Beci11
Velünk: 3535 napja
Forgalmiba egyelőre még kell lennie sorszámcsíknak vizsgabiztosi bélyegzővel, hacsak nem adatlapon érvényesítették, valamilyen adatváltozás miatt.
Forgalmiba egyelőre még kell lennie sorszámcsíknak vizsgabiztosi bélyegzővel, hacsak nem adatlapon érvényesítették, valamilyen adatváltozás miatt.
Forgalmiba egyelőre még kell lennie sorszámcsíknak, hacsak nem adatlapon érvényesítették, valamilyen adatváltozás miatt.
Köszi a biztató szavakat, de nem akarok házi feladat lenni. Maradok a kaptafánál, az még jobban is megy, meg jobban fizet
Szélesebb körben nem akartam terjeszteni, az ilyen belterjes poénokon alapuló versikéket szokták általában elrettentő példának felhozni
Tanga
Kicsit OFF, de lejárt a forgalmi az OFF autón, megcsináltattam, viszont csak otthon vettem észre hogy nincs a forgalmiban pecsét. Vagy már nincs is pecsét, ahogy matrica sincs a rendszámon?
Lehet, sok volt ma a kókuszlé. Vagy a rizs. Vagy a sör. Vagy kevés volt az idei 2000 km a Tangában. Vagy sokat nyitogatom a hahut. Vagy csak olyan vagyok, mint Hunya, tudok dolgokat. Mindenesetre fogadjátok szeretettel
Mostan színes miatákról álmodom.
Legszebb a piros. Sok-sok levelet
e miatával driftelnék arrébb,
egy körforgalomban, amit szeretek.
Krikszkrakszokat, japán betűket írnék,
s egy kacskaringós, kedves gumicsíkot.
És akarok még sok másszínű miatát,
sárgát, ezüstöt, bordót, narancsot,
és kellene még sok száz és ezer,
és kellene még aztán millió:
tréfás-turbós, szroli-színű, bukólámpás,
gyári, tüsszögős, visító,
és kellene jugo-viola
és tündérzöld és kék is, de halvány,
akár az elfüstölt gumibálák árnya
augusztusi délkor a brezován.
És akarok még ferrari-pirosat,
vérszínűt, mint a mérges alkonyat,
és akkor mennék, mindig-mindig mennék.
Fehérrel mosóba, kakucsra kompissal,
feketével gurulni, az ezüstöt
Lali műhelyében csodálnám.
És el nem unnám, egyre-egyre mennék
egy vén szerpentinen, szünes-szüntelen.
Oly boldog lennék, Istenem, de boldog.
Kiszínezném vele az életem.
Egyébként szerintem azt gondolta a költő, hogy:
- faszom ebbe a szürke ködbe
- faszom ebbe a bőingbe
- faszom ebbe a bő ingbe
Inkább mennék csapatni, szín meg szag meg oldalgyorsulás legyen, mert befordul az életem.
Köszönjük, leülhet, majd az érettségi bizottság később értesíti. :-)
Majd ezzel jön haza a gyerekem az érettségiről:
-Apu Apu tök jóvolt, szerencsére Myairt húztam irodalomból, annyira köszi hogy egész életemben csak az mx5-ről tudtál velem beszélgetni, így tök könnyű volt a zakkant pilótaköltő verseit megértenem!
Kíváncsi vagyok, mikor leszel érettségi tétel!
A túrázás fárasztó, de 60 felett jobb, mint a nő.
Nagyon tetszik, szerintem Kosztolányi is büszke lenne Rád ☺
Öregem, te teljesen hülye vagy, a szó legnemesebb értelmében! Ezt kell csinálni, mindenféle idétlenséget összehordani, csak mert pillanatnyilag JÓL ESIK. Nem akarsz gitározni? Vagy dobolni? Én már regényírásba is belekezdtem, csak mert jól esik. Más meghülyült tagok? Versek, rajzok, egyéb?
Lehet, sok volt ma a kókuszlé. Vagy a rizs. Vagy a sör. Vagy kevés volt az idei 2000 km a Tangában. Vagy sokat nyitogatom a hahut. Vagy csak olyan vagyok, mint Hunya, tudok dolgokat. Mindenesetre fogadjátok szeretettel
Mostan színes miatákról álmodom.
