó és ezért kezdtem el nyomozni az ügyben.
Mondjuk azt azért már akkor sejthetted, amikor hozzánk fordultál, hogy egy MX-5 klubban nem fognak lebeszélni az autóról, úgyhogy igazából te is ezt akartad
大使館
Szerintem azért is jobban megéri a 2l-es mert ha később lecserélnéd egy nf-re akkor könnyebben, jobb áron fogod tudni eladni (nekünk).
Nem, valóban nem vagyok pályaversenyző (egyenlőre). Hétköznapokon bejárni melózni - milyen jó lesz egy szar nap után kijönni ügyféltől, ránézni az autóra és kocsikázni egyet. Hétvégén meg csavargásra szeretném. Ez az elsődleges cél.
A költségvetést még átgondolom.
Mégegyszer NAGYON NAGYON köszönöm mindenki segítségét!!! - majdnem lemondtam róla, majdnem lebeszéltek róla, de örülők, hogy regisztráltam hozzátok és kérdeztem, és köszönöm mindenki önzetlen segítségét és tapasztalati tanácsát!
Üdv.: Peti
Vigyázz, mert a klubtársak szívesen elköltik más pénzét is erre a "hobbira"! Persze, biztos jobb a 2.0, mert erősebb, stabilabb, nyomatékosabb. De ha nem fér bele a keretbe, vagy nem tartod szükségesnek, az 1.5-tel is boldog leszel, simán elég az is átlagos felhasználásra, túrázásra, hegyen csavargásra, stb. - a leírásod alapján nem tűnsz pályaversenyzőnek, bár persze akadt rá elég példa, hogy a klubrendezvények miatt csapott meg sokmindenkit a pálya szele.
Ha a Mazda3 esetében lenne ugyanez a kérdés, akkor lebeszélnélek a kisebb motorról, mert szerintem az egyszerűen nem viszi rendesen a kocsit, ott óriási a különbség a 2.0 javára, az ND-nél viszont felhúzták azt a kis 1.5-öt. Egy szó, mint száz, ha megteheted, vegyél nagyobb motort, és akkor nincs kompromisszum, de az 1.5 is királyság. És végre bővülne az ND-sek száma is a klubban!
Próbáld ki mindkét motorral, azután dönts csak. Tapasztald meg a különbséget, ne higgy senkinek semmit, főleg ne a kereskedőnek. Meg az ismerősödnek, aki nem tud elindulni egy felüljárón a Miatájával
Az alváz- és üregvédelmet érdemes azonnal megcsináltatni rajta, a mai autók általában gyárilag alig kapnak egy vékonyka réteget. Akkor nem lesz gondod a rozsdásodással jó ideig. És ha szépen megőrzöd, megveszem/szük tőled 10 évesen!
大使館
Attól függ milyen jellegű a "probléma"
Sziasztok!
Weboldal programozási ügyben keresek segítséget.
Aki ért hozzá és van is szabad kapacitása az keressen plíz.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Nagyon köszi druszám! :-)
Mindenképpen megfontolom. Én úgy tervezem, hogy minimum 10 évig használni szeretném az autót, többek között ezért is szeretnék egy újat venni. A konfigurátor alapján az erősebb motorral felmegy az ár 8 misi főlé, meg 17" kerékre. Ezt még átgondolom, eredetileg ennyit nem szántam rá.
Eddig a kisebb motorral a revolution felszereltséggel számoltam, aminek a listára 7,5 és kb 200e-es kedvezményt adnak a mazda kereskedések.
Mégegyszer köszönöm mindenkinek a segítségét!!!
Dani
Minél előbb, annál jobb. Elvileg márkaszervíz is megcsinálja, de ha lehet ragaszkodj a Dinitrol termékekhez.
Persze a márkaszervízben általában megpróbálják lebeszélni az embert erről, de nem szabad rájuk hallgatni.
Mindenképpen hosszú távra (minimum 10 év) venném az autót. Az utólagos alváz és üreg védelmet mennyi idő után érdemes megcsináltatni? Vagy azonnal? Ezt szakszervíz csinálja garanciális idő alatt? Vagy ők ilyennel nem foglalkoznak.....
Nagyon köszi druszám! :-)
Mindenképpen megfontolom. Én úgy tervezem, hogy minimum 10 évig használni szeretném az autót, többek között ezért is szeretnék egy újat venni. A konfigurátor alapján az erősebb motorral felmegy az ár 8 misi főlé, meg 17" kerékre. Ezt még átgondolom, eredetileg ennyit nem szántam rá.
Eddig a kisebb motorral a revolution felszereltséggel számoltam, aminek a listára 7,5 és kb 200e-es kedvezményt adnak a mazda kereskedések.
Mégegyszer köszönöm mindenkinek a segítségét!!!
Kedves druszám (minden tekintetben)!
Én már eladtam nemrég, de átfogóan a kérdéseidre a saját tapasztalatom. Vedd meg az erősebbet, meg fogod bánni, ha a kisebbet veszed, igaz nekem NBFL volt, de az első 2 hónap után már sóvárogtam a nagyobb erőre és sperr difire. Ahogy kolléga írta lentebb, mostanában kezd mindenki rádöbbenni, hogy igenis jobb az erősebb. Téli használat részhez, én használtam télen-nyáron napi szinten, sosem volt vele gondom, hogy ne tudna elindulni vagy hasonló. Max ott nehézkes, ahol elsőkerekessel is az. Warlock-nak van igaza, észnél kell lenni, ki kell ismerni az autót és kész, én is jelenleg az elsőkerekesemmel már jobban fosok a megcsúszástól, mert egyszerűen hozzászoktam az RWD-hez, és a Mazda annyira kezes, hogy nagyon hozzá lehet szokni. Keménytetőm sem volt, egyszer sem éreztem szükségét, se esőben, se hóban, se -20-ban.
Lényeg a lényeg, kalandra fel, ne félj! Vedd meg mindenképp és az erősebbet válaszd!
Még 1 kérdésem lenne: annak van értelme, ha mondjuk plusz súlyt rakok a csomagtartóba? Szoktatok ilyet csinálni? vagy felesleges?