kovandor
Velünk: 4398 napja
Jól van beállítva? (ha nincs pontosan a helyén akkor ugye tudja feszíteni az ajtót és ez okozhatja a nehéz kinyitást és becsukást.)
Azt szokták írni, hogy kicsit lazítsd meg a csavarját (hogy erővel kicsit lehessen mozgatni a door bushingot) aztán úgy csukdbe nyisd ki, és ezután húzd le a csavarokat. Ekkor elméletileg magától beáll a megfelelő helyre.
Onnan latod hogy a lyuk belsejeben latszik a menet helye.
Vagy nincs sodrófája az asszonynak, vagy nincs feleség. Stb.....
A túrázás fárasztó, de 60 felett jobb, mint a nő.
Jól van beállítva? (ha nincs pontosan a helyén akkor ugye tudja feszíteni az ajtót és ez okozhatja a nehéz kinyitást és becsukást.)
Azt szokták írni, hogy kicsit lazítsd meg a csavarját (hogy erővel kicsit lehessen mozgatni a door bushingot) aztán úgy csukdbe nyisd ki, és ezután húzd le a csavarokat. Ekkor elméletileg magától beáll a megfelelő helyre.
Sziasztok! Szerelt már valaki garagestar delrin door bush-t az autójába? Külföldön agyon dícsérik, én sok változást nem éreztem... Szerencsére eleve nem zörög az ajtóm, viszont most nagy erővel kell becsukni, van hogy sokadjára, nyitásnál meg akkorát kattan... Szóval érdekelne mások véleménye is, engem csak bosszant, lehet eladom..
Szivacsot szoktak odatenni, de úgy látszik kemény fejű a tulaj.
Valóban pipec a járgány, de nem gondoltak a kövér emberekre, akinek a csukott tetővel való beszállás is gondot jelent. Kész mentális zaklatás! Tuti, hogy minden haverom az asszony sodrófájának nyomát vélné felfedezni a fejemen.
A túrázás fárasztó, de 60 felett jobb, mint a nő.
XI. kerület Soproni út 37. Andorfi Gábor. 061kettő04nulla298
VIII. Kőris utca 30. Igazi régi vágású, olajszagú, sokat látott szakik tolják százéves masinákon. Nekem egy prímajó görgőt rittyentettek a kompihoz.
Tanga
Sziasztok!
Tud esetleg valaki ajánlani egy esztergályost Budapesten?
Köszi
... Találkoztam Godzillával!