boogie84
Velünk: 4205 napja
Ezek valóban motor gumik!
Ezek valóban motor gumik!
Hali!
En altalaban telefonrol olvasgatok itt es eddig nem igy nezett ki az oldal valamint maga a forum sem. Nem lehetett pl. Kepet berakni a hozzaszolast. Most, hogy du. beleptem eszleltem, hogy megvaltozott. Sot, meg szerkezteni is lehet. Ez uj dolog, mobil barat lett az oldal vagy csak nalam bootolt be a dolog keson?
Szep estet!
Hali!
En altalaban telefonrol olvasgatok itt es eddig nem igy nezett ki az oldal valamint maga a forum sem. Nem lehetett pl. Kepet berakni a hozzaszolast. Most, hogy du. beleptem eszleltem, hogy megvaltozott. Sot, meg szerkezteni is lehet. Ez uj dolog, mobil barat lett az oldal vagy csak nalam bootolt be a dolog keson?
Szep estet!
Az nem fura, hogy a kommentelő képe állandóan megjelenik?
Még észrevétel. Android mobil, chrome böngésző a megjelenítő szélein két oldalt sötét csíkok mintha nem teljes képernyős lenne. A következő a fénykép megjelentés. Mintha motor gumit árúlna a kollega :-)
Gyors észrevétel még, ha már így lendületben van a fejlesztés, akkor javaslom, hogy célszerűbb lenne a posztokban lévő "Válasz hyperlinkeknél" a targetet _blank helyett _self -re pakolni. Én nem érzem túl előnyösnek az új tab nyitását, hiszen ezt ugyanúgy egy gombnyomással el lehet érni.. Viszont fordítva nem így megy a helyzet
Köszi és köszi a "játszóterünkön" való fejlesztést :-)
A nagyobb méretű sértő gomb véletlen megnyomása miatt lesz majd sértődés ( érintőképernyőn én is már többször beleakadtam és kérhettem elnézést) ...és a hangulatjelek?
(A hangulatjel megjelenítés amúgy még nem teljesen működik...)
Viszont legalább ez a szerkesztő megy mobilon is.
A nagyobb méretű sértő gomb véletlen megnyomása miatt lesz majd sértődés ( érintőképernyőn én is már többször beleakadtam és kérhettem elnézést) ...és a hangulatjelek?
Viszont legalább ez a szerkesztő megy mobilon is. :)
Dani
A nagyobb méretű sértő gomb véletlen megnyomása miatt lesz majd sértődés ( érintőképernyőn én is már többször beleakadtam és kérhettem elnézést) ...és a hangulatjelek, android telefonon nem látom.
Én örülnék neki, ha lehetne posztot is törölni, mint ahogy korábban arrÓl szÓ esett