Ordune
Velünk: 5674 napja
Igen, az én vagyok.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Igen, az én vagyok.
Ilyenre lehet nemet mondani? Nekem is jó, 06305345588 a számom, csörgess meg ha valóban ráérsz és visszahívlak.
Peti
Ha szeretnéd 20 perc és Dkeszin vagyok... ráérek most pont.
Nem a te autód található a Toldi szélső részén? Ha igen, amikor még rendszeresen jártam arra motorral, láttam többször az autódat, sejtettem is, hogy klubtagé.
& Soma:
Hatalmasak vagytok, köszi. Mindkettőtök autóját szívesen meglesném/meglesnénk, így meglenne egy NA és egy NB is (habár ez az NA nem éppen alap, ahogy látom ), egyeztethetnénk valamikor, nem tudom ezen a fórumon van-e privát üzenet vagy ilyesmi.
Nem a te autód található a Toldi szélső részén? Ha igen, amikor még rendszeresen jártam arra motorral, láttam többször az autódat, sejtettem is, hogy klubtagé. :)
& Soma:
Hatalmasak vagytok, köszi. Mindkettőtök autóját szívesen meglesném/meglesnénk, így meglenne egy NA és egy NB is (habár ez az NA nem éppen alap, ahogy látom :)) ), egyeztethetnénk valamikor, nem tudom ezen a fórumon van-e privát üzenet vagy ilyesmi.
Ebben én is tudok segíteni. Szívesen elgurulok arra bármikor!
Dunakeszin egész könnyen megoldható.
Sziasztok!
Írtam már ide egy-két hónapja, hol tudnék MX5-öket nézegetni, akkor azt tanácsoltátok menjek el egy találkozóra (ez megtörtént, édesapámmal kinéztünk áprilisban a Driving Campbe, és még szerelmesebb lettem.. :D )
Sok MX5-tel találkozom Dunakeszin, nem lenne benne valaki egy találkozóban, ahol beszélgetnénk, vinne egy kört (persze teljesen hozzá alkalmazkodva, minden járulékos költséget állva, stb )? Nagyon hálás lennék, 1-2 hónapon belül aktuális a vásárlás, de előtte szeretnénk kipróbálni egyet, mert már nagyon kíváncsiak vagyunk milyen is menet közben.
üdv.
Peti
Én elsősegély dobozt.
Bontsd ki a csomagtér jobb oldalán, a fenti részt. Ott elfér kettő palack is akár a kárpit mögött.
act911
"Mindannyian gyerekek vagyunk, az egyetlen különbséget egy felnőtt és egy gyerek között a játékaiban találjuk meg. Fontos, hogy mindig megtaláljuk a visszautat ehhez az állapothoz." Ayrton Senna
<
Én ásványvízet tartok ott! :D
Money won is twice as sweet as money earned
Sziasztok ! Mivel nemnagyon találtam a kérdésemre választ a fórumon itt kérdezném meg. 2001 NBFL em van és érdeklődnék, hogy a csomagtér baloldalában található műanyag rekesz mi célt szolgál ? Gyárilag tartozik oda valami ? Én "üresen" vettem már a kocsit. Helyileg ez az antenna alatt van. Másik oldalt ugye az akksi van besülyesztve ebbe a "lukba". De hogy baloldalt ez az amorf rekesz mi cél szolgál erre még nem jöttem rá :D
Aki a Mighty Car modsot ismeri, akkor itt az Mx-5 verziója 2SEXYnek.
Eladó egy Rotrex-es track tool. 230k Dán korona azért nem kevés érte:
Szia. Bontok egy Barchettát, ha esetleg szükséged lenne vmire. Üdv
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Sziasztok!
Egy 1995-ös Fiat Barchettám van, így teljesen kívülállóként írok a fórumra. Keresnék olyan MX-5 tulajt, akinek kb az enyémmel egyidős, 1995 körüli NA MX-5-öse, vagy korai NB-je van, és nem félti kölcsönadni egy próbakörre a kocsit, miközben ő az én Barchettámmal mehet egyet. Kölcsönös "low budget" teszt, tapasztalatszerzés, semmi hátsó szándék
Egyszerű a képlet; te még nem vezettél Barchettát, én még nem vezettem MX-5-öst. Találkozunk valahol Bp-en vagy környékén, megbeszéljük a két autó jó és rossz tulajdonságait (nem a másik alázása a cél), utána megyünk egymás autójával egyet, miközben nem hajtjuk szét, vagy törjük meg a másik "játékszerét"
Akit érdekel a dolog írjon emailt a westvleteren1@gmail.com címre.
Jó kabriózást mindenkinek!
Na tessék, azt hiszem ez az "erről ennyit kategória", NO COMMENT
http://totalcar.hu/b___tem_az_elso_automat/
Én rámennék a jogdíjra!!!