Miatánk, ki vagy a mennyekben...
Fórum   »    Csak dumálok, csak beszélek...    »    Beszélgessünk    |   << vissza

Beszélgessünk

2016-12-12 20:57:02

Beci11

Posztok: 271
Velünk: 3535 napja

Válasz erre: @uno1 #113041 

Forgalmiba egyelőre még kell lennie sorszámcsíknak vizsgabiztosi bélyegzővel, hacsak nem adatlapon érvényesítették, valamilyen adatváltozás miatt. 

Történet:

Válasz erre: @uno1 #113041 

Forgalmiba egyelőre még kell lennie sorszámcsíknak, hacsak nem adatlapon érvényesítették, valamilyen adatváltozás miatt. 

2016-12-12 18:54:51
myair

myair

Posztok: 762
Velünk: 6388 napja

Válasz erre: @Hunya #112994 

Köszi a biztató szavakat, de nem akarok házi feladat lenni. Maradok a kaptafánál, az még jobban is megy, meg jobban fizet 

Szélesebb körben nem akartam terjeszteni, az ilyen belterjes poénokon alapuló versikéket szokták általában elrettentő példának felhozni 

aláírás

Tanga

2016-12-11 19:56:18
uno1

uno1

Posztok: 1083
Velünk: 4283 napja

Kicsit OFF, de lejárt a forgalmi az OFF autón, megcsináltattam, viszont csak otthon vettem észre hogy nincs a forgalmiban pecsét. Vagy már nincs is pecsét, ahogy matrica sincs a rendszámon?

2016-12-09 13:09:07
Hunya

Hunya

Posztok: 5336
Velünk: 6173 napja

myair, 2016-12-08 19:42:02

Lehet, sok volt ma a kókuszlé. Vagy a rizs. Vagy a sör. Vagy kevés volt az idei 2000 km a Tangában. Vagy sokat nyitogatom a hahut. Vagy csak olyan vagyok, mint Hunya, tudok dolgokat. Mindenesetre fogadjátok szeretettel 

Mostan színes miatákról álmodom.

Legszebb a piros. Sok-sok levelet

e miatával driftelnék arrébb,

egy körforgalomban, amit szeretek.

Krikszkrakszokat, japán betűket írnék,

s egy kacskaringós, kedves gumicsíkot.

És akarok még sok másszínű miatát,

sárgát, ezüstöt, bordót, narancsot,

és kellene még sok száz és ezer,

és kellene még aztán millió:

tréfás-turbós, szroli-színű, bukólámpás,

gyári, tüsszögős, visító,

és kellene jugo-viola

és tündérzöld és kék is, de halvány,

akár az elfüstölt gumibálák árnya

augusztusi délkor a brezován.

És akarok még ferrari-pirosat,

vérszínűt, mint a mérges alkonyat,

és akkor mennék, mindig-mindig mennék.

Fehérrel mosóba, kakucsra kompissal,

feketével gurulni, az ezüstöt

Lali műhelyében csodálnám.

És el nem unnám, egyre-egyre mennék

egy vén szerpentinen, szünes-szüntelen.

Oly boldog lennék, Istenem, de boldog.

Kiszínezném vele az életem.

Myair Cum Laude. Interkúl ez a vers. Facebookra nem merted felnyomni? :-)

Egyébként szerintem azt gondolta a költő, hogy:

- faszom ebbe a szürke ködbe

- faszom ebbe a bőingbe

- faszom ebbe a bő ingbe

Inkább mennék csapatni, szín meg szag meg oldalgyorsulás legyen, mert befordul az életem.

Köszönjük, leülhet, majd az érettségi bizottság később értesíti. :-)

aláírás May the Fairy be with You!
2016-12-09 12:40:12
Gyéé

Gyéé

Posztok: 9171
Velünk: 6695 napja

Majd ezzel jön haza a gyerekem az érettségiről:

-Apu Apu tök jóvolt, szerencsére Myairt húztam irodalomból, annyira köszi hogy egész életemben csak az mx5-ről tudtál velem beszélgetni, így tök könnyű volt a zakkant pilótaköltő verseit megértenem!

aláírás DrasticPlastic Driver
2016-12-09 11:09:06
bagoly

bagoly

Posztok: 906
Velünk: 3342 napja

Válasz erre: @myair #112975 
Kíváncsi vagyok, mikor leszel érettségi tétel!

aláírás

A túrázás fárasztó, de 60 felett jobb, mint a nő.

2016-12-08 22:25:27
Gergo13

Gergo13

Posztok: 115
Velünk: 3111 napja

Válasz erre: @myair #112975 

Nagyon tetszik, szerintem Kosztolányi is büszke lenne Rád ☺

2016-12-08 19:55:46
Gyéé

Gyéé

Posztok: 9171
Velünk: 6695 napja

Öregem, te teljesen hülye vagy, a szó legnemesebb értelmében! Ezt kell csinálni, mindenféle idétlenséget összehordani, csak mert pillanatnyilag JÓL ESIK. Nem akarsz gitározni? Vagy dobolni? Én már regényírásba is belekezdtem, csak mert jól esik. Más meghülyült tagok? Versek, rajzok, egyéb?

aláírás DrasticPlastic Driver
2016-12-08 19:42:02
myair

myair

Posztok: 762
Velünk: 6388 napja

Lehet, sok volt ma a kókuszlé. Vagy a rizs. Vagy a sör. Vagy kevés volt az idei 2000 km a Tangában. Vagy sokat nyitogatom a hahut. Vagy csak olyan vagyok, mint Hunya, tudok dolgokat. Mindenesetre fogadjátok szeretettel 

Mostan színes miatákról álmodom.

