boogie84
Velünk: 4214 napja
Gratula!
Gratula!
Le a kalappal! Izé... Akarom mondani, GRATULA és üdv a klubban!
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Nos..... Noshát igen.
Fun is not a straight line
Köszi a gyors választ. A cikket olvastam, igazából a költségekkel számolok amik le vannak irva. Ha belekalkulálom a tetőt (ha jól emlékszem 150e) plusz behozatali költségek, megvagyok 1 millióból. Persze ha semmi váratlan nem történik.
A nagyszerviz általában nagyon húzós összeget takar? Van autószerelő ismerősöm, bár nem ismeri annyira az mx-5-öket.
Szia!
TC- pont most volt cikk a témában, http://totalcar.hu/k___nt_a_hasznalt_autok/
NB, tetőcserés, a 180ekm-s nagyszervíz előtt
Sziasztok!
Mint sokan közületek én is kipróbáltam egy Miatát a minap és szerelembe estem. Itthon is nézegetek, de a német piac szimpatikusabb főleg mert olcsóbb és nagyobb a választék.
Találtam is egy nagyon jó darabot, bár nekem gyanúsan olcsónak tűnik:
http://suchen.mobile___geNumber=1&fnai=prev
Van bármi tippetek, hogy mi lehet ennek az olcsóságnak az oka? A tető foltozását látom egyedül a képeken ami engedményre adhat okot.
Köszi a válaszokat előre is!
Bandi
MHV es meg a szam.....güssingbe kuroö fekete nc ki ö ismeri valaki?
MHV güssingbe kuroö fekete nc ki ö ismeri valaki?
Ezek szerint Nektek sem nyitható, de perforálva van ott a műanyag? Nem nagy gond, csak érdekel.
Black Sushi
Ezek szerint Nektek sem nyitható, de perforálva van ott a műanyag? Nem nagy gond, csak érdekel.
nem úgy van hogy csak a soft top-nak van olyan és a hard top-nak nincs mert kell a hely a tetöszerkezetnek? nemtom...
Black Sushi
nem úgy van hogy csak a soft top-nak van olyan és a hard top-nak nincs mert kell a hely a tetöszerkezetnek? nemtom...
Nekem van és ez most jutott eszembe, hogy írtad... Egy éve nem nyitottam ki őket. Örülök ha végre beállítom magamnak rendesen az ülést...
Amúgy a hátsó, egybe panelből van kialakítva, nem hinném, hogy ezt utólag meg lehetne oldani, hacsak nem szerzel egy komplett panelt.
Nekem van és ez most jutott eszembe, hogy írtad... Egy éve nem nyitottam ki őket. Örülök ha végre beállítom magamnak rendesen az ülést... :)
Sziasztok, kérek abban segítséget, hogy az én 2009-es NC-mben miért nincs az ülések mögött 2 db nyithato tároló rekesz, csak két nyithatatlan műanyag panel? Van mód a rekesszé alakításra? Thx