Matt
Velünk: 6250 napja
"a motorjaikkal egy hengerűrtartalom-kategóriába eső kipufogóval szerelt, tanyatuningos kocsik"
Sírás határán vagyok b+.
"a motorjaikkal egy hengerűrtartalom-kategóriába eső kipufogóval szerelt, tanyatuningos kocsik"
Sírás határán vagyok b+.
Szervusz!
igen, az IL-es tömítés tiltólistás - NB esetében biztosan!
ha nem félsz venni egy tégely vazelint (gyógyszertár, 200Ft) akkor egy próbát megérhet!
mindkettőről találsz infót az adott topic-ban
Sziasztok!
A tetőszigetelésem eléggé szétvan már kopva szóval cserés. Néztem il-en 100 euro lenne. Valaki rendelt már esetleg? Hallottam olyat, hogy pár centivel vékonyabb mint a gyári. Létezhet? 97-es NA-ra kellene. http://ilmotorsport.___dc45054a32d9d59d22ee
mx5parts-on is ugyan ezt adják csak ott egy picivel drágább.
Sziasztok!
Keresek lengyelul tudo klubtarsat egy telefon hivas erejeig,amolyan kozvetitonek.persze nem ingyen!
Emailben jelezze aki esetleg tud es segitokesz lenne :-)
Udv
D
Szia Zsigmond! Vannak gyári cuccok 40-60-e Ft,- nagyságrendben. Én egy műanyag hálóból kivágott keretre feszített gyászfátyollal oldottam meg a dolgot, fillérekből. A fő ok, a gyárinál is kell fúrni-faragni. Márpedig ha úgyis barkácsolni kell....
A túrázás fárasztó, de 60 felett jobb, mint a nő.
Szia! Nekem a váltóolaj lecserélése után sokkal jobban vette a fokozatokat. Hátha csak ennyi a gondja.
Köszi szépen hát igen, hosszabb út után a középkonzol, a pohártartók meg minden jól felforrósodott Egy kérdés még, az imádott váltóról, normális hogy keménynek érzem a váltást? Vesz minden sebességet, de nem egy vaj puha váltó, hanem rendesen meg kell nyomni.
Sziasztok!
Tegnap megvettem életem első mx5ösét, már értem miért imádják ennyien Egy dolog érdekelne, az mennyire normális, hogy a vezető oldai lábtérbe ömlik be a meleg? Anyós oldalon nincs ilyen jelenség.
Vannak trükkök, állítsd át a levegő útját friss kinti levegő beszívásra és legyen az ablakra irányítva, így nem lesz zavaró.
Btw, Welcome and have fun!
Szia,
én a gyárinak vagyok a híve, szerintem azzal jársz jól
ÜDv
Sziasztok!
Mx-em szélvédőjét sikerült jobb alul telibe kapnia egy teherautóról lerepülő ökölnyi kőnek. A kérdésem az lenne, hogy érdemes-e bontott gyárit berakni(sokak szerint a bontásnál már sérülhet és utána baj lehet) vagy jó az utángyártott is? Ezek között mi a különbség a színen kívül?