Legszebb a piros. Sok-sok levelet
e miatával driftelnék arrébb,
egy körforgalomban, amit szeretek.
Krikszkrakszokat, japán betűket írnék,
s egy kacskaringós, kedves gumicsíkot.
És akarok még sok másszínű miatát,
sárgát, ezüstöt, bordót, narancsot,
és kellene még sok száz és ezer,
és kellene még aztán millió:
tréfás-turbós, szroli-színű, bukólámpás,
gyári, tüsszögős, visító,
és kellene jugo-viola
és tündérzöld és kék is, de halvány,
akár az elfüstölt gumibálák árnya
augusztusi délkor a brezován.
És akarok még ferrari-pirosat,
vérszínűt, mint a mérges alkonyat,
és akkor mennék, mindig-mindig mennék.
Fehérrel mosóba, kakucsra kompissal,
feketével gurulni, az ezüstöt
Lali műhelyében csodálnám.
És el nem unnám, egyre-egyre mennék
egy vén szerpentinen, szünes-szüntelen.
Oly boldog lennék, Istenem, de boldog.
Kiszínezném vele az életem.
Tanga
Sziasztok!
Nagy örömömre megérkezett az autó és ma már én is láthattam. Rendszámom ugyan csak holnapra lesz, de nem bírtam ki, hogy ne ugorjak be megnézni a telepre.
A laser jól hangzik, de sajnos csak H4-es es H7-es van belőle. Gondolom HB4-ről csak lámpa cserével lehetne mondjuk H7-re váltani..
Nekem a nihgtbraker unlimited is tetszett egy eve de azok nagyon keveset birtak, kb a telet. Mondjuk folyamatosan hasznalom varoaban is. Most ahogy kijott a laser valtozat megvettem es nagyon szep, nagy fenye es jo vetitesi kepe van, lentebb kwlett csavarjak a lampan, h ne vakitson. Azt irjak 8/15 ezef km-t bir ki, de igazabol nekem megeri a fenyert csereben. A sima izzo meg ott van tartaleknak a kocsiban mindig.
Dani
Nekem Osram +50-es volt off autóban, de nagyon hamar kiégtek. Inkább kellemesebbnek, mint erősebbnek mondanám a fényét.
Azóta visszatértem a normál izzóhoz és tekergettem egy kicsit a fényszórón. Az többet ért.
Mi a tapasztalatotok emelt fényerejű izzókkal? Elgondolkoztam hogy lecseréljem a ki tudja milyen idős HB4-eseket...
Mi a tapasztalatotok emelt fényerejű izzókkal? Elgondolkoztam hogy lecseréljem a ki tudja milyen idős HB4-est...
A már említett türelem és fényképek az emberek ilyenkor szinte csak azzal foglalkoznak mi legyen a karácsonyfa alatt, és még a január is pangás szokott lenni... márciusban ezt simán el tudod adni 1,5 millióért is szerintem. (kicsit off: tesóm egy Alfát árult tavaly decemberben 1 ember hívta fel, januárban 2, februárban naponta hívta 1 és el is vitték jó áron.)
Többiek írtak jó tippeket, én még annyit tennék hozzá, hogy vedd le a hirdetést és tedd fel újra, ezt egy átlag autókereskedő megcsinálja hetente (innentől már nem látszik, hogy régóta fenn van..).
Lehetőleg más képekkel, téli képek jobbak, mintha csak most kezdenéd árulni, nyárit ne rakj fel szerintem, az olyan mintha nyár óta nem vitte volna el senki. fényképezd le közelről is hogy nem rozsdás, se itt, se ott, fényképezz bele a motorba is, fényképezd le a csomagtartót is, esetleg a téli és nyári felnit külön (akkor is ha nincs a kocsin). A többiek útmutatása szerint átírt marketingízűbb szöveg is fontos, nyugodtan írhatsz lazán is, írd oda az előnyöket bátran, emlegesd a miata klubot is.