atomin
Velünk: 4163 napja
Yo, újratöltöttem mindent, még a böngészőt is, most már faja
Yo, újratöltöttem mindent, még a böngészőt is, most már faja
Nos nekem elsőre az jött le, hogy az ablakok túl nagyok, nem látok csak egy két kommentet per lap, és ha a böngésző ablakon zoom in/out funkciÓt használom is, a betűméret az összemegy, de az ablakok mérete nem csökken, így marad a nem látok semmit, egy fÓrum bejegyzésen kívül, de így már elolvasni sem bírom a betűket.
Lehet ezen korrekciÓzni kérem szépen?
JA és a szerkesztő ki/be szép szép, de nem működik
Aztamindenségit mi történt itt percek leforgása alatt. Csinooosss nagyon
és még értesítést is küld a rendszer, juhúúúú!
Nagyon köszönjük!
WTF . Két fÓrum frissítés közben valami nagyon megváltozott a fÓrummal
Szép estét!
Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy vajon ismer-e valaki 1997-es 1.8 NA-hoz( Lényeg az MK1) esetleg egy kézikönyvet vagy valamiféle rajzot, pdf stb...(nem is tudom, hogy hívjam) Amiben benne van minden adat az autó felépítésével kapcsolatban A-tol Z-ig.
Köszönöm
Te vagy az emberem!
Köszönöm
Szép estét
Szép estét!
Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy vajon ismer-e valaki 1997-es 1.8 NA-hoz( Lényeg az MK1) esetleg egy kézikönyvet vagy valamiféle rajzot, pdf stb...(nem is tudom, hogy hívjam) Amiben benne van minden adat az autó felépítésével kapcsolatban A-tol Z-ig.
Köszönöm
Szép estét!
Köszönöm
lehet itt talalsz, ha nem akk vki hatha linkel
http://www.miata.hu/forum/?tid=4601&page=2
Dani
Szép estét!
Köszönöm
Kovandor, nagyon pofas lett.
Megmertem, az NA hollow spoke kupakja is ugyan akkora min a Sportive felnie. Megkerdezem Fabit hatha tud nyomtatni, talan ot emlitette valaki.
RWD: MX5 NB2 BP-Z3 CS <> FWD: ITR DC2
"Kupakolási" ötletek ;-)
In progress:
"Kupakolási" ötletek ;-)
In progress:
Ki tudja megmondani, hogy 1.6-os NA -hoz pontosan milyen méretű és kapicitású akkumulátor szükséges?
...azért köszi
...azért köszi
...azért köszi