csabihal
Velünk: 4004 napja
Jaj, biztosÚr, kiszakadt...
Jaj, biztosÚr, kiszakadt...
Totalcar cikk: Nagyobb a kerék? Leveszik a rendszámod
Ilyen ez, rendelni már pedig kell, akkor is ha nem kell. Az IL saját márkás termékeivel csak óvatosan, sajnos elég sok dolog gagyi minőség. Itt indítottunk egy topikot az eddigiekről.
Ilyen ez, rendelni már pedig kell, akkor is ha nem kell. Az IL saját márkás termékeivel csak óvatosan, sajnos elég sok dolog gagyi minőség. Itt indítottunk egy topikot az eddigiekről.
Van valakinek ötlete, hogy ki tudná megstoppolni a kilukadt szélfogómat?
Van valakinek ötlete, hogy ki tudná megstoppolni a kilukadt szélfogómat?
Már volt nála, meg is állapította hogy valószínűleg nem jó a kuplung. Amiért most nem oda megy, az azért van mert nemrég esett túl az autó egy kuplung cserén, és könnyen lehet hogy garanciális a probléma.
Ezért is lenne jó tudjam, hogyan is kéne egy ilyennek működni. Hallottam, hogy a nagyobb mozgó tömeg miatt, valamint hogy nincs külön váltó tartó bak, itt kicsit másképp működik a kuplung. Ha ebben meg tudtok cáfolni vagy erősíteni, már az is nagy segítség.
Már volt nála, meg is állapította hogy valószínűleg nem jó a kuplung. Amiért most nem oda megy, az azért van mert nemrég esett túl az autó egy kuplung cserén, és könnyen lehet hogy garanciális a probléma.
Szervusz!
árultak nyáron egy szürke nbfl-t amiben volt a duett-es verzió, Lalee szervízelte, esetleg kérdezz rá nála!
Hívd fel Lalee-t, Ő megnézi, megmondja mennyire gázos és ki is cseréli, ha kell.
Money won is twice as sweet as money earned
1.6 NBFL-emben sajnos nem tökéletes a kuplung. Mivel korábban elsőkerekes (ráadásul dízel, tudom fujj) autóm volt, nem igazán tudom milyen egy jól működő. Valaki (Budapesti vagy környéki) lenne olyan kedves, hogy hasonló autóját engedi kipróbálni? Jövőhéten megy szervízbe, szeretném tudni milyen kéne legyen. Opcionálisan megkérném, ő is próbálja ki az enyémet, hogy megmondja mennyire gázos a helyzet, meg amúgy is
Elektromos motor elomelegitot szereltetett mar be valaki MX5-be? Ha igen mik a tapasztalatok, velemenyek es hol erdemes utana kerdezni? Eddig a duettet talaltam egyedul, arrol almodni sem merek mar, hogy esetleg Debrecenben legyen vmi :D
Mar megkaptam, hogy buta vagyok, hogy a fogyasztassal foglalkozok, de szivesen elolvasom megint ha ugy gondolja valaki:D
Dani
Gratulálok !
https://www.facebook___8206/?type=3&theater
Asszem az enyémben ('95, NAFL) van, és felgyullad, de nem vagyok benne 100%-ig biztos, majd még lecsekkolom.
大使館