bagoly
Velünk: 3298 napja
Hogy lehet képet törölni a profilból?
A túrázás fárasztó, de 60 felett jobb, mint a nő.
Hogy lehet képet törölni a profilból?
A túrázás fárasztó, de 60 felett jobb, mint a nő.
Sztereotípia? Ammeg mi?
Fun is not a straight line
Sztereotípia? Ammeg mi?
[img]http://img.photobucket.com/albums/v109/angryhampster/misc/gaymiatia.jpg~original[/img]
Nekem se jönnek már egy ideje az értesítések.
Money won is twice as sweet as money earned
Sziasztok, bocs a kérdésért, de nem érkezik e-mailes értesítő azokról a fórum témákról ahová elvileg fel vagyok íratkozva. Az uccsó márc.23.-án jött. Én állítottam el valamit, vagy másnak is van ilyen gondja ?
Üdv.
Köszi, erre nem gondoltam volna Az akksitálca meg van, bár az egyik hosszabb széle el van törve, de azért visszatettem.
Sziasztok!
Ma délelőtt akkumulátort kellett cserélnem (persze a drágaság úgy döntött, hogy ma reggelre adja fel a harcot és nem megy el az akksi boltig ), és szerelés közben botlottam bele ebbe a gumicsőbe. Tudja valaki, hogy milyen célt szolgál? Az oldalsó lemezből indul, de nem vezet sehová, a régi akksi alatt volt. Tökre ugyanolyan, mint az ablakmosó folyadék csöve, még egy elágazás is van rajta.
Sziasztok!
Ma délelőtt akkumulátort kellett cserélnem (persze a drágaság úgy döntött, hogy ma reggelre adja fel a harcot és nem megy el az akksi boltig ), és szerelés közben botlottam bele ebbe a gumicsőbe. Tudja valaki, hogy milyen célt szolgál? Az oldalsó lemezből indul, de nem vezet sehová, a régi akksi alatt volt. Tökre ugyanolyan, mint az ablakmosó folyadék csöve, még egy elágazás is van rajta.
Sziasztok!
Ma délelőtt akkumulátort kellett cserélnem (persze a drágaság úgy döntött, hogy ma reggelre adja fel a harcot és nem megy el az akksi boltig :) ), és ott ott botlottam bele ebbe a gumicsőbe. Tudja valaki, hogy milyen célt szolgál? Az oldalsó lemezből indul, de nem vezet sehová, a régi akksi alatt volt. Tökre ugyanolyan, mint az ablakmosó folyadék csöve, még egy elágazás is van rajta.
az első verzió nekem innen volt ismerős:
https://www.youtube.com/watch?v=3Qye_-Lyb58
a másodiknál elég sok oldalirányú hely szükségeltetik
A napokban jött szembe velem ez az emelő.
Elég praktikus. QuickJack , 895$-tól.
Van még egy kivitel, ami tetszik, de ezt sehol sem találom. Ha esetleg tudjátok ezt kigyártja, kérlek írjátok meg!
Hatalmas gratula Retro kollégának az ízléses képválasztásért egyben nagy köszönet a klub nevében hogy ezt a remekművet bámulhatjuk egy darabig a kedvenc fórum nyitónkon.
Nem vagyok prűd mielőtt rámdobálja valaki a vizes törcsit, csak van a primitívségnek egy határa, amit ha nem tud alulról átlépni az ember akkor próbálja meg otthon a négy fal között tartani.
Ha mást is zavar esetleg ez az erotikus csoda, akkor tegye meg, hogy feldob egy képet a kismazdájáról, most úgy is van honnan válogatni.
A dropboxomba töltöttem fel pár videót a drivingcamp szezonnyitó napról. Full hd-ban vettem fel, de ha a dropboxba lejátszom romlik a minősége. Ha belinkelem nektek letöltésre, akkor nektek is rosszabb lesz a minőség? Ha igen, akkor mit tudok tenni, hogy az eredeti minőség legyen?
Én csak a felni árát tudom, mert ugyanilyen van nekem is. Picit több mint 31k volt darabja. Remélem egy picit tudtam segíteni (de gondolom nem ez volt a fő, ami érdekelt)
Nehéz ezeknek az egyedi szekereknek a reális árát megmondani. Ha esztétikailag és technikailag tényleg nagyjából rendben van akkor azért ez egy elég patent kis gép, nem egy sufnituning, bár a HGP kit amúgy nem egy ájulás.
Nekem ez az 5-ösre cserélt 6-os váltó is kicsit bűzlik, 200 lóval meg tudod mikor megy 5,1-et 100-ra. Ahhoz kicsit komolyabb technika kéne bele, akkor érné a 10rugót, így talán 7ezer környéke?
Nehéz ezeknek az egyedi szekereknek a reális árát megmondani. Ha esztétikailag és technikailag tényleg nagyjából rendben van akkor azért ez egy elég patent kis gép, nem egy sufnituning, bár a HGP kit amúgy nem egy ájulás.
A tulaja viszont elég nagy farok lehet. Bár nem vagyok perfekt német, de a 6-os váltót 5-ösre cserélni, hogy jobban menjen? Pont fordítva kéne.
200 lóval meg tudod mikor megy 5,1-et 100-ra. Ahhoz kicsit komolyabb technika kéne bele, akkor érné a 10rugót, így talán 7ezer környéke?
Azt szeretném kérdezni, hogy vajon ez a kocsi mennyiért lehet/lehetne jó vétel?
A hirdetés jelenlegi linkje:
http://suchen.mobile___m_campaign=EmailLink
Üdv: I