Válasz erre: @Ordune #104868
Naná! Ma pl összefutottat Laleeval meg Tourist-tal. Nyüzsgök, jövök-megyek. Mondjuk itt a vége mert Oopszika jelen formájában már nem fog kigördülni többé Laller hentesműhelyéből, ehelyett szétoszlik a hazai miataközösség gépparkjában. RIP Ooops! Utólag örülök, hogy az alatt a pár kili alatt amíg vezettem sikerült egy olyan előzésbe belehajszolnom Ütöm és Budakalász között amitől asszem mindkettőnknek melege lett, egyikünk talán egy kicsit még össze is szarta magát....de legalább lett közös élményünk! Ugyanezen az úton találkoztam összesen öt rendőrautóval, ezek után ugrottam be az oviba a gyerekért hogy mire vissza érjek a kocsihoz mellette találjak egy texas-i olajkút módjára hajladozó srácot aki hihetetlenül lelkesen tanulmányozta a kocsi kissé bazári bájait majd elkezdett faggatni a kocsiról, illetve megosztotta velem, hogy aznap fog venni mx5-öst és örülne ha segítenék. Hát így is lett és azóta is boldogan élünk mindannyian kivéve Oopszikát akinek reszeltek. Hát ennyit mára, jó éjszakát gyerekek!