Gyéé, 2015-12-19 18:25:46
Csak ki akarom írni magamból az élményt: céges fordommal persze plafonig rakodva defektet kaptam kecskemétnél az autópályától nem messze. Vidáman kirámoltam a csomitartót az út szélén és felpattintottam a mankókereket. Öltönyben voltam, négykor keltem a defekt délután 5-kor történt szóval igazán vicces hangulatban hajtottam fel végül mocskos kézzel kétujjal fogva a kormányt az autópályára és felvettem a 90km/h tempót vészvillogóval. Azt hittem nem érek fel egydarabban pestre. Nem tudom, hogy aznap éppen valami országos pszichopata nagygyűlésre igyekezett-e a magyar nép elmebetegeinek színe-java Budapest felé, vagy csak simán ilyenek az átlagemberek de döbbenetes volt az a nyers gyilkolási vágy amit mindenkből kiváltottam az érthetetlen vánszorgásommal. Mikor körülbelül tizedszer lengedte nekem az engem "előző" autószállító kamion a pótkocsiját miközben jobbról a huszadik kocsi húzott el mellettem ellilult fejjel torkaszakadtából üvöltő vezetővel akkor én is bekattantam és utánaeredtem az amúgy éppen egy lehajtón lekanyarodó ordibálónak. Gondoltam csak megáll amikor becsatlakozik az autópálya alatt keresztbe átmenő főútba és akkor mellé állok és megkérdezem kultúráltan hogy MI A FASZT NEM LEHET ÉRTENI AZON HOGY VÉSZVILLOGÓVAL MEGYEK MANKÓKERÉKEN???!!!?!?!?!?!?!?!??!??!??! Sajnos lendületből tovább ment úgyhogy egyedül maradtam a dühömmel. Most kicsit kiírtam magamból....60k kilit megyek egy évben, ebböl 50-et pályán és az a véleményem, hoy az emberek botrányosan hülyén és veszélyesen viselkednek pusztán türelmetlenségből és erőszakosságból.
Nem akarok az ordibáló parasztok védelmére kelni, de én nem biztos, hogy autópályán mentem volna haza mankókerékkel. Van elvileg valami kötelező sebesség minimum, asszem 60km/h, ettől független 90-nel egy útakadály vagy pályán, főúton nem feltétlen.
Mindazonáltal főleg az M5-ön közlekedve bennem is felmerül, hogy egy-két ilyen menő gyereknek a fejét megkocogtatnám olyan Vinnie Jones-osan a küszöb és az ajtó között.
Nutz-on amúgy a legaktívabb topic-ok egyike ez: http://www.mx5nutz.com/forum/index.php?showtopic=132343
Nagyon szórakoztató és a brit szlenget is hamar meg lehet tanulni.