Steel
Velünk: 4062 napja
Igen, jó ár. Azért ne kapkodd el, hátha csak beleszorult valami és attól ráz.
Igen, jó ár. Azért ne kapkodd el, hátha csak beleszorult valami és attól ráz.
Nalam is a ts850 jobban bevalt, sot 3 evig csodasan ment hoban is dpbbenetesen jol, a goodyear nem olyan extra.
Nem lehet esetleg, hogy elrakták a vezérlét egy-két foggal? Az MX-5 ha jól tudom nem ver össze, igazából csak tipp. Ugyanúgy megy? Minden egyéb úgy működik ahogy azelőtt? Ismerősnek volt régen, hogy szervizben 2 foggal arrébb rakták a vezérlést Civicen, nem vett észre semmi egyebet, csak már nem forgott be normálisan 7000 fölé :D
Sziasztok!
Csak kíváncsiságból felétek(mondjuk Pest) milyen áron mennek az alufelni görgőzések?
Itt hatvanban 3e/db. Ez jó ár?
/Jól sikerült a téli csapatás a mátrában jobb első,jobb hátsó görgőzni kell 100 felett elkezdett rázni mint állat, pedig nem csaptam oda semminek, vagyis nem rémlik:D/
Itt felénk -18fok volt. Akksi bírta(valami noname lehet 44Ah Láng autós matrica van az oldalán), de nem volt olyan meleg fűtésem mint szokott :D
Legalább felpróbáltam a csapatós(Brezova) felnit rá(egy oldalon), 14" fehérbe érdekesen mutat rajta
Jaj, mi történt?
Hello,
Visegrád fele elvileg 2 MX pórul járt... innen valaki?
Sziasztok!
1999-es 1.8 NB. Olyan gondom lenne, hogy kormány tekerésnél ropogó hangot ad ki a kormányoszlop burkolat alatti része(legalábbis onnan hallani/kézzel érezni). Főleg középállásból elfordítva mindkét irányba hallatszik a hang. Valaki találkozott már ilyen problémával?
Sziasztok!
Tudna valaki nekem segíteni?
Olyan gondom van hogy vezérlés csere után vagyok, (rendes munka volt szervízben, 2002 NBFL, 191510Km)és a munka után egy 200 km-el a kocsi olyan 2500as fordulatnál érdekes, talán leginkább éles hangot hallat. Talán olyan mintahogy maga a szíjt tekeri a feszítő görgő de mégis hangosabb. Semmikor máskor csak a 2500as fordulat elérése elött egy picivel ahogy áthalad a mutató mondjuk 2480-on és ahogy el hagyja a fordulatot felfelé vagy lefelé már normál motor hang van.
Ez mitől lehet?
Az autó jól húz, nincs megbuherálva és azt a zörgést leszámítva amit a kipufogó rendszer hallat néha amikor be van melegedve, semmi egyéb zaj, vagy jel nem utalna arra hogy baj van.
Egy női ismerősöm az kérdezte hogy nem e hengerfejes a kocsi de én szerencsére nem tudom milyen az. Gondoltam megkérdezem tőletek tudtok e valamit mondani.
Köszi szépen a segítséget.
Ha nem vagyok tul indiszkret megadnad a telszamod. Erdekelne a dolog,ha megvan...
Mondtam én
Ha nem vagyok tul indiszkret megadnad a telszamod. Erdekelne a dolog,ha megvan...
Végülis igen, a /55 csak 3% eltérés a gyárihoz kepest es /55-Ben Michelint kapsz a Hankook áráért
http://www.gumiabroncslap.hu/Termekek!AlapFeladat.html?Honnan=90
Én amikor még volt téli gumim, simán ráraktam a 205/55 R16-ot, soha semmi bajom nem volt vele, az egyik leggyakoribb gumi paraméter, nagyobb merítés, jobb ár!
Márka izles kerdese: nyilvan Conti, Michelin, Bridgestone, - premium kategoria, ar is magasabb, ar artek aranyban talan Hankook, - mert nem valoszinu h szamit a hangossaga, havon vontatasi kepessege! "Kinek a pap kinek a papné!"
Nekem Hankook volt anno, teljesen oke volt teli hasznalatra! De nagyon elegedett vagyok Mazda 3-on a Bridgestone Blizzak vagy mi a fantazianeve-vel is!
szerintem nyugodtan lepd meg a /55-t parametert, olcsobb lesz tole a Premium gumi
üdv,
Én amikor még volt téli gumim, simán ráraktam a 205/55 R16-ot, soha semmi bajom nem volt vele, az egyik leggyakoribb gumi paraméter, nagyobb merítés, jobb ár!
Márka izles kerdese: nyilvan Conti, Michelin, Bridgestone, - premium kategoria, ar is magasabb, ar artek aranyban talan Hankook, - mert nem valoszinu h szamit a hangossaga, havon vontatasi kepesseg! Kinek a pap kinek a papné!
Nekem Hankook volt anno, teljesen oke volt teli hasznalatra! De nagyon elegedett vagyok Mazda 3-on a Bridgestone Blizzak vagy mi a fantazianeve-vel is!
szerintem nyugodtan lepd meg a /55-t parametert, olcsobb lesz tole a Premium gumi :)
üdv,
Ezt vettem most a feleségem szintén hátsókerekesére. Nem megy sokat vele, de eddig bevált.
Az NC-n Nokian van, de azzal vettem. A szilveszteri guruláson nem voltam elájulva tőle, de már 4-5 éves.
A cégesemen Conti van, nekem az a kedvencem, de jóval drágább, mint a Hankook.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992