uno1
Velünk: 4394 napja
http://www.onagofly.___CFQYTwwodwUEOHA egy ilyennel jó lenne egy akár pályázást, akár sima gurulást felvenni
(Hogy lehet linket berakni?)
http://www.onagofly.___CFQYTwwodwUEOHA egy ilyennel jó lenne egy akár pályázást, akár sima gurulást felvenni
(Hogy lehet linket berakni?)
Kokó mennyibe kerül? Ezt tisztázzuk, mert ha éves szinten jobban jövök ki avval mint az mx5 basztatással akkor meggondolom....
3 milla az csak level 1, még mesze nem master fokozat! :-)
Én anno 2008 márciusban még 2,2-ért vettem, és a 3 milla megvolt 1 éven belül.
Azóta meg...más ennyiért pár éves hot hach valamit vesz. De az nem olyan... :-)
Szóval kitartás, ennyiért még egy komoly horgászcuccot sem lehet kapni, vadászatról, nyerőgépről, csajokról, kokóról már nem is beszélve.
Szóval jó helyen van az! :-)
Félreértés ne essék nem sírni jöttem, hanem promótálni a legújabb világslágerem...
3 milla az csak level 1, még mesze nem master fokozat! :-)
Én anno 2008 márciusban még 2,2-ért vettem, és a 3 milla megvolt 1 éven belül.
Azóta meg...más ennyiért pár éves hot hach valamit vesz. De az nem olyan... :-)
Szóval kitartás, ennyiért még egy komoly horgászcuccot sem lehet kapni, vadászatról, nyerőgépről, csajokról, kokóról már nem is beszélve.
Szóval jó helyen van az! :-)
Ma frissítettem a kis Projektem Excel táblázatát a decemberi "nagybevásárlást" követően ... hát nem kellett volna ...
Ebben ugye a kocsi vételára is benne van...?
Fun is not a straight line
Dupla
Szintén balesetmentes újévet minden kedves mitársnak ! :)
Valamiért egy ideje nem kapom meg emailben a bejegyzéseket :(
Veled vagyunk 3.000.000 felett is, hidd el:-) Jó kis hely az...
Ma frissítettem a kis Projektem Excel táblázatát a decemberi "nagybevásárlást" követően ... hát nem kellett volna
Kívánságkosár:
küldeném ezt a számot Hunyának és a többi sorstársnak
Neoton Familia - 220 felett 3.000.000 felett
♪ Hárommillió felett észre sem veszed
és elhagyod a valóságot,
Hárommillió felett átértékeled
magadban az Ajurót.
Hárommillió felett senki nincs veled
ne számold az adósságot,
Hárommillió felett több már nem lehet
az Excelbe zárt projektből... ♫
Szintén balesetmentes újévet minden kedves mitársnak !
Valamiért egy ideje nem kapom meg emailben a bejegyzéseket
Kanyarokban gazdag, balesetmentes BUEK!
Kanyarokban gazdag, balesetmentes BUEK!
Ah... Erről jut eszembe, hogy amikor még 4 speed auto volt a kocsi, akkor hazafeléjövet azt hittem az Overdrive-ra hogy valami csúnyaságot művel (persze ez volt az első automata amit vezettem), és óvakodtam a megnyomásától. Szóval 3-asban végigcruiseoltam a 2000km-t, aztán a Kerepesi úton úgy voltam vele, hogy "mi baj lehet belőle, ha kipróbálom, legalább csak 1km-et kell tolni hazáig".. Nem voltam boldog.
Azt írja a gyári Miata katalógus, hogy 5speed manual with overdrive. Hol lehet az az overdrive? :D
UPDATE: Tovább olvastam. A Miata korában még 55mph (~90km/h) volt a sebességkorlát amerikában és így lőtték be az áttételezést is. Hivatalosan az ötödik sebesség maga az overdrive, más kérdés, hogy a mai magyar 130-140 utazónál ez már kevésbé érvényesül.
if in doubt, flat out.
Azt írja a gyári Miata katalógus, hogy 5speed manual with overdrive. Hol lehet az az overdrive? :D
Ja, boldog Karit! Én kaptam egy MP62-es kitet meg egy újszerű NA-t amibe beépíthetem . Pirosat. Csodálkoztam is hogy ennyire jó gyerek lettem volna, de aztán arra ébredtem hogy óbégat a gyerek és fáj a torkom szóval minden rendben.
Boldog Karácsonyt a kollégáknak!
Dec.31.-én találkozunk!
valakinek kedve egy kis bohóckodáshoz?
és ha ügyesek leszünk, még ködlámpát is kapunk érte
http://totalcar.hu/b___5_fenyesseges_hiena/
mondjuk rakhatunk állványt a nyitott kocsiba, rá pár vakut szinkronba, és mellé még lehetne vmi parkolóban hátára esett szentjánosbogárként körbe-körbe pörögni, játszós gumi füstje adhatná hozzá az extrát...
elég sok hátsókerék-fan akad TC-nél hátha