varga-gabor
Velünk: 3626 napja
Én most Gúdjíar-t vettem. Jól írtam? : D 9-es. Eddig jó, de nagyon lötyögős. Igaz 195/65R15. Előtte Konti TS850 volt, az jobbnak tűnt.
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Én most Gúdjíar-t vettem. Jól írtam? : D 9-es. Eddig jó, de nagyon lötyögős. Igaz 195/65R15. Előtte Konti TS850 volt, az jobbnak tűnt.
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Hankook, Nokian, Goodyear, Conti, Michelin. Penztarcatol es beszerzesi lehetosegtol fuggoen szerintem barmelyik jo lehet, egyikkel sem nyulsz melle. Olcso, kinai gumit nem javaslok, csak csuszkalsz vele ugyanugy.
OFF auton Barum van (gumis ajanlotta), kicsivel hangosabb mint elotte a Goodyear, de amugy erzekelheto kulonbseget nem talaltam eddig.
Szisztok!
Muszáj lesz vennem új téli gumikat, nincs mese csúszkál.
Nc-re ( 205/50 r16 ) tud valaki ajánlani bevált típust. A lényeg, hogy minél jobban tapadjon. ( napi használatban van a kocsi és oda kell érni mindenhova )
Köszi
Vagy Subaru Impreza )
Nokian WR d4? Nekem bevált bár nem NC
Koszonom! Mar csak az erdekelne hogy hol talalok ilyen leomlot es hogy atalakitas nelkul be lehet-e dobni? Meg uj vagyok! 3hete van meg a kocsi, de 3 even at vartam ra... Bocs a hulye kerdesekert
Tovabbi atalakitasok mar zsebbenyulosabbak.
Koszonom! Mar csak az erdekelne hogy hol talalok ilyen leomlot es hogy atalakitas nelkul be lehet-e dobni? Meg uj vagyok! 3hete van meg a kocsi, de 3 even at vartam ra... Bocs a hulye kerdesekert
Janinak van így a kocsijában.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Lehet nem jo helyre irok, de szuksegem lenne a tanacsotokra. Adott egy 90lovas na, mivel tavaszig nem hasznalom arra lennek kivancsi, hogy mikent tudnam kicsit fickosbba tenni, persze nem turbo vagy kompi. Esetleg par loero plusszba jol jonne... Elore is koszonom!
Ez engem is érdekelne. Mi a különbség a két motor között?
Ez nem működik így
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Valaki árult itt 116 lovas vezértengelyt, ha ahhoz szerzel 116 lovas gyári ECU-t az talán úgy működhet. Nem tudja valaki hogy van ez?
Vedd ki a jobb oldali ülést, pótkereket, szerszámot, borítást, antennát - pont olyan hatása lesz mint egy pár plusz lóerőnek
Lehet nem jo helyre irok, de szuksegem lenne a tanacsotokra. Adott egy 90lovas na, mivel tavaszig nem hasznalom arra lennek kivancsi, hogy mikent tudnam kicsit fickosbba tenni, persze nem turbo vagy kompi. Esetleg par loero plusszba jol jonne... Elore is koszonom!