Legszebb a piros. Sok-sok levelet

e miatával driftelnék arrébb,

egy körforgalomban, amit szeretek.

Krikszkrakszokat, japán betűket írnék,

s egy kacskaringós, kedves gumicsíkot.

És akarok még sok másszínű miatát,

sárgát, ezüstöt, bordót, narancsot,

és kellene még sok száz és ezer,

és kellene még aztán millió:

tréfás-turbós, szroli-színű, bukólámpás,

gyári, tüsszögős, visító,

és kellene jugo-viola

és tündérzöld és kék is, de halvány,

akár az elfüstölt gumibálák árnya

augusztusi délkor a brezován.

És akarok még ferrari-pirosat,

vérszínűt, mint a mérges alkonyat,

és akkor mennék, mindig-mindig mennék.

Fehérrel mosóba, kakucsra kompissal,

feketével gurulni, az ezüstöt

Lali műhelyében csodálnám.

És el nem unnám, egyre-egyre mennék

egy vén szerpentinen, szünes-szüntelen.

Oly boldog lennék, Istenem, de boldog.

Kiszínezném vele az életem.

aláírás

Tanga

2016-12-08 15:06:39
Artredis

Artredis

Posztok: 104
Velünk: 3102 napja

Sziasztok!

Nagy örömömre megérkezett az autó és ma már én is láthattam. Rendszámom ugyan csak holnapra lesz, de nem bírtam ki, hogy ne ugorjak be megnézni a telepre. smile

2016-12-08 14:45:19
esgott

esgott

Posztok: 94
Velünk: 3153 napja

Válasz erre: @Liszt #112952 

A laser jól hangzik, de sajnos csak H4-es es H7-es van belőle. Gondolom HB4-ről csak lámpa cserével lehetne mondjuk H7-re váltani.. sad

2016-12-07 18:34:09
Liszt

Liszt

Posztok: 1019
Velünk: 3676 napja

Válasz erre: @esgott #112948 

Nekem a nihgtbraker unlimited is tetszett egy eve de azok nagyon keveset birtak, kb a telet. Mondjuk folyamatosan hasznalom varoaban is. Most ahogy kijott a laser valtozat megvettem es nagyon szep, nagy fenye es jo vetitesi kepe van, lentebb kwlett csavarjak a lampan, h ne vakitson. Azt irjak 8/15 ezef km-t bir ki, de igazabol nekem megeri a fenyert csereben. A sima izzo meg ott van tartaleknak a kocsiban mindig.

aláírás

Dani 

2016-12-07 18:04:19
gzugzu

gzugzu

Posztok: 977
Velünk: 4746 napja

Válasz erre: @esgott #112948 
Nekem Osram +50-es volt off autóban, de nagyon hamar kiégtek. Inkább kellemesebbnek, mint erősebbnek mondanám a fényét.

Azóta visszatértem a normál izzóhoz és tekergettem egy kicsit a fényszórón. Az többet ért. wink

2016-12-07 17:28:37
esgott

esgott

Posztok: 94
Velünk: 3153 napja

Mi a tapasztalatotok emelt fényerejű izzókkal? Elgondolkoztam hogy lecseréljem a ki tudja milyen idős HB4-eseket...

Történet:

Mi a tapasztalatotok emelt fényerejű izzókkal? Elgondolkoztam hogy lecseréljem a ki tudja milyen idős HB4-est...

2016-12-01 19:23:02
Gergo13

Gergo13

Posztok: 115
Velünk: 3111 napja

Válasz erre: @petbalog #112749 

A már említett türelem és fényképek smile az emberek ilyenkor szinte csak azzal foglalkoznak mi legyen a karácsonyfa alatt, és még a január is pangás szokott lenni... márciusban ezt simán el tudod adni 1,5 millióért is szerintem. (kicsit off: tesóm egy Alfát árult tavaly decemberben 1 ember hívta fel, januárban 2, februárban naponta hívta 1 és el is vitték jó áron.)

Többiek írtak jó tippeket, én még annyit tennék hozzá, hogy vedd le a hirdetést és tedd fel újra, ezt egy átlag autókereskedő megcsinálja hetente (innentől már nem látszik, hogy régóta fenn van..).

Lehetőleg más képekkel, téli képek jobbak, mintha csak most kezdenéd árulni, nyárit ne rakj fel szerintem, az olyan mintha nyár óta nem vitte volna el senki. fényképezd le közelről is hogy nem rozsdás, se itt, se ott, fényképezz bele a motorba is, fényképezd le a csomagtartót is, esetleg a téli és nyári felnit külön (akkor is ha nincs a kocsin). A többiek útmutatása szerint átírt marketingízűbb szöveg is fontos, nyugodtan írhatsz lazán is, írd oda az előnyöket bátran, emlegesd a miata klubot is.