Miatánk, ki vagy a mennyekben...
Fórum   »    Csak dumálok, csak beszélek...    »    Beszélgessünk    |   << vissza

Beszélgessünk

2016-06-24 20:43:32

szabop27

Posztok: 21
Velünk: 3247 napja

Sziasztok!

Ebben a nagy melegben az alábbi jelenségre lettem figyelmes: reggel (még hűvösben) azonnal indul az autó. Üzem meleg motor esetén szintén. Azonban délután, miután állt egész nap a napon (szegény... sad ), teker 5-6-ot az indítómotor, mire beindul. Ne aggódjak emiatt, vagy ez valaki kialakulóban lévő meghibásodásra utal? 1.6 NB

2016-06-24 8:19:24

atomin

Posztok: 2354
Velünk: 4138 napja

Nevermind 

Történet:

Nos Anglia lelép, azt hiszem vége az angol import áruknak, a miata árak (legalábbis alkatrész és tuning) szerintem ésszerűen fel fognak szökni az egekbe.

2016-06-23 22:54:59
varga-gabor

varga-gabor

Posztok: 1027
Velünk: 3741 napja

Kukkants be a váltószoknya alá. Vszínű ki van szakadva a gumi harang. Az új fogni fog vmennyi hőt

aláírás

EUNOS ROADSTER V SPECIAL

2016-06-23 22:12:34
Liszt

Liszt

Posztok: 1019
Velünk: 3606 napja

Válasz erre: @mateliszkai #106403 

a kozepso kartamasz alatt van pont a katalizator de elotte ott van a valto is es talan a kardanalagut valahogy hutesre is van hasznalva, mintha ilye tolvastam volna valahol, szal a meleg ott vegig megy tutira. De ami biztos, hogy a katalizator az fut rendesen :D 

aláírás

Dani 

2016-06-23 22:09:49
mateliszkai

mateliszkai

Posztok: 37
Velünk: 3136 napja

Sziasztok!

sikeresen megvasaroltam eletem elso NBFL miatajat es mar az elso orak utan hatarozottan allithatom, hogy imadom! Viszont egy kerdesem lenne hozzatok ugyanis dol a meleg a kozepso kartamasz alol folyamatosan viszont a motor hofoka meg sem mozdul. Ez normalis jelensegnek mondhato az auto mereteibol es szigetelesebol adodoan vagy amennyiben nem ugy esetleg valaki talalkozott mar hasonloval? Koszonom szepen!

aláírás

2016-06-23 22:07:56
basti

basti

Posztok: 384
Velünk: 3304 napja

Válasz erre: @Smith #106390 

Koszi az infokat, tenyleg mindenre valaszt kaptam.

Ahogy utana kutattam az is latszik hogy nem egyszeru leszedni mert ragasztottak (is) a kasztnihoz.

2016-06-23 19:42:58
boogie84

boogie84

Posztok: 1327
Velünk: 4145 napja

mith, 2016-06-23 14:27:41

basti, 2016-06-22 21:48:32

Segitseget szeretnek kerni a beazonositasban.

Az enyemen vannak idomok a kuszobnel es az elso utkozo alatt. Masik ugyanilyen szinuek eseteben meg nincsen. Neten is egyiken van masikon nincs. Ez valami gyari idom, vagy utolagos dolog, vagy volt ilyen felszereltseg, vagy micsoda?

Ha gyari, akkor az egyes tipusok masban is kulonboznek?

Ket kep az erthetoseg kedveert.

ennek nincsenek idomai a kuszobon meg elol

ezeknek vannak, ilyen az enyem is mint az utobbi.

Leszedhetoek egyszeruen? Ez valami special edition?

koszi

Hosszabban:
google
(megadtam minden infót hogy el tudj indulni  )

Szegény ember az aki csak goggle segítséget kap az induláshoz. 

2016-06-23 18:35:47
myair

myair

Posztok: 762
Velünk: 6318 napja

Válasz erre: @plato #106392 

Szia! Nekem sajnos már csak hátsóm van új, esetleg próbáld meg a srácot, aki nekem szokta hozni. Juhász Ádám, harminc-919-18-hatvanhét. Általában következő hétre szállít, de egy próbát megérhet. 

aláírás

Tanga

2016-06-23 15:12:33

plato

Posztok: 51
Velünk: 4185 napja

hi all

egy kis segítség kéne nekem. azonnali átvételre keresek nb 1,8 első fékbetétet. 
EBC sárgától felfele

Feroddo ds2500-tól felfelé

a lényeg hogy ma-holnap átvehető legyen. 

előre is köszi

2016-06-23 14:27:41
Smith

Smith

Posztok: 356
Velünk: 3845 napja

Az enyemen vannak idomok a kuszobnel es az elso utkozo alatt. Masik ugyanilyen szinuek eseteben meg nincsen. Neten is egyiken van masikon nincs. Ez valami gyari idom, vagy utolagos dolog, vagy volt ilyen felszereltseg, vagy micsoda?

koszi

Szia!

Röviden:
Igen ezek gyári idomok, sima NB-nél ez a gyári Apperience Package (AP) 1 néven futott, opcionális volt a kocsihoz. Az alábbi cuccokat lehetett rendelni rá: front lip (első lökös alá), (small) side skirt (küszöbre), rear spoiler (csomagtartófedélre) http://www.miata.hu/klub/tagok/zsoltrs2/ , illetve a mud guard -okat (sárfogó) az első-hátsó kerékjárati ívek aljára (a rövideket, mert NBFL-nél hátra már volt hosszabb is a spec. kiadásokhoz).

Leszedhetőek, de szvsz én nem tenném a helyedben...

Nem spec. edition, NB-ből 99-ben volt spec. kiadás Anniversary néven és tartalmazta az összes extrát ami fellelhető volt akkortájt a kocsihoz (alcantara belső, 6-os váltó, T-2 sperr, stb...)

MOD: meg a Miracle kiadás

Hosszabban:
google

Amiket linkeltél képeket azok Amcsi Miaták ott "kicsit máshogy" voltak a dolgok, de neten fent van arról is minden infó ha érdekel...

U.i: ha mindenképp leszeded a toldatokat, a küszöb idomok érdekelnének

aláírás Speed... for those who cannot cruise with style

Történet:

koszi

Szia!

Röviden:
Igen ezek gyári idomok, sima NB-nél ez a gyári Apperience Package (AP) 1 néven futott, opcionális volt a kocsihoz. Az alábbi cuccokat lehetett rendelni rá: front lip (első lökös alá), (small) side skirt (küszöbre), rear spoiler (csomagtartófedélre) http://www.miata.hu/klub/tagok/zsoltrs2/ , illetve a mud guard -okat (sárfogó) az első-hátsó kerékjárati ívek aljára (a rövideket, mert NBFL-nél hátra már volt hosszabb is a spec. kiadásokhoz).

Leszedhetőek, de szvsz én nem tenném a helyedben...

Nem spec. edition, NB-ből 99-ben volt csak spec. kiadás Anniversary néven és tartalmazta az összes extrát ami fellelhető volt akkortájt a kocsihoz (alcantara belső, 6-os váltó, T-2 sperr, stb...)

Hosszabban:
google

Amiket linkeltél képeket azok Amcsi Miaták ott "kicsit máshogy" voltak a dolgok, de neten fent van arról is minden infó ha érdekel...

U.i: ha mindenképp leszeded a toldatokat, a küszöb idomok érdekelnének

2016-06-22 21:48:32
basti

basti

Posztok: 384
Velünk: 3304 napja

koszi

2016-06-22 18:12:51
Nitzer

Nitzer

Posztok: 1508
Velünk: 5205 napja

NA, NB, NC:

http://www.autonavig___i_2_5_millioig-17157

ND:

http://www.autonavig___volution_teszt-17219

aláírás

.

2016-06-20 22:43:58
szizso

szizso

Posztok: 451
Velünk: 3905 napja

Válasz erre: @Gyéé #106269 

Ez mar visszafele keszult, ugye? smile ))

aláírás

RWD: MX5 NB2 BP-Z3 CS <> FWD: ITR DC2

2016-06-20 20:39:26
Gyéé

Gyéé

Posztok: 9171
Velünk: 6625 napja

szmuki, 2016-06-20 19:50:43

Sziasztok!

TPeter  = vertebra27@yahoo.com e-mall cím tulajdonosának a telefonos elérhetőségét esetleg valaki meg tudná adni privátban, e-mailben elküldeni(->szmuki@freemail.hu).

Több napja nem válaszol a levelemre.... sad

Szia, bocsánat egy kicsit külföldön randalíroztam....hazánkat képviseltem....írtam mailt!

aláírás DrasticPlastic Driver
2016-06-20 19:50:43

szmuki

Posztok: 164
Velünk: 3658 napja

Sziasztok!

TPeter  = vertebra27@yahoo.com e-mall cím tulajdonosának a telefonos elérhetőségét esetleg valaki meg tudná adni privátban, e-mailben elküldeni(->szmuki@freemail.hu).

Több napja nem válaszol a levelemre.... sad

aláírás Mazda MX-5 1.8i NB (2000)