Cimbi
Velünk: 5315 napja
Gyere be a Kedvenc Kereskedésembe a szentendrein, keress engem (Marci), van nálunk egy, aludhatsz is benne.
if in doubt, flat out.
Gyere be a Kedvenc Kereskedésembe a szentendrein, keress engem (Marci), van nálunk egy, aludhatsz is benne.
if in doubt, flat out.
Sziasztok!
Nem tudom jó helyre írok-e ezzel kapcsolatban, de majd eldől. Nagyon régóta nézegetjük már édesapámmal az MX5-öket, főleg én csorgatom a nyálam utána, és most nyáron még az is elképzelhető lenne, hogy becsúszik egy (leginkább NB). Viszont sem benne ülni, sem kipróbálni nem volt még szerencsénk egyet, és mivel segítőkész klubnak tűntök, és errefelé - Dunakeszin - már jópár Miatát láttam, bátorkodom megkérdezni esetleg nincs-e valaki, aki szívesen megmutatná az övét.
Előre is köszönöm, ha valaki válaszol, remélem hamarosan tagjaivá válhatunk a klubnak.
üdv.
Peti
Hohó, most nézem. Ma vagyok 200-napos itt köztetek. Ami azt is jelenti, hogy pont 200 nappal ezelőtt vettem az mx5-öt!
Sikerült összetörnöm szegény kis 2006-os NC1-esem elejét, úgyhogy új lökhárító után kell néznem...és megszólalt a kisördög, hogyha már újat kell néznem akkor vajon rá lehet szerkeszteni a ráncfelvarrott NC2 elejét az NC1-re? tud valaki valamit erről? válaszokat előre is köszönöm.
Az a kábel a villanytükör kapcsolójáé.
És van valami összefüggés a felszereltségek között, amiből meg lehet állapítani? Ilyenre gondolok: Pl ha nincs benn klíma, akkor nincs sperr se, vagy a villanytükrösökben van,...
És van valami összefüggés a felszereltségek között, amiből meg lehet állapítani? Ilyenre gondolok: Pl az összes klímásban van, vagy a villanytükrösökben nincs,...
mi ez a kabel a kozepkonozolod
Gzu:
Az egyes és kettes a Torsen típusát jelöli. (csak így tudtam beilleszteni)
Jól tudom, hogy minden 1,8-as NA-ban volt sperr difi alapból, vagy csak ha kérték bele? Illetve csak Torsen rendszerű sperr-t szereltek 1,8-asba, vagy volt VLSD is?
Sajnos nem igy van az 1.8NA-nal, kb. 15-20%-ukban volt maximum, amelyikben volt az Torsen 1-es volt ugynevezett "nagyhazas" diffi 7colos koronakerekkel. VLSD csak 1.6-ban volt 6colos koronakerekkel. Torsen T1 illetve a T2-es is hasonloan jo, a T2-nek mas a TBA szama, kicsit hamarabb osszezar, de az olcsobb gyartas miatt tert at a Mazda inkabb ra. A mazdaspeed mx5 diffije viszont masfajta a diffihaz is, a feltengelyek is vaskosabbak illetve a belseje.
Jól tudom, hogy minden 1,8-as NA-ban volt sperr difi alapból, vagy csak ha kérték bele? Illetve csak Torsen rendszerű sperr-t szereltek 1,8-asba, vagy volt VLSD is?
nincs valakinek tippje, hogy melyik futar ceg tudna ertelmes aron elhozni egy valtot Sopronbol Debrecenbe?
Vaterafutar.hu
Nem kell hozzá vaterán venned.
ez a HDT jol hangzik, felhivom oket holnap. Koszi!
Dani
nincs valakinek tippje, hogy melyik futar ceg tudna ertelmes aron elhozni egy valtot Sopronbol Debrecenbe?
Vaterafutar.hu
Nem kell hozzá vaterán venned.
Dani
A 3D nyomtatásban sajnos nem tudok segíteni, azt nekem is szívességből készítették.
A modelleket STEP és STL formátumban a hétvégén felrakom valahova klubbos felhasználásra, azokat én készítettem az NBFL sportive felnikupak méretei alapján. A.
RPF1-hez nem szerkesztenél valamit, gyárilag csak 16"-tól van hozzá kupak?
Szerintem lenne rá vevő az ebay-en is rendesen.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992