ondinoa
Velünk: 3520 napja
Íme a válasz minden kérdésre, és itt hever az orrunk előtt, csupán le kellett görgetni az oldalt. E-szerin kb 50 Ft-ba kerül 1 plusz lóerő!
91 1.6 NA
93 2.0 Accord
59 1.0 Anglia 105E Építés alatt
Egy nem szokványos összevetés. Itt olvasható a cikk.
Azt mondjuk nem értem miért "középmárkát" tenne rá, - valószínű értelmezésem szerint a Bridgestone felső kategóriás lehet az ő szemében, és ez lehet magyarázat.
ennyire nem tud a fórum hosszú évek alatt összegyűlt tapasztalata segíteni, vagy már túl sok?
http://totalcar.hu/t___yari_gumi_az_mx5-re/
értem én, hogy nem feltétlenül mindenáron a biztonság (PS3)
vagy csak itt tartjuk sokra az RE002-t?
Nekem a 3-4 csapágy volt kuka. 3. kicsit bekopva, 4. bevonata meg már mállott. Főtengely ép maradt. Ki kell cserélni aztán járni vele. Kevés ember van aki ennyit rászánna motorfelújításra.
Sajnos az enyem egy pillanatra olaj nelkul maradt,szlalom kozben elszalt a szelepfedel tomitesem....szoval,nem tudom mekkora lehet a kar benne,meg azt mondtak hogy ne legyek biztos a hajtokar csapagyban,okozhatja a hengerfej is.de nem tudom....eleg nagy kotyogasa van a 2-3-4 dugatyunak...
Nekem a 3-4 csapágy volt kuka. 3. kicsit bekopva, 4. bevonata meg már mállott. Főtengely ép maradt. Ki kell cserélni aztán járni vele. Kevés ember van aki ennyit rászánna motorfelújításra.
Ki kell cserélni aztán járni vele. Kevés ember van aki ennyit rászánna motorfelújításra.
Enyem is ezt csinalja.....hidegen inditom.felporog,kerepel.leesik az alapjarat es elhallgat.terheles nelkul 2500nal elojon a hang.aztan terheles alatt 3500tol leszabalyzasig.
nincs rola veletlen hang felveteletek?
amugy jah en is ilyen 4-500-as arakrol tudok
Dani
Enyém is hajtókar csapágyas volt. Először azt hittem hidrotőke mert indításkor kerepelt kicsit aztán elhallgatott. Illetve utána menet közben ha fix fordulaton ment akkor is kezdte, de olajnyomás volt. Én csak a csapágyakat cseréltettem, most szépen jár.
Amúgy itt találtam árakat. Lazán belenyal a 400-500e-be. Annyiból 2-3 db bontott motor kijön.
Enyém is hajtókar csapágyas volt. Először azt hittem hidrotőke mert indításkor kerepelt kicsit aztán elhallgatott. Illetve utána menet közben ha fix fordulaton ment akkor is kezdte, de olajnyomás volt. Én csak a csapágyakat cseréltettem, most szépen jár.
Amúgy itt találtam árakat:
http://www.miata.hu/forum/?tid=3558&page=2#34343
Sziasztok!
Kivancsi vagyok a velemenyetekre.
Adott egy 1.6 NB.tobb mint valoszinu hajtokar csapagyas lett.a hengerfejet levettem.szemmel lathatolag semmi gond nincs vele.a henger falak szinten szemmel lathatolag epek,ahogyan a dugok is.
A kerdes a kovetkezo.melyik lenne a jobb megoldas?felujitani ezt a motort,vagy belerakni egy bontottat?
Ha arrol lenne szo hogy megtartom akkor eggyertelmu lenne hogy felujitom,de egy lakatolas es teli feny utan el szeretnem adni.
Igazabol anyagilag csak nagyon nagy tavlatokban tudom hogy mi mennyi.de a bontott motorok kozott is oriasi ar kulondbsegeket tapasztalok.....akinek mar volt ilyen jellegu felujitasa elkuldeni emailben az arakat?
Sziasztok!
Kivancsi vagyok a velemenyetekre.
Adott egy 1.6 NB.tobb mint valoszinu hajtokar csapagyas lett.a hengerfejet levettem.szemmel lathatolag semmi gond nincs vele.a henger falak szinten szemmel lathatolag epek,ahogyan a dugok is.
A kerdes a kovetkezo.melyik lenne a jobb megoldas?felujitani ezt a motort,vagy belerakni egy bontottat?
Ha arrol lenne szo hogy megtartom akkor eggyertelmu lenne hogy felujitom,de egy lakatolas es teli feny utan el szeretnem adni.
Eladó könyv, épphogy csak belelapozva.
MX-5 Renovation Manual 6k Huf, helyileg Szfvár.
Érdeklődni privátban.
amazonos link
Köszönöm a tippet, valóban szakadt a gumi harang. Utána is nézek és lecserélem, hátha javítja a hőfokot
Az én NBFL-emen is kellett ezt cserélni, de ráadásul két gumiharang is lakozik ott....,.és lehet, hogy mind a kettő elszakadt már, mint az enyémen!
A csere után kevesebb zaj jött a váltó felől, de a meleg az nem változott. Én arra gondolok, hogy egy szép őszi napon milyen jól esik ez a kis melegítés....nyáron meg úgy is izzadunk a napon.....Danny
a fiúk erről beszéltek. Így nézhet ki a Tiéd is:
itt lenne ez:
IL Motorsporttól rendelhető, 2 db a készlet, tán 40 Euro.
act911
"Mindannyian gyerekek vagyunk, az egyetlen különbséget egy felnőtt és egy gyerek között a játékaiban találjuk meg. Fontos, hogy mindig megtaláljuk a visszautat ehhez az állapothoz." Ayrton Senna